Gråa hår, konstigt? Nää

Hej på er.

Ska aldeles strax gå och lägga mig men tänkte att ett par rader skadar ju inte, blir tidigare i säng ikväll,  jag behöver det, för Felicia har nu i 3-4nätter i rad vaknat runt 2 snåret och inte velat somna om och gjort 2an sådär mysigt mitt i natten och sen alltid blivit hungrig ovanpå det så det krävs lite vällingkokning osv.

Här blåser det och snöar så in i sjuttan, blir intressant och se när våren kommer.

På måndag ska jag till frissan, det behövs! Måste klippa lite vill inte behöva kapa av en dm som jag behövde för ett par år sen för att jag inte hade klippt mig tillräckligt ofta. Upptäckte förut att jag har fått några gråa hår, ska be frissan kolla om hon ser på fler ställen, förhoppningsvis beror det på hormonerna och från amningen osv, tappade ju så himla mycket hår i höstas och det är på väg ut nu, bland annat gråa hår :) Är inte så sugen på att vara gråhårig före 35 årsåldern, men en del blir ju det vid 25, men fasen jag är nästan bara 27.. aja blir det så så blir det så, tur det finns hårfärg ;))

Nä nu ska jag borsta tänderna och sova. Gonatt




Ugnen och spis rattarna är rolig tur att man har lås på dom :)

Kram

Fråga

Hej på er.

Sitter nu och halv kollar en sväng på melodifestivalen, fast ska snart zappa över till något annat. 

Vill ha mer motivation till att blogga, eller det har jag vet massor jag skulle kunna skriva, men inte gör som jag känner är för privat.

Så nu vill jag veta vilka är alla ni som läser min blogg? Jag vet att  7 av er åtminstone prenumererar på min blogg via blogloving.

Sen är det fritt fram för frågor också. Så kom igen nu ;)


Nu är inte sladden i vägen något mer, så himla skönt att vi slipper "snubbla" nu.

Kram


Yes

Hej på er.

Blir inget långt inlägg är så fruktansvärt trött och ska faktiskt gå och sova strax, hoppas jag orkar läsa lite i boken sen.

Idag har det varit en fullspäckad dag, Syrran var här och hjälpte mig med köket sen så kom hennes sambo Stefan och deras lilla Amanda  och jag lekte med tjejerna så hjälpte dom mig med tapeten, Blev så in i norden nöjd! Vilket läckert kök jag fick =)

Imorn går vi lös på hallen.

Här kommer det lite bilder :))







På den sista bilden ser man hur tapeten ser ut på nära håll. Jag är så jädra nöjd som sagt. Ja det var dagen i bilder.  Tack igen Stefan och Sofia för hjälpen ♥

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, för det har bara varit skit på tv ikväll.. imorn är det desto bättre.

Gonatt!

Halsfluss

Hej på er.

Ska strax gå o sova,  står lite still i huvudet nu, men idag var min syster med familj urgulliga med att fiaxa hem färg och tapeter från stan till mig, åå det kommer bli så snyggt i köket o hallen, vi rivstartar på måndag ^^

Fick mess från henne nu på kvällen Amanda har feber, stackarn, hoppas inte jag och Felicia har smittat henne, men det är väl högst troligt då vi har umgåtts i stort sett varje dag denna vecka.

Var till vårdcentralen förut idag, var tvungen och kolla upp min hals, jodå halsfluss hade jag, det visste ja redan så nu har jag fått en pincilin kur som jag ska äta, måste säga att dagen blev rätt dyr! :))

Är så fruktansvärt torr om händerna måste bli duktigare på att smörja dom, det ilar när jag tar i saker, fy vad känslig jag har blivit, idag har jag gått och ryst av känslan av att  dra naglarna över soffan eller en svarta tavla, gjorde nåt med soffan tidigare idag så jag fick den känslan, och den har hängt i usch o fy *ryser* hehe Nu är det bättre men tidigare var det värre, tänk dom som har hicka i 15 år, fasen inte vill jag "ilrysa" ofrivilligt, asså det är ju inte frivilligt annars heller, men  ja ni förstår vad jag menar =)

Imorgon blir det besök till optikern, får se vad som sägs där, har inte kollat synen eller fixat med glasögonen sen sist när jag bodde i Höganäs och fixade det hos en optiker på väla i hbg, fy vad längesen det är, det är ungefär som ett annat liv när man tänker tillbaks hehe.

Ska även förbi telia butiken och fixa mobil, min nuvarande går ut hos 3 nu i slutet på månaden sen går det inte att ringa mer, skönt det ska bli att slippa 3, de har varit lite dyra och krångliga sen har dom knappt inga mobiler som man kan välja emellan för att känna sig nöjd, så jag har fastnat för en samsung galaxy som jag förmodligen skaffar mig hos telia. :))

Såg ni solsidan förut? Fy vad knäppt och roligt det är, fy för översnåla grannar, lite hyfs får man ha ;)



Felicia är så söt i sin stickade tröja =) Hon fick den förra helgen, Tack!! =))

Hon har ett blåmärke i pannan som ni ser, hon ramlade i häromdan när hon stod upp, min lilla älskling börjar bli stor och ibland får man ont ♥

Är så rörigt i köket nu, fixade lite förut så det går att röra sig där, dammsög o greja, vilket man får göra varje dag eftersom Felicia kryper omkring och spexar:))

Skulle tro att det blir filmkväll imorgon det ska bli mys :))

För att orka med morgondagen så ska jag göra mig i ordning och ta en pencilin tablett till och lägga mig för att läsa i Luftslottet som sprängdes, helt sjukt att jag inte är klar med den än, har varit så fruktansvärt trött när jag väl har gått och lagt mig på kvällen, från att ha varit rätt pigg  så är det som att john blund knackar mig på axeln så fort jag lägger mig ner, men har kommit halvvägs iallafall.

Förresten så tecknade Felicia♥ lampa hela dagen idag så fort hon såg lampa, så det var lampa för hela slanten :))

Kram



På G

Hej på er.

Blir inte så många rader,  mår inte alls bra idag heller, har ont i halsen och huvudet, åt lite glass nyss för att lindra, är det inte bättre imorgon så kanske det blir vårdcentralen.

Idag har syrran och systerdotter varit här hos oss, dom kom vid 10 och vi började planera och fixa inför renoverandet av köket och hallen, sen hittade vi tapetrullar till att ha på ena sovrumsväggen med, skiiitbra jue =) Har inte varit ute något idag Felicia snorar som bara den, fast hon är pigg men det är ju inte jag, men hoppas vi kan komma ut lite imorn, huvudvärken kan ja stå ut med men det är halsen som gör att man känner sig sjuk i hela kroppen,  har fortfarande den där svullna bulan på halsen.

Nä nu ska jag sluta tycka synd om mig själv haha, Felicia och jag duschade förut, hon verkar vänja sig mer och mer vid duschen vilket är skönt, för hon brukar kunna bli hysterisk av den, och jag vill ju inte att hon ska bli rädd för vatten hehe, jag som älskar vatten vill ju att vi ska kunna bada en massa i sommar och busa och stoja =)

Nu kommer lite bilder iaf =)





Kram

Ett kort inlägg

Hej på er.

Hoppas allt är bra med er, jag har tänkt uppdatera nu varje sag på sistone, men det har alltid kommit nåt i vägen.. eller att jag har varit för trött, egentligen är jag inte så pigg nu heller, lite hängig och ont i ena sidan av halsen, den har svullnat upp rätt mycket så det syns utanpå, hoppas jag inte åker på halsfluss som jag gjorde ifjol mitt i flytten med Felicia i magen.

Apropå Felicia så sover hon nu, hon har varit sjuk i veckan som var, hon hade hög feber ett par dar sen hann hon bli frisk en dag och sen blev hon rejält förkyld som verkar vara rätt snabbt övergående, hon har inte snorat ner mig idag iallafall :)

Numera reser sig Felicia upp o står på benen mot varje möbel hon kommer åt, hon har fått temprament och blir skitarg om hon inte får som hon vill, men  hon gråter väldigt sällan, det är bara när hon är sjuk som hon har varit extra gnällig.

Nähä nu ska ja titta lite på familjen Annorlunda.





Kram

RSS 2.0