Ny design

Tack så mycket till Josefin som fixade i ordning min blogg =)=)

Vad flum att jag fick ny färg på bokstäverna helt plötsligt, vet inte vad jag gjorde när jag fixade länken.

Ikväll har jag målat klart sovrummet äntligen! Efter att vi har varit sjuka och allt sånt.

Felicia mådde inte så bra när jag hämtade henne på dagis i eftermiddags, hon nös och snorade och ögonen började rinna sen med, gnällig och hängig i allmänhet och och hade lite lätt feber med nu ikväll innan hon somnade.

Hade ju tänkt kolla på True blood ikväll..fan det borde jag ha insett att det var säsongsavslutning i förra veckan när det var så bra.

Nä får gå och lägga mig och läsa i min vampyrbok istället, har nästan läst ut "Om jag kunde drömma" (Twilight), Har 2 böcker till hemma som är fortsättningen, som ska bli kul att plöja, det var efter ha sett New moon som jag tänkte och kände, nä nu vill jag läsa allla böckerna innan det blir att se den 3e filmen.

Hoppas Felicia är så pass friskus imorgon för dagis, är ju tråkigt om hon fortfarande skulle vara häning när vi var hemma så mycket i förra veckan. Blir ju lätt så, så här i början dagisbacillerna är inte att leka med ;) :s



Då var det söndag igen.

Hej hej på er.

Nu var det en vecka sen sist eller så jag skrev.

Har för en stund sen varit på vårdcentralen för 3e gången på en vecka, kul nä inte direkt, men nu fick jag en doktor som tog prover och undersökte grundligt iaf, sänkan är fortfarande lite för hög, men jag har ju ätit pencilin mot bihåleinflammation sen i tisdags, så det borde gå åt rätt håll, det som är värst nu är hostan och tungandningen.

Ska hämta ut mer medicin imorn, idag är ju apoteken stängda i och med att det är storhelg (pingst).

Felicia är frisk nu iallafall. =)

Nähä min lilla ögonsten har bajjat så nu måste jag avsluta.

Kram på er.

ps vad tycker ni om den nya designen då? =) Länk kommer senare nu är det lite brått.


The end of the week

Hej på er.


Nu sover mitt lilla ♥ för kvällen.
Och jag sitter här och skriver en snutt.. Felicia har varit feberfri under dagen och jag började hoppas på att hon skulle förbli det, men icke, den dök upp här igen tidigare ikväll.. suck.. 5e dan med feber och ögoninflammation och rejäl förkylning.. Men vi har kört på med ögondroppar och mollipect och nässpray. Hon har ju ätit bra idag, så det går nog åt rätt håll skulle jag tro, håller tummarna för att febern håller sig helt borta imorgon.

Ska strax gå och ta hand om mina fötter.. Har haft problem med dom i flera flera år, big shame, har massor med vårtor som jag har på vårtfri med, det börjar hända saker, tror det är 5 behandlingen nu ikväll, man ska göra detta en gång i veckan och ta bort så mycket som möjligt av de superäckliga vårtorna innan man duttar på med tops med såndär vårtfri. Fy fan vad jag har skämts för mina fötter, men jag hoppas att de ska vara borta helt tills det är dags för beachen nu i sommar.

Vad skit det ska va på tv på helgerna då, finns inget bra alls att se.


Kusinerna pussas och kramas, på lördag får dom leka igen =)

Kram på er.


A sunday afternoon

Hej på er.

Trist att vi inte har någon sol idag, det var ju varmt och soligt igår, när vi inte kunde vara ute något alls.

Felicia hon sover nu helt slut efter läkarbesöket på vårdcentralen och lite lunch, tack och lov fick hon i sig maten idag, frukosten var hon kinkig med, så jag ser ljus i sikte, men det blir att vabba och vara hemma imorgon med så hoppas jag att vi kan gå till dagis/jobb på tisdag.

Får bara hålla tummarna att hon fortsätter vara feber fri idag, hon hade ingen feber på morgonen, sen har jag inte kollat nåt mer, men det är ju så det har varit de senaste dagarna,  ingen feber eller på gränsen på förmiddan för att sedan öka till feber.

Vi har fått ögondroppar båda 2 mot ögoninflammationen, så nu ska det bekämpas. Mollipect har vi fått mera av,  både jag och Felicia har hosta och jag är väldigt tjock i bröstet jag började känna av det igår, mitt lilla♥ har smittat mig.. så går det.

Så det gick på över 350 spänn på apoteket med både medicinerna och mera alvedon suppar till flisan och näsdukar och sånt, tur det är den 19e snart, den här månaden har varit  dyr med bil och renovering av sovrum m.m  när man bara har haft föräldrapenning, men nu slutet på maj så får jag en riktig lön=skönt.

Blir att införskaffa lite mer kläder både till mig och Felicia, det lär behövas, det är ju sommar eller snart iaf, var ju en försmak igår som vi inte kunde njuta av förstås.

Målade ett par timmar i sovrummet igårkväll, men nu är färgen slut så jag måste fixa mer, har bara halva kvar, nu skönt! Så snart slipper vi oredan i v-rummet där vi sover och har alla leksaker för tillfället.

Felicia har fått bada varje kväll nu när hon har varit sjuk,  det tycker hon så mycket om, hon älskar att få vatten på huvudet.

Var förresten barnvakt åt min systerdotter för ett tag sen, flickorna hade så roligt på min madrass i v-rummet, man kan ju busa hårdare då hehe.





Kram på er.

Sjukstuga råder

Hej på er.

Felicia ligger och sover middag, så jag passar på att skriva några rader igen, det verkar som att blogglusten åter har infunnit sig.

Felicia hade svårt att sova igårkväll med pga allt snor och slem och hostande och sen den rejäla ögoninflammationen hon har på båda ögonen, jag har med fått ögoninflammation, dock bara på det högra ögat.

Har baddat med kamomillte på henne och mig med jämna mellanrum både igår och idag, det lindrar ju lite och gör så att ögonen inte klistras ihop igen på en gång.

Ögoninflammation är ju så himla smittsamt och irriterande och gör lite ont, uscha, vill inte att Felicia ska vara sjuk, hon fick ju feber igen på dagen igår, och sist jag tempade henne idag så hade hon på gränsen, får se om den skjuter i höjden igen.

Jag ringde till vårdcentralen imorse för att höra lite om vi fick komma, och berättade hur det var med henne plus att hon har fått som en liten inflammation på en tå som jag tror hör ihop med det hela som hon har nu, men fick svaret att ögoninflammation behandlar man inte i första taget, utan det får man istället vara noga med byte av handduk m.m varje dag och noga med handhygienen osv, sådana saker som är självklara som jag redan visste.

Hon jag pratade med var jättebra, och det var bara att ringa till jourmottagningen i helgen om det skulle bli värre, dock så kunde jag ringa igen även när om ögoninflammationen inte har blivit bättre efter 5 dagar.

Nu ska vi se om det funkar att lägga upp fler bilder, sen ska jag och Felicia äta lite, hoppas hon får i sig lite, hon är inte så matglad nu när hon är sjuk, imorse  ville hon knappt inte äta yoghurt, bara lite kex.



Det var visst den enda som gick att få upp.

Kram på er.

vabb

Hej på er.

Idag har jag vabbat, eftersom Felicia är sjuk, feber och rejält förkyld är hon, och inte nog med det, vi båda har åkt på ögoninflammation, mysigt, nae inte speciellt. Så vi blir hemma imorgon med.

Blir att ringa bvc imorgon och höra om vi ska dit eller om det blir att ringa till vc istället.
Idag kom Felicias morfar förbi med massor av lena näsdukar och grejer till att täta under diskbänken vid avloppsröret.

Får se om jag orkar måla lite nu ikväll, Felicia har ju sovit jättedåligt nu i 3 nätter, dels pga allt slem och snor och tandsprickning.

Nu kommer ett nytt försök att ladda upp lite fler bilder från kalaset.












Det var lite bilder för den här gången, visar säkert fler bilder från kalas nästa gång =)

Kram


Here we go again

Hej på er.

Tänkte försöka lägga upp lite fler bilder från Felicias kalas igen, det strulade förra gången jag försökte.

Idag så har jag jobbat och Felicia var på dagis, hon var snorig imorse, men hade inte feber och såg inte så sjuk ut, bara rejält snorig, så i och med det så tänkte jag att hon kunde nog vara på dagis, bad dom ringa mig om hon skulle bli sämre.

Precis när jag hade tagit på mig ytterkläderna på jobbet vid 4 så ringde dom från dagis och sa att Felicia hade fått feber, så det var bara för mig att åka på en gång och hämta henne, hon hade 39,3 så nu ikväll har hon snorat och snorat och hostat, ändå så har hon hållt på och pysslat med sina saker för att emellanåt sätta sig i mitt knä.

Hon ligger och sover nu, hon fick lite nässpray och en supp innan hon skulle sova, men det blir att vabba imorgon, får vi hoppas att hon är feber fri och kryare tills på fredag.

Börjar bli lite väl mycket med snor, är ju rejält med snor på jobbet också.

Felicia har fått en tand till jag upptäckte den igår en framtand på höger sida =)

Hon har sovit dåligt 2 kvällar i rad, och bara velat sova bredvid mig, det förstår eftersom det måste ömma rejält i tandköttet när tänderna tvingar sig upp, hoppas hon kan sova själv inatt, det behöver hon mitt lilla ♥

Nä nu ska vi se om det fungerar att få upp lite bilder =)






Nu ger jag upp det strular fortf, har flera bilder att visa next time ;)

Kram




Hellu

Hej på er.

Blir lite  glapp imellan skriverierna, men äsch det får det vara, ska ju skriva när man känner att man har lust och tid, och nu på sistone så har det verkligen varit fullt upp här hos oss.


Förra måndagen fyllde Felicia ett år!! Kan ni fatta min lilla flicka är inte en bebis längre ♥

Hon fick en massa fina presenter, bland annat en Hello Kitty leksaksspis, en docka, små plastbilar, flygplan och helikopter, köksredskap till spisen, en liten spelande telefon, en skallra som låter när man skakar eller rullar den, en pusselmatta, och en kånken ryggsäck i rosa (fjällräven), 3 klänningar och ett par tights, en tshirt med vargarnas logga,  en hello kitty som man stoppar i cirkel, kvadrat, och triangelformade grejer i, m.m.  

Några av sakerna fick hon redan på lördagen innan av sina mostrar som inte bor här i närheten.
Som vi även firade valborg ihop med.

Nu har det strulat med att ladda upp bilder och hälften av texten försvann, men ett nytt försök med bilder från Felicias ett års kalas:


Det ville sig inte att ladda upp flera bilder, får göra nytt försök ikväll om jag hinner, ska ju även pyssla med sovrummet då när Felicia sover.

RSS 2.0