Idag har vi..

Imorse väckte Felicia mig strax före sju, var ganska trött kan jag säga =)

Duschade och fixade efter att hon hade fått snutta, hon sov vidare rätt bra fram tills det att vi skulle gå bort till öppna förskolan, hon tyckte det var jätte kul på sångstunden, sken som en sol :))

Hon ligger o äter på mig nu så det lir lite bilder att se istället :)




//Caroline

Fullt ös

Kan säga att jag har varit lite dålig på att uppdatera, nu blir det dock ett kort inlägg då jag är rätt skapligt trött och Felicia sover i min säng, ska lyfta över henne sen, har haft en skön helg iallafall, har promenerat en himla massa de senaste dagarna!

Har umgåtts mycket med syster och systerdotter också. Köpte i fredags ett par fina espire skor gjorde världens fynd på mingla, dom kostade runt 500 spänn och det var 70% rabatt så jag betalade bara 149 kr :)) That made my day totally ^^

Nä annars har det väl i och för sig hänt en massa, men jag är så trött så det blir nog strax sängen, Felicia har ju varit vaken en massa de senaste kvällar, köpte en ny napp till flaskan och ikväll drack hon de 65ml ersättning jag hade gjort till henne, efter det så fick hon tutta på mig, puh.. är ju så rädd att hon inte går upp i vikt som hon ska eftersom det syntes senast vi var på bvc, det är ju därför hon får ersättning lite på kvällarna och börjat med smakisar och gröt.

Nu vaknade hon igen.. Förresten imorgon ska vi till öppna förskolan, är det fler som ska dit?

//Caroline

En ny dag..

Sitter här nu och har betalt räkningar, vilket är skönt, då vet jag hur mycket jag har att röra mig med.

Felicia sover middag i sin säng, jag har inte gjort mig i ordning för 5 öre, ska klä mig strax och börja med håret, idag åker de skit fula gardinerna ner i köket, om jag vågar och når, har ett par andra som jag hellre vill ha upp.

Det var inte jag som satte upp gardinerna i februari, det var J  jag jobbade då mina sista pass och var höggravid, sen har jag skäms för de dära  asfula gardinerna hehe.

Har haft besöksrekord både igår och i förrgår, så nu måste jag ju fira med att ordna en ordentlig design på bloggen :)

Idag är en speciell dag, jag och Felicia ska iväg sen senare i eftermiddag och fixa med ett par saker, spännande spännande!!!

Jag vet jag är väldigt hemlighetsfull haha.

Men tids nog får ni veta allihopa, får bita mig i läppen varje gång, för det är något jag skulle kunna tjattra om hela dagarna ;)

Nä nu går det inte att mölja med att göra sig i ordning.

Ha en bra dag allihopa!


//Caroline


Lång dag och en blodig tå..

Nu ligger min älskade lilla dotter i sin säng och sover, hon ville då absolut inte ha ersättning ikväll utan bara tutten så jag ammade henne och hon somnade på stört, kraken var väl jättetrött efter en lååång dag, vi gick ju upp kl 06.40 imorse, sen var vi iväg på möte kl 9, och jisses vad det regnade på oss när vi gick dit, tur man har regnskydd till vagnen och jag hade paraply :)

Hon somnade om  under tiden vi knallade till b-hallen jag tänkte köpa blöjor pampers i storlek 3, fanns det där då? nää lika värdelöst som att leta blöjor på ica centrum, där finns inte den sorten heller, och jag och syrran diskuterade om att de förmodligen inte beställer hem just den storleken överhuvudettaget..

Efter lunch så blev det bestämt att jag och Felicia skulle möta upp Sofia och Amanda så det gjorde vi, trevligt trevligt då hade det hunnit bli bättre till och med fint väder, vi gick till solo och barnen fick lite fina kläder, sen gick vi till åbergs och dela på en läsk, medans Felicia behövde äta.

På vägen hem till syrran stannade vi till i Lilla Jag butiken så mycket fint och mysiga kläder de har där, dit ska jag gå fler gånger.

Nu är jag helt färdig i kroppen, ja ni förstår mina skor är helt åt helvete var nåt billigt skit jag köpte på viberga i slutet på april när jag var höggravid, kunde knappt prova skorna pga väääldigt svullna fötter, men hur som helst, har knappt använt dom i sommar, i och med att jag har använt mina sandaler istället, så har väl kanske använt dom en ja ca 20 ggr, redan nu har dom vittrat sönder i regnet och av allt promenerande, fan jag skäms ögonen ur mig, måste ha nya sneakers på stört, egentligen vill jag köpa höststövlar, men det tänkte jag att jag ska köpa sen i samband med kläderna jag ska ordna inför när vi ska på storesyrrans bröllop.

Ja vilket fall som helst, de där skorna är lite smala dvs trånga, och jag har slarvat med att fila tånaglarna så de var väl en aningen långa och till saken hör är att ena tånageln skavde hela tiden på tån brevid, så det blev ett ordentligt sår ocen blod, detta upptäckte jag hemma hos syrran, tyckte det var bäst att kolla då jag tyckte det hade gjort skapligt ont sista biten att gå.

Jag gick ju och köpte blöjor på ica hårstorp, det är ta mig tusan bara där och på viberga dom har det, gäller att vara snabb, det är ju en sån babyboom så blöjor är en bristvara kan man tro.

Sen hemma hos syrran så fikade på kladdkaka, syndigt gott!!

Felicia var då inte särskilt artig utan spydde för glatta livet där på deras golv.

Gick hyfsat att gå hem, pratade i telefon och Felicia hon sov i vagnen.

Hade börjat bli ordentligt hungrig, men mat i magen blev det inte förräns någon gång efter kl 20, inte konstigt att jag fick asont i huvudet, tog en panodil och fixade ersättning till Felicia som hon inte ville ha, och nu sover hon fortfarande, vilket innebär att jag nog kan duscha i lugn och ro, det behöver jag efter dagen strapatser ^^

Glömde kameran hemma så det blev inga dagens bilder.



Tycker Felicia ser lite asiatisk ut fortfarande, hon såg mer ut som det när hon var nyfödd. trots att både jag och hennes pappa är svenskar hehe.  Min lilla underbaring <3

//Caroline

God Morgon

Ja Nu ska jag aldeles strax ta och platta håret, Felicia väckte mig för en timme sen genom att prata och prata och prata det var så himla gulligt!

Så nu är hon klädd och fixad, jag är klädd och har ätit frukost, ska som sagt  börja med håret nu så.. oså ringde telefonen, var min mamma som skulle höra om jag var vaken hihi.

Så nu med andra ord har jag inte tid att skriva mer just nu, men skriver mer senare idag.



//Caroline


Det är sovdags

Idag har det varit full rulle som vanligt!!
Hade ju bokat tvättid för hela dan med start klockan 10, gick ner med tvättkorgen då, väl där ser jag att det är låst och hör att någon annan håller på att tvätta, kollar i tvättbokningskalendern, ja men tjena där står det ju att jag ska tvätta from kl 10, då är det någon annan stolle som bokat mellan 8-14 och det vet jag fanns inte när jag bokade min tid i lördags, fan vad sur jag blev, så upp i lägenheten igen skriver en lapp om att det inte var så snällt att ta min tvättid då jag har en liten bebis också m.m.

Sen blev jag på bättre humör efter att Felicia hade ätit en massa, satte henne i babysittern och gick och damma och städa toan och pysslade, sen skulle hon äta lite till och klockan tickade på, skulle nämnligen möta upp syrran och mamma på centrum en sväng så vi kunde ses innan mamsen åker på sin härliga kreta resa.

Felicia somnade vid 12 tiden då passade jag snabbt på att dammsuga och svabba, sen plockade jag ihop allt och la Felicia i vagnen vid halv ett och vi knallade iväg.

Åt en jättegod köttbullemacka vid åbergs, härligt väder var det också när vi satt där allihopa och Felicia hon tjattra och sjöng för full hals där hon låg i vagnen.

Ah just det hon fick en smakis idag igen innan hon sov vid 12 det gick bra, men hon fattar inte hur hon ska göra riktigt, och sen verkar det som att det är lite halväckligt hehe.

På eftermiddagen så kom Weronica och lilla lilla Izabell på besök, så himla trevligt, vi bubblade om allt möjligt, vi får ta och ses lite oftare nu tycker jag, min tur att ta mig in till stan sen!
Nu ikväll så har jag och Felicia tittat på när vargarna slog vetlanda i kvällens speedway match på Kråkvilan, himla spännande, men Felicia åt och sov mest, hon fick även lite ersättning sen när hon vaknade, det gick lite bättre ikväll att smaka av den, sen fick hon tutta på mig också, ersättningen på kvällen har jag börjat med just för att hon ska gå upp i vikt bättre, och dels för att hon är så himla tuttig och hungrig nu för tiden så får jag ju bara ont om det är nonstop som en sugpropp på mina tuttisar.

Nä nu måste jag sova.
Godnatt


//Caroline

Felicia börjar bli stor!

Uj vad den här dagen har gått riktigt fort!
Det började med att vi tog lite granna sovmorgon, sen var det bara att sätta fart för att göra oss i ordning, eller ja Felicia sov jue under tiden jag gjorde mig i ordning.

Klockan 12 hade vi tid på bvc, jag och Felicia var på plats redan kvart i, så himla skönt att slippa stressa, jag är en sån typ som emellanåt kan vara på plats nästan en timme före utsatt tid, för jag fullkomligt hatar att komma försent, för det är så pinsamt.

Väl där så tyckte Felicia att det inte var så kul att bli avklädd för att bli vägd och mätt men hur som helst så väger hon 6310 gram och är 64 cm lång, hon har planat av sin viktkurva en aning, det var lite som jag misstänkte för hon ska äta konstant på mig särskilt på kvällarna, och jag får riktigt ont då med, så hon behöver få i sig lite extra, det var okej att hon kan börja med smakportioner och gröt, så idag har hon fått testa lite mosad potatis, hon smakade, men det såg inte ut som att hon älskade det ^^  Klart hon tycker det var något konstigt hon fick i munnen hihi.

Gröt ska vi testa om någon dag eller 2, så det inte blir för snabbt med det. Sen pratade bvc ssk med mig om amningen då, att det kan vara bra att försöka med tillägg på kvällen så hon blir mer nöjd och kan komma till ro fortare.

Testade med lite ersättning  efter att hon hade sovit en kort sväng, det gick sådär, hon fatta inte så mycket att hon skulle suga och svälja så hon fick bröstet en sväng emellan, sen fattade hon att suga på flaskan så ca 20ml drack hon tror jag, mer kan man inte begära då det är så himla nytt för henne. Nu sover hon i sin säng, och jag tror hon sover för natten nu, för hon var så himla trött sista svängen hon var uppe.

Det sista skulle jag inte sagt, hon vaknade :)



//Caroline

oh my god.. tar mig för pannan

Nä nu blir det inte något långt inlägg, vill bara säga att jag och Felicia har haft en toppendag med syster sofia och kusin Amanda.  mormor kom förbi också för att busa med barnbarnen :)) Har promenerat en hel del har vi gjort också, och ätit en jättegod kycklingsallad, som syrran svängde ihop.

Felicias pappa var här en sväng förut för att mysa lite med henne.

ikväll lyckades Felicia somna i sin säng vid strax före 9 visst hon somnade på min arm först men sen har hon sovit sen dess och jag har badat, ätit och diskat och pratat i telefon och hon sover fortfarande.

Sen säger jag bara oh my god igen de som vet, vet vad jag syftar på, fattar inte  vad "den" tänker på.

Gonatt!




//Caroline

Inte särskilt händelserikt

Idag har vi inte gjort så himla mycket, ändå har dagen gått väldigt fort.  Jag och Felicia gick upp vid halv 10, unnade oss lite mys pys morgon idag.

När Felicia sov middag sprang jag ner i tvätt stugan för att se om det fanns några lediga tider, och jodå det fanns det hela dagen idag var ledig, så laddade en maskin på en gång, det blev ett par stycken.

Sen när tvättstugan var klar vid 3 tiden så passade jag på att fota Felicia lite granna igeeen :)

Jag och Felicia var på väg ut när jag fick mess från syrran, då skulle dom komma förbi här en sväng för att lämna fällen och lite annat småttigott, blev bestämt att vi skulle ses imorgon, först ska vi mötas för att promenera vid kl 10.15, sen blir det att luncha ihop också, våran kära mor joinar oss sen under dagen.

Jag kom iväg sen ut med flisan i vagnen, himla skönt må jag säga var det att gå, gick till Lidl och köpte fryspåsar och batterier *skratt* blev en skaplig promenad på över en timme.

Badade Felicia ikväll också  hon kräks ju så mycket och det är emellanåt både lite slemmigt och som klumpar, min stackars lilla tjej.

Nu äter hon igen, hade ju nattat henne men då sover hon i ungefär 30 minuter och sen är det bara mat och närhet som gäller.




//Caroline

Potatisgratäng i ugnen..

Passar på att kvällsblogga nu lite för en gångs skull, Felicia hon sover, och jag har hunnit duscha utan att hon ska ha vaknat och är ledsen, skönt må jag säga.

Satte igång ugnen medans jag gjorde mig i ordning, så nu har jag lite potatisgratäng på G blir lite sen middag, men vaddå, det är ju fredag jue :)

Håller på att föra över lite bilder från kameran också, tog lite fler idag när flisan ligger på magen på filten och hon höll bara på att vända sig till rygg min lilla busunge, hehe.

Mamma kom på besök förut och hade med sig lite käk,  som tex potatisgratängen som bara var att slänga i ugn och rostbiff som jag ska äta till det och sen även lite plättar och jordgubbssylt som jag kan äta till lunch imorgon, värsta lyxen jue!

Hon hade varit till stan med min syster med familj, så då hade de även fixat en fäll till felicias vagn, men den glömdes kvar i deras bil, får se om de kommer förbi med den ikväll eller om den dyker upp imorgon.

Var ute och gick med flisan förut en sväng gick förbi **** *drömmer*  hihi, kommer bli så himla bra!

Köpte även lite gottis som jag har mumsat lite på här förut innan jag badade och nattade Felicia.

Nu är maten snart klar, får man se om man hinner äta klart innan hon vaknar, eller om hon nu sover för natten, var ett par veckor sen sist hon somnade så här tidigt för att sova hela natten.




Nu ska jag äta!

//Caroline

ps skulle så gärna vilja ha en ordentlig design på min blogg, är det någon som vill hjälpa mig, eller vet någon som kan?


Mörkt mitt på blanka dan

Ja usch vad mörkt det är, det regnar och jag har fått tända mysiga lampor.

Felicia sitter i mitt knä och myser, hon vaknade nyss.

Igår gick mötet fint fint, är så glad!!!!!

Felicias pappa var här en sväng igårkväll också och mös lite med henne.

Innan mötet igår så kom syster med familj hit, och även mamma en sväng :))

Kunde knäppa en av mina smaljeans idag tjoho, visst fläsket hänger över lite men so what ^^

Nä nu vill Felicia äta, och snart kommer hennes mormor förbi en sväng, förlåt för en kort och konstig uppdatering.

lite suddig bild ifrån förra veckan.

//Caroline

tjoho

Gu vilken bra nyhet jag fick igårkväll innan jag gick och la mig, nu känns det skönt, så är det bara en sak till i eftermiddag som ska göras, sen är det mera definitivt :))

Felicia sover middag, det har hon gjort ett tag nu, så jag har hunnit äta frukost fixa håret, messa med syrran och bäddat, och suttit vid datorn ett litet tag, ska snart diska frukostdisken, sen blir det att börja med lunch också, tror jag gör bacon och pasta röra idag, hade velat ha feta ost hemma till det också, men den sorten jag ville ha fanns inte i affären igår.

I eftermiddag blir det evt en fika med Sofia och Amanda, får se om det hinns med, för kl 17 ska jag och Felicia var på plats för ett möte :))

Ska kolla runt lite på nätet också efter vad jag ska ha på mig när storesyrran gifter sig, det blir nog en budget variant av lite fräsigare leggins och klänningstunnika.

Har ju en hel del utgifter nu framöver så det gäller att vara ekonomi smart ^^

Ska försöka ta lite mer bilder idag, vad jag och Felicia hittar på, sist när jag hade tänkt använda kameran, så låg minneskortet kvar i datorn.. gah måste ha varit helt snurrig i tisdags hehe.

Är förresten hemma i Finspång vi har sovit en natt hemma, Felicia sov i min säng hela natten, hon blev jätteledsen när jag försökte lyfta över henne vid halv ett tiden inatt, så hon fick fortsätta sova hos mig. Hon var lite rolig nu på morgonen, hon låg på rygg hela tiden, men vi sov ytligt båda 2 och hon sparkade och hade sig, sen när jag tittar upp så har hon inte huvudet vid huvudändan utan då har hon lyckats lägga sig på tvären.. hmm hon växer fort! :))


Tog denna bilden i förra veckan när vi var hemma en sväng.

//Caroline

Felicia siitter i mitt knä..

Ja flisan sitter i knäet på mig, hon behöver egentligen sova mera middag, hon har bara sovit 10 minuter i vagnen, och spyr gör hon mer än nånsin, de senaste 3 dagarna har gått i spyans tecken, jag börjar bli en aninen less på det, men så länge hon mår bra och går upp i vikt så är det lugnt, trot hon har vattenkoppor, även om det inte är  många o det kan ju i sig göra att hon inte är helt i form och spyr mer och sen har hon ju lite förhöjd temp också.

Lite jobbigt är det att vi ständigt går omkring och luktar spya och det blir så mycket tvätt, men det gör inget bara jag får ha min flisan o hon får må bra min älskade lilla unge :))

Ikväll åker vi hem till Finspång, ska bli skönt att vara hemma blan våra saker.

Igår var vi på speedway i kumla det var trevligt även om jag inte såg halva matchen då jag satt och ammade Felicia så var det roligt att få känna av allt :))

Nu äter Felicia igen får se om hon kan sova snart igen. Jag behöver duscha av kroppen igen, hon har spytt ett antal x ggr på mig och sig idag. :)

//Caroline

hum..

Har inte någon lust att skriva idag egentligen..
 Är lite småseg på den fronten hehe.

Igår trodde jag att Felicia hade fått vattenkoppor hon har prickar på huvudet som är misstänkt likt dom, men eftersom hon inte har fått några prickar på kroppen, så vete tusan och idag är hon inte varm heller, så det blir att åka till KUmla ikväll och heja på vargarna speedway som möter indianerna :)

Fast ska väl inte ropa hej ännu
nä nu ska jag o felicia gå till mormor

//Caroline



Ny vecka

Sitter nu här och huttrar lite, borde ta på mig en tröja till, sitter i bara linne och piratbyxor, det är ju lite kallare idag, i och med att det är mulet och risk för nederbörd, nu längtar jag efter mina jeans som jag har i Finspång.

Felicia sover i vagnen, så jag passar på att skriva ner lite här, som ni märker har jag svårare att få något nerskrivet på kvällarna i och med att Felicia är som en sugpropp på mig då.

Imorgon blir det speedway tjoho, hoppas bara att vädret är på våran sida, så kommer jag och Felicia följa med pappa till kumla och heja på vargarna.

Ytterliggare spännande saker  händer i veckan, ska bli intressant, lite nervös hihi.

Har inte kunnat tagit kort på ett par dar för batterierna i kameran är slut, men har iallafall fått in de senaste bilderna i datorn.

Sitter och väntar på att mamma ska höra av sig, så blir det att promenixa dit bort.

Nä nu är jag lite för rastlös att skriva här.






//Caroline

Tyst och lugnt

Ja minsann nu är det verkligen tyst och lugnt. Felicia sover i vagnen, det har hon gjort ett bra tag nu, jag har hunnit äta frukost och platta håret och ladda en maskin tvätt.

Är fortfarande i Rejmyre och tar det lugnt, skönt och komma ut hit lite, innan hösten och allt drar igång.

Igår kom Sofia och Amanda ut hit vid 10 snåret, sen så vinkade jag och Felicia och Sofia och Amanda av morfar och hans MCkompisar när det brumma iväg, var säkert en 10 hojar hehe, de skulle åka mälaren runt eller något sådant. Ha de tänkt ta en bild men det blev inte så, jag hade ju Felicia i famnen.

Igår vaknade flisan vid halv 8 tiden, hon somnade inte om vid 9 som hon brukar göra utan höll sig vaken till halv 11, men sov bara en timme,  hade varit bra om hon sovit ett par timmar till.

Jag och Fia fixade käk medans flickorna sov., sen så vaknade givetvis Felicia när jag skulle äta ^^.

När Vi hade ätit, så gjorde vi oss klara för att gå upp till glasbruket en sväng och kika lite, sen fortsatte vi att gå till gammelmormor och gammelmorfar, där blev det fika i stora mängder, men vi fick vänta lite först..  för min mosters familj skulle komma samt  min mamma och mostrarnas kusin från skåne med familj skulle komma.

Hade tänkt blogga tidigare imorse eller igårkväll, men har inte lagt in några nya bilder i datorn, och då tycker jag egentligen det är så himla tråkigt att blogga när jag inte har några bilder med i inlägget.. asch.. det får gå denna gången, sen får jag kanske ta och blogga ikväll med bilder också, om jag nu kan och hinner, för Felicia är så himla snuttig och mammig på kvällarna så det är sanslöst, hon är precis hela tiden kan jag ta och tala om, hon sliter och drar och blir ibland arg, jag funderar på om det finns 2 möjliga orsaker, 1: att hon är hungrig och är i en rejäl tillväxt period och  ökar produktionen på mina 2 så att hon ska få mer mat.  2: Att det är för att det finns för lite mat helt enkelt på kvällen.. who knows.. ja  det är väl att vänta och se ett tag, men hon somnar ju till slut sen, hon är absolut inte jobbig bara gnäller lite smått  och tuttar så in i norden.

Framåt kvällen igår så grillade vi även på fläskfile och flintastek och gjorde potatisknyten , ooh så gott!
Åt även lite godis något som jag inte har unnat mig en lördag kväll sen innan Felicia föddes, det var mummigt.

Nää nu börjar jag bli rastlös det är nästan lite för tyst och lugnt :)) Vill hitta på något!

//Caroline

Märks att det börjar bli höst snart

Igår hade vi  ett rejält åskoväder i Finspång, det haglade och hade sig och det blev strömlöst i 30 minuter.

Jag och Felicia låg då och mös i min säng och hon tränade på att gripa  lite grejer med sina små händer.

Nu är vi åter i Rejmyre, är skönt och mini semestra här över helgen.
Att det märks att det börjar bli höst är dels för att vädret brukar bli lite tokknäppt plus att det blir så jäkla kallt i det här huset hehe.

Provade mina jeans igår igen, nu sitter dom ännu bättre och snart går dom att knäppa, som jag längtar hehe.

Felicia växer så det knakar,  ska kypa  2 st pyjamaser åt henne när pengarna kommer, hon har fått låna av sin kusin Amanda om det är 2 eller 3 st, men som Felicia spyr och skiter så behövs det minst ett par st till som man kan varva med :)

Längtar tills vissa saker blir klart :))

Imorse gick vi upp halv 8 skönt var det må jag säga, vi gick ju ändå och la oss strax för kl 22 igårkväll, men Felicia hade svårt att komma till ro, det dög inte att sova själv i början, sen när hon väl somnat så vaknade hon igen efter ett par timmar och var ledsen, då fick hon snutta mera, men sen så sov hon gott hela natten.

Hon fick sitta med i mitt knä när jag åt frukost förut för hon var på sådant prathumör hehe, nu ligger hon i vagnen och somnar när som helst.

Den där babyvakten funkar nästan för bra hihi :)) Nä men den är suverän!

Idag ser det ut att bli fint väder, men jag fryser arslet av mig har dragit på mig  de varmaste sommarjeansen jag har hehe och ett linne och en munkjacka, Felicia fick långärmad vit body och rosa byxor och strumpor.

Sen när vi ska ut så får hon nog en kortärmad variant iallafall, för om det blir kyligt så har hon ju jacka iaf.

Idag är jag sugen på att gå en längre promenad, får se hur det blir.

Det är så kul att många får barn nu eller har fått, Nu har även Pillan fått sin lilla Wilma, så roligt!!

Jag ska strax sminka mig lite och fixa håret och ladda en maskin tvätt nu medans Felicia sover.

Har inte lagt in några nya bilder från kameran ännu, men ska leta fram en här.



Det var verkligen härligt att vara vid sjön hela förra helgen!

Nä nu ska jag sätta fart, ska försöka ladda upp den där teckenspråksbloggen sen, det har inte blivit av, eller så har uppladdningen inte hunnit klart innan jag ska göra annat osv.

//Caroline

45 minuter orkar inte..

Det är 45 min kvar till blogg klippet att laddas upp nä orkar inte vänta så länge till, nu ska jag gå och sova brevid Felicia, men först ska jag läsa i min spännande bok :)) Natti natti.

//Caroline

Full rulle

Ja idag har det varit full fart hela dagen, håller nu på för 3e gången och ladda upp det dära klippet där vart jag bloggar på teckenspråk om  vad som skulle göras i lördags, det tar sin lilla tid,  oså har det inte hunnit klart innan man ska åka iväg osv.

Imorse var jag och Felicia färdiga till kl 10, vid halv 11 så kom mamma så åkte vi mot Finspång först och hämtade lite papper och grejs, sen åkte vi vidare till stan, maxi eller Ingelsta shopping som det faktiskt heter nu för tiden, men vi kommer nog fortsätta att kalla det för maxi.

Väl där  mötte vi upp Fia och Stefan och Amanda, gick lite i affärer, och vi hittade lite kläder åt Felicia och Amanda, tack mormor!!! :))

Träffade på en gammal vän där och hennes 2 små söta pojkar, Var roligt att se dig Jenny, vi får se till att ses på en fika någon dag! :))

Det enda jag kom hem med idag till mig själv var batterier till hörapparaten, hehe.  Nä snart  blir det att kolla efter något snyggt att ha på sig till bröllopet vi ska på i September, min syster Jenny gifter sig då, Spännande!!

Följer Speedway på nätet mellan Vargarna och Västervik, spännande det också, Vargarna leder än så länge heja heja! Men mycket kan fortfarande hända, det är ju  5 heat kvar.

Funderar på om jag ska ta en kvällsmacka, Felicia har ätit hur mycket som helst ikväll, först somnade hon bra vid halv 8  sov kanske en kvart i sin mjuklift,  sen var det bara jag och maten som gällde, hon somnade ju bums  i famnen på mig  testade att lägga na ett par gånger, men då vaknade hon så fort och blev ledsen, men nu får vi se nu verkar det som hon har somnat, annars hade jag inte haft tid att sitta här och skriva.

Det är Ghost whisperer på tv har redan sett det avsnittet,  fasen,.. vill ju se de nya avsnitten, men har inte tankat något sen ipred lagen trädde i kraft.

Ja då får vi se vad som händer imorgon, ett som är säkert är att jag vet att jag och Felicia ska hem till Finspång någon gång under dagen.

Hade förresten ett litet besöksrekord här igår, hum, undrar om min och Felicias sång var sååå underhållande ^^ HAHA.


Nä nu ska jag surfa vidare här lite.  Så får vi hoppas att  jag kan lägga upp blogg klippet sen :))

//Caroline

Håller på att..

Håller på att ladda upp ett ytterliggare youtube klipp på min sida, där jag bloggar på teckenspråk om gårdagen, det går bara lite segt, egentligen skulle det ha kommit upp igår förmiddag men  hann inte klart eftersom att jag och Felicia och mormor åkte till sjön, så det blev lite brått :) och Igår kväll så orkade jag inte, trots att min snälla dotter somnade redan vid 18.15 och sov till klockan 5 imorse och ville äta, sen låg vi och myste sov lite till fram till 8- halv 9 imorse!

Snacka om att vara utvilad, jag gick och jag mig vid halv elva och läste i boken "Män som hatar kvinnor" Har kommit en bra bit nu.

Så nu är vi klara  i stort sett och bara väntar på att mormor ska ringa så vi kan åka vart vi nu ska bege oss har väl inte riktigt bestämt vad som händer idag, för  vädret är inte helt hundra, visserligen är det varmt och soligt nu men  det är växlande molninghet och lite skumt det kommer nog bli åskoväder sen framåt eftermiddagen skulle jag tro.

Är så glad tjoho säger jag bara ;)



Felicia ligger och sover i vagnen så sött nu med benen  uppe på mjukliften, svårt att förklara, men hon ser så himla stor ut :) Hon har snart vuxit ur mjukliften eftersom den är mindre en emmaljungas mjukliftar men var  1000 spänn billigare, fast å andra sidan så kommer hon nog inte vilja ligga i den framåt hösten utan vill sitta mer och mer i vagnen, så då behövs inte den, utan jag fixar en  pälsfäll och evt en åkpåse  som är gosigt sen i kylan.

För första gången ser jag fram emot hösten, jag som brukar bli höstdeppig av allt det kalla regnet och geggamojan och framförallt mörkret, jag brukar se fram emot vintern, egentligen vill jag ha vinter direkt så man slipper det dära gråa tråkiga kalla mörkret, snön gör ju så att det lyser upp på ett helt annat sätt.

Jag ser emot hösten för att  se Felicia växa och bli större och utvecklas, hon ska börja med smakportioner i september, mina systerdöttrar fyller år i sept,  1 respektive 2 år!  Min näst äldsta syster gifter sig  och blir fru Liljestrand även det är i september,

Sen i skiftet oktober november flyttar jag och Felicia :))

Sen vips så är det snart jul igen, helt otroligt.

Nä nu ska jag kolla till Felicia, jag ser hennes ben uppe i vagnen hiihi.

//Caroline

Varning för tondövhet men vad gör man inte för sin dotter

Som rubriken lyder, dessutom kommer ni vrida er av skratt när jag sjunger för Felicia som vaknade förut och ville inte somna om ^^

Men vad gör man inte för sin dotter som tycker om sin mamma oavsett om hon kan sjunga som en popprinsessa eller inte ^^

Tänk oxå på att jag hör j*vligt illa ;)


//Caroline

Vid sjön och kalas

Idag har det varit fullt upp, kan ju börja med att Felicia sov som en stock hela natten, är helt imponerad! Hon somna runt halv 8 igårkväll och sov nästan en timme och vaknade en sväng och ville äta, sen somnade hon om på en gång igen och sov till halv sju imorse! Då ville hon ha mat igen, sen låg vi och myste fram till ungefär klockan nio imorse, så himla skönt.

Sen var det dags att gå upp, jag badade henne, det tyckte hon var jätteskönt som vanligt.
Gjorde oss klara och hon fick äta igen och även jag fick i mig lite frukost, sen kom mormor och hämtade upp oss, vi skulle ju till sjön, myyys!

Var där  ett par 3 timmar, tiden bara flög iväg. Vi fick flytta filten hela tiden för det blev skugga, så var det minsann inte när vi var små, men jodå träden har ju växt som sjutton hehe.

Tog lite kort också, var man ju tvungen att göra hihi.

Kollade på klockan oj då,  bäst att packa ihop och vi åkte hem till mormor för hon skulle ju duscha och fixa lite sen gick bort till Leif som fyller år och fick jättegod mat och tårta. Blev kvar där rätt länge och Felicia var så glad så, jag fick ju chans att äta i fred och blev så himla mätt.

Så nu sover min lilla söta tös och jag småkollar på sommarkrysset, finns liksom inget annat bättre att se.

Helt apropå Björn Gustavsson är för j*vla rolig!

Nä nu bjuder jag på lite bilder, för ikväll blir det bara att slappa lite och ta en dusch om jag kan  iallafall så länge Felicia sover.

Ha en trevlig kväll alla ni glada!





//Caroline

Varmt och gott i byn

Fy vilken underbar sommardag det har varit idag.

Försöker få till ett inlägg här, men det är inte så lätt går och kollar Felicia emellanåt och dessutom är det Americas funniest homevideos är ju för jävla roligt att kolla på klantiga människor.

Idag har det varit fullt upp, när jag och Felicia väl var klara med morgonbestyren så bestämde jag att vi skulle ta och gå upp till min mormor och morfar, väl där så bubblade vi och jag gick lite saft, sen kom min mamma också och helt plöstligt så blev vi bjudna på lunch, potatis och fläsk med löksås, så himla gott.

Sen gick jag och flisan hem till mamma, det blev att vända igen för att gå till affären och köpa glass som vi bestämde att vi skulle äta ihop med blåbären, muums säger jag bara det var himla lyckat!

Är för övrigt just nu väääldigt godissugen, skulle haft en liten skål här nu, när Felicia ändå sover.

Idag har jag inte tagit några bilder, men det ska förhoppningsvis göra imorgon.

Är så glad för en sak tjoho säger jag bara, det kommer bli intressant! :)

I affären stötte jag på B som  hälsa och bubbla lite och sa att hon och C skulle med barnen till sjön och undrade om inte jag och mamma och Felicia ville dit, och att vi skulle höra av oss om vi bestämde oss för att åka dit.

Berättade för mamma när vi var tillbaks med glassen, och vi bestämde att vi skulle åka till sjön, det var verkligen lyckat för så skönt det var att vara där nere, det svalkade lite vid vattnet, samtidigt som att man vågade visa sig i bikini.

Felicia lyckades med konsten att fullständigt spy ner både sig själv och mig ett par gånger idag, så innan vi gick från mamma förut så fick jag låna en kjol och ett linne, hehe.

Fasen finns inget roligt att se på tv, kanske blir att sova tidigare sen, ja vi får se.

Nehepp nu ska jag kolla vidare lite här.

//Caroline

Ska packa men först..

I eftermiddag ska jag och Felicia åka med Mormor till Rejmyre, tänkte packa nu med Felicia är som fastklistrad vid mina matfabriker hehe, det får bli om en stund istället.

Oh det blir nog att sola och bada en del i helgen skulle jag gissa.

Datorn tar jag med mig också nu när jag har mobilt bredband.

Nej nu blir det att packa.


//Caroline

Felicia är mammig

Istället för en massa text så bjuder jag på lite bilder från idag, har felicia i famnen, hon äter.. Har försökt natta henne flera gånger men direkt börjar hon vakna och tjuta.

Flisan vände sig från mage till rygg idag!! Asfränt var det hihi.

Kolla sovstilen hihi.



Här vänder hon snart till rygg ^^

Här har hon precis vänt sig!

//Caroline

Felicia på mage

Lyckades ta rätt fina bilder på Felicia när hon ligger på mage på filten, önskar jag hade en bättre kamera, men den jag har får funka ett tag till :)





Min gullunge!

Ikväll är det speedway på kråkan heja vargarna!! Hade jättegärna åkt dit, men har ju ingen bil :/

Sen hoppas jag på någonting, håller tummarna, får se vad det blir utav det vill vill! :) Men ja vi får se som sagt.

Nä nu ska jag underhålla Felicia på filten ännu mera, sen får hon ta ett bad och mysa, så kanske hon somnar tidigt ikväll också.

//Caroline

Vi blev utsövda.

Igår gick det ju åt helsike med att skriva bloggen, ska göra som Sofie tipsade om spara  vart eftersom hela tiden utifall att det blir som igår, då förlorar man ju inte allt i ett svep.

Igår vaknade jag vid halv 6 tiden och kunde inte somna om  eller jo jag lyckades somna om en timme sådär sen vaknade Felicia och väckte mig och ville ha mat, gav henne mat och sen ville hon sova vidare, så la ner henne i sin säng, och jag satte mig vid datorn en stund, och fixade frukost och gjorde mig i ordning, sen var det ju dags att göra Felicia i ordning och ge henne mat igen, för strax efter kl 10 skulle mormor komma förbi och hämta upp oss, för att vi skulle till bvc.

Väl där var det frid och fröjd till en början, vägningen gick jättebra och Flisan protesterade nästan inget alls,  5875gram väger hon nu! Min stora fina tös.

Sen när hon skulle mätas så gick det lite sämre då blev hon sur! 62,5 cm lång är hon iallafall.

Min lilla tjeja fortsatte skrika för full hals när huvudomfånget också skulle mätas kommer inte ihåg vad det var, tror det var 40,9 cm eller något sådant, men gick faktiskt och tittade nu  och det stämde.

Var tvungen och trösta Felicia som  var så ledsen, hon var väldigt trött också, för det var vid den tiden hon egentligen brukar ha sin sovstund.

Sen när hon hade fått äta lite emellan så var det dags för sprutorna, en i varje ben, då blev hon ledsen igen när jag satte henne upp,  det var inte för sprutorna utan för att hon inte fick ligga och tutta som hon skrek så dant.

När vi var klara på bvc så åkte vi till centrum och köpte aldevon suppar och tvättcreme till flisan, sen gick vi in en sväng på mingla, mormor hittade ett par jättefina jeans och en top som satt jättebra.

Sen åkte vi hem till oss och åt grillad kyckling med potatissallad och grekisk sallad till lunch, mums så gott det var tack mamma!


Trodde det skulle bli en besvärlig kväll igår, med risk för feber osv, men icke, det gick så bra så, hon var lite varm igår kväll  men inte högre än 37,9 så det var ju bra, vi somnade i min säng strax efter klockan 22, jag vaknade vid halv ett i natt och lyfte över henne i sin säng, hon sov vidare utan några problem.

Jag vaknade vid halv 8 imorse och var förvånad över att Felicia inte hade väckt mig, hon sov så gott.
Jag låg och drog mig till halv 9 sen tyckte jag det var bäst att jag gick upp.
Felicia var jag däremot tvungen att väcka, och ååå så glad hon blev när hon öppnade ögonen hihi.

Nu ligger hon och sover igen efter att jag har klätt henne och gett na mat ett par gånger.

Ska strax börja skala lite potatis. Men nu har jag iallafall uppdaterat rätt skapligt hihi.


//Caroline

vaccination m.m.

Jäkla skit hade skrivit ett lång inlägg, så försvann allt för internet hoppa ur..  gah..

Ja vaccinationen gick bra idag, Felicia sover nu verkar vara helt utmattad och jag har duschat.. ne nu tappade jag suget på att skriva, hade skrivit allt klart och skulle bara lägga upp bilden så försvann allt.. *morr*

Tack mormor för hjälpen med allt idag!



Skriver mer imorgon om jag får chansen, man vet ju aldrig, Felicia kräver ju mer och mer uppmärksamhet ju äldre hon blir, hon är ju faktiskt 3 månader idag!!

//Caroline


Åka hem

Har nu packat nästan alla mina och Felicias grejer, och jag sitter och väntar på att Felicia ska vakna, eller ja jag får nog ta och väcka henne snart så hon hinner äta innan mamma kommer och hämtar oss och kör oss till Finspång, innan hon ska till jobbet.

Igårkväll var det lite svårt för Felicia att somna, hon hade ju sovit så mycket på dan innan, bland annat i bilen när vi åkte tur och retur till Finspång. Men hon somnade till slut sen vid halv ett tiden inatt.

När vi kommer hem blir det för mig att packa upp och göra i ordning och pyssla och städa och fixa samtidigt som jag får underhålla min lilla flisan :)

Imorgon är det en stor dag, Felicia fyller 3 månader, och vi ska till bvc och hon ska vägas och mätas och vaccineras, fattar inte att hon har blivit så stor redan!

Nä nu måste jag sätta fart.


//Caroline


Grilla

Nu är det i full gång med att vi ska grilla, ska se om jag kan hjälpa till lite så snart Felicia har ätit klart.

Ska en sväng till Finspång på eftermiddan och kika på en lägenhet, och imorgon ska vi bo hemma, vi stannar en natt till här i byn just för att det är mysigt och ikväll är det ju gp i speedway på tv :)

Bjuder på lite färska bilder från idag, försökte även filma flisan när hon pratade, men hon  tystnade så fort kameran åkte fram, min lilla snutta.





//Caroline

RSS 2.0