Lite om veckan och bilder

Hej på er.

Nu blir det att passa på att skriva lite.

Har varit fullt upp den senaste veckan så idag blir det att ta det lilla lugna.

Som sagt det har varit sol och bad och full fart dagarna i ända.  I tisdags så hörde syrran från sthlm av sig och frågade om vi skulle vara hemma, för hon och barnen  hade planer på att komma till byn och vara där i några dar, så de kom i onsdags  blev att vi grillade allihopa med pappa/morfar, så kul att träffa dom.

I torsdags blev det en tripp till byn igen och ännu mera bad, för att sedan dra till norpan och umgås med lite vänner och grill igen supergott var det. I fredags Så vart det ännu mera sol och bad, men jag fick sån tinnitus och huvudvärk på eftermiddan så det var lite tradigt, men barna badade i barnpoolen en sväng sen efter att vi hade varit på badstranden, Felicia tyckte dock att det var en aningen för kallt där hehe, annars så älskar hon att bada och göra sandinpackningar på benen :p Så direkt efter grillningen  drog vi hemåt till Finspång för att ta det lilla lugna.

På lördagen så var Felicia med sin pappa och jag drog och tatuerade mig få inte slag nu mormor och morfar den är jättesöt =)=)  Blev Felicias namn i skrivstil och en snirkel och en liten fjäril. Bild kommer på bloggen senare.

Jag tyckte inte det gjorde ont alls, det sved bara lite i början sen kändes det bara varmt, och fort gick det tog nog bara en halvtimme ca.. men fick vänta ett tag då det drog ut på tiden när det var en annan tjej före mig som fick sig en tattuering.

När jag var klar där så kom syrran och ungarna och pappa, syrran hade ju inte sett lägenheten ännu och hon tyckte den var fin kul att höra :)

I söndags drog vi till kolmården det var skoj, men Felicia tyckte det blev jobbigt efter en liten stund när vi var inne och kollade på delfinshowen., först var hon lite fascinerad men sen tror jag det blev för mycket för henne med alla ljud och ljuslampor och sådant så hon blev rätt hysterisk så vi gick ut, och hon blev glad på en gång så vi beställde lite mat medans vi väntade på resten av gänget, var ju båda syrrerna med familjer och pappa och jag och Felicia´.

Igår så fick vi besök av min gamla klasskompis Cecilia som jag har känt sen hösten 96, så roligt det var att träffa henne och vi bubblade och hade oss, hon har ju börjat jobba lite smått här i finspång så roligt.  Så nu idag på morgonen har jag och Felicia vinkat av henne och hennes familj när dom skulle dra vidare till kolmården.

Nu så sover Felicia och vi väntar på att mamma/mormor ska dyka upp om ca en timme så ska vi luncha och bubbla lite innan hon ska till frissan en sväng.

Annars har jag inte mycket planerat nu direkt mer än att jag och Cecilia pratade lite löst om att ses på lördag så barnen kan leka, så det blir kanske att vi drar till örebro och hälsar på. Är ju min sista semester vecka nu, så jag hoppas vädret fortsätter att vara på våran sida, är så fruktansvärt nöjd med vädret, älskart när det är över 30 grader trots att lägenheten blir som en bastu.

Skrev ytterliggare nåra rader men det försvann  knaaaas jaja.. men nu kommer lite bilder hur som helst =)




Felicia fick besök av sin syssling Lovis  för lite mer än en vecka sen, vi hade så trevligt och var även och badade :)

Haha :)
På delfin showen.




semester

Hej på er.

Hoppas allt bra med alla er som läser.

Jag borde ligga i sängen nu, och det ska jag göra med om ca 5 minuter när jag har lagt upp lite bilder.

Har varit så trött på sistone, hade ju yrsel som höll i sig i över en vecka för ett par veckor sen, och jobbet och Felicia och lägenheten och sol och bad och familj och vänner har tagit all den övriga tiden.

Nu mår jag väl inte så bra heller har ätit nåt som jag inte tål så bra för har fått en massa sår i munnen som gör det jättesvårt att prata och äta och dricka, vilken i sin tur gör att det värker och svider en himla massa i munnen och skapar rejäl huvudvärk., trots det så var jag och Felicia i Rejmyre igår och badade och lekte vid bastis, vilket var skoj.

Men idag såg inte vädret ut att vara lysande på förmiddan tur var väl det då jag inte ville lyssna till hur ont jag faktiskt hade, så det blev bara att promenera en rejäl sväng här i finspång och njuta av vädret som hade blivit fint på eftermiddan.

Felicia går mer och mer utan stöd för varje dag som går, så himla roligt att se, min lilla tjeja håller verkligen på att bli stor, 14 månader är hon redan också. Idag lärde hon sig säga hjärta :p Hon går omkring och hurrar och pratar dagarna i ända, hehe, jag lärde henne säga hurra hurra hurra och vifta med handen samtidig när jag fyllde år  för ett par veckor sen, hihi så det är lite komiskt.. Hon kallar alla män hon träffar eller ser för pappa för tillfället.. min lilla älskling, men idag sa hon faktiskt hej momo (mormor)  i telefonen =)

I tisdags var jag till hörcentralen i lkpg och testade hörseln igen och som jag redan visste som syntes tydligt på taltestet ( när man ska säga efter en röst som säger "Nu hör du: bil /fiskmås, eller dyl) Hörde bara hälften av alla dom ord jag faktiskt hade snappat upp i feb.

Så får väl sen, nu väntar jag på att få en kallelse från överläkaren så ska väl diskussion om CI på allvar komma upp denna gången antar jag, lite roligt är det ju att de ville prompt operera mig när jag var runt 12-13 år men mina föräldrar sa ifrån och ville vänta tills jag kunde bestämma själv när jag blev myndig, men så kom det en jättebra apparat som jag blev supernöjd med när jag hade börjat gymnasiet, den är gammal nu, använder fortfarande samma, som dock är lagad x antal gånger. Men den hjälper inte särskilt bra nu då hörseln har smygrasat de senaste åren,.. och nya apparater har jag provat hur många som helst av  i en 3-4års tid men som inte blir bra i kommunikativa situationer, vilket gör att jag hänger med ännu sämre än med denna,  t.o.m arbetskompisarna reagerade när jag kom tillbaks till jobbet efter mammaledigheten över att jag hörde ännu sämre än innan ( och då får jag tillägga att jag har varit gravt hörselskadad sen 9års ålden på vänter örat och döv på höger, och att jag inte hör ett dugg utan hörapparaten).

Ja nog om det för den här gången för jag måste sova, antar att jag piggnade till lite nu en stund efter att verkligen ha slappnat av ikväll sen Felicia somnat.

Nu hoppas jag få upp ett par bilder.




Ett par halv suddiga mobilbilder från i Juni blev det =)

Kram från mig, natti natti.


1a Juli

Hej på er.

Alltså jaghar blivit skitdålig på att blogga, kan det bero på att man har fullt upp för jämnan månne? I förra veckan kan jag skylla på att det berodde på yrselattacker, nä men hur som helst man har prioriterat annat.

Jaha vad har hänt på sistone då?

Vi firade midsommar i Rejmyre med pappa/morfar, Felicia fick en midsommarkrans av sin gammelmormor och gammelmorfar.

Jag har fyllt år, har läst ut 3 böcker i twilight saga serien håller på med den 4e nu.. Den 3e boken läste jag ut på mindre än en vecka, så himla spännande böcker, hoppas på att midnigh kommer ut trots allt så småningom.

Hade tänkt åka till sjön igår med Felicia när jag var ledig... men tji fick vi när vädret bestämde sig för att tjura.

Har börjat spåna på att fixa i vardagsrummet nu också..  hade tänkt vänta tills i höst,. men får se kanske börjar fixa det  under min sista semester vecka.

Nu sitter jag och väntar på att Felicia ska vakna så vi kan äta lunch sen.



RSS 2.0