Rastlös

Idag är jag nog allt lite rastlös, Felicia ligger och sover en stund nu och jag ska snart fixa håret som jag är så trött på nu, tur att man ska till frissan imorn :))

Vill egentligen till sjön i rejmyre, men har jag ingen bil så har jag inte  blir att att lite lunch om ett par timmar och innan dess plocka och fixa lite och efter det, ja kanske vt knalla till bönnern kul nja...  men vill ju ligga och sola och sånt.. men  tvekar Felicia  var ju inte allt för glad sist vi var vid sjön, hettan var ju jobbig trots att hon hade skugga.

Vi går omkring och luktar kräk här hemma imorn har jag tvättstugan hela dagen som tur är  då ska fanimej allt tvättas!
Känner verkligen att jag behöver tvättmaskin, för att boka heldagar  går för det mesta bara en gång i veckan  och man kan ju inte boka upp sig på 2 tvättpass samtidigt dvs att jag bokar tex både onsdag och lördag det känns inte rätt etiskt för alla ska ju ha en chans att tvätta  och att man bara bokar en tid åt gången right ?

Hm får se om man kanske byter lägenhet sen då finns en 3a som jag  har settsom ligger bra till på 1a våningen med både diskmaskin och tvättmaskin..

Det var då inte många kommentarer jag fick igår hehe ^^ Är folk blyga eller vad??

Hojta om det är nån som vill leka med mig och Felicia idag :))


Hon fick ligga på sidan och mage mkt igår  på en filt på golvet efter att vi hade varit ute och promenerat just för att hon ligger helst på andra sidan med huvudet  så måste vi motverka att  huvudformen blir sned, inget farligt utan bara just för utseendets skull ^^

Inatt har Felicia bara fått sova i tshirt och blöja det är ju så varmt alldeles för varmt för pyjamas.  Har inte klätt henne ännu just för att hon hade 2 ordentliga kräkdagar här igår och förrgår, då går det ju åt kläder som bara den både för henne och mig, men idag har hon inte kräkts så mycket ännu *håller tummarna*

Nä nu måste jag få i mig lite yoghurt och banan och vatten nnan Felicia vaknar.

//Caroline

Förmiddag

Denna förmiddag tar jag och Felicia och segar oss lite, jag var lite trött efter att inte ha kunnat sovit på småtimmarna, berodde inte på Felicia eller jo det kan man väl säga att det kanske gjorde, det är så roligt att hon somnar vid halv 9-9 tiden på kvällarna nu för att sova för natten sen vaknade jag vid 3 havl 4 tiden som vanligt van att hon vill ha mat kring den tiden plus att jag brukar gå på toa då också, så man har som en inställd klocka inne i kroppen :)

Men hon vaknade aldrig jag tittade på tv ett tag.. sen höll hon på och vaknade lite strax efter 4 närmare halv 5, då tog jag upp henne så hon fick äta, då var hon rätt hungrig och piggnade till rätt mycket, oså kom Janne hem också, så hon somnade om efter någon halv timme i sin säng.

Idag har jag klätt henne i kjol för första gången en limegrön, oså har hon på sig en rosa Benetton t-shirt :)

Ska äta lite lunch om någon timme sen blir det promenad ner till centrum bland annat. Men idag ska vi inte stressa något iaf.. Felicia sover lite nu så  promenaden får vänta lite  så hon får vara lite vaken först också :)

Idag har jag en hel del myggbett lite varstans har jag upptäckt., det kliar men inte så fasligt ändå.

Nä nu ska jag surfa vidare lite här.


Min lilla gowsunge, ser ni vad mysig hon är som tagit sin mössa som en slags "snuttefilt" hon som snutta på den lite förut innan hon somnade.

Förresten är jag lite nyfiken på vilka som läser min blogg läsarantalet har 3dubblat sen jag startade denna :)
Så kan ni vara gulliga och lämna en kommentar? :))

//Caroline

Vaarmt!!

Är nu hemkommen, blev att man inte alls hann sitta nåt vid datorn imorse, syrran messa igen och undrade om vi ville med till stan en snabbis, så det gjorde vi köpte en halterneck bh (bikini) och ett par badshorts och 2 bodys åt Felicia och ett par leggings åt henne oxå =)

Sen for vi till Rejmyre och åt lunch hos barnens mormor *mums*
Efter det så åkte vi till bastis (en av badplatserna i Rejmyre) himla skönt och varmt men för varmt för flisan hon hade lite kräkepisoder här hemma i morse eller ganska rejäla dårå och även sen hemma hos mormor och när vi var vid sjön så var hon så lessen för att det var så varmt så hon fick ligga i bara blöja och solhatt bakom parasollet.

Janne och Felicias kusin micke  är hemma inatt nån gång.

Snart kommer nog flisan somna en stund  hon ligger i mjukliften här brevid mig, så när hon väl har somnat så ska jag hoppa in i duschen och sen ta nåt att äta, för sen ska jag bada Felicia och  göra henne redo för kvällen, för idag har hon inte sovit mycket, mest bara i bilen


.

//Caroline

Sovtime strax

Jag går och lägger mig tidigt nu för tiden, jag brukar gå och lägga mig med Felicia, eller ja försöka få henne att somna vid 21tiden och jag kollar lite tv, sen brukar hon för det mesta ha somnat vid 22-23 tiden Vilket gör att jag redan då är jättetrött och somnar bums.

Imorn kommer Janne hem från Kiruna, han har startat och är nu på väg neråt, ska tydligen köra hela natten, då det är mindre trafik.

Felicia har sovit en hel del sen vi kom hem från sjön, antar att  sjöluften gjorde henne riktigt trött ^^

Nä ska nog gå och lägga henne nu ser ut som att hon är på väg att somna redan nu, då är det bäst att hon får ligga i späjlisen.

Natti natti

//Caroline

Hemma igen

Ja nu var vi hemma igen från sjön  det kom en massa gigantiska moln till slut så vi valde att packa ihop  vid halv 3 tiden och åka hemmåt, var jättetrevligt  ligga och sola i en ful bikini och  amma felicia om vartannat plus att hon låg jättemysigt i vagnen mkt under myggnätet utan att gnälla :-)




Hmm undrar vad jag ska äta.. åt ju en väldigt smarrig skagen baguette köpt på ica förut nere vid sjön.

Börjar irritera mig rejält på oxå att jag hör mycket sämre..

Blir nog att jag gör en hårmakeover på onsdag oh shit hur ska det gå har ju aldrig varit ifrån Flisan förutom när jag duschar och går på toa i princip,. men det blir nog bra Felicias mormor ska passa henne under tiden och finnas i närheten.

Men först måste jag veta till fullo om det blir att hon kan hjälpa mig med Felicia eftersom hon har så himla ont i ryggen och varit hos doktorn och nu väntar jag på besked från henne hur det kan ha gått.

//Caroline

Sol & bad

idag har vi sol o bad på schemat, syrran messa för en timme sen och undrade om jag o flisan ville följa med, självklart man måste ju passa på nu  jue.

Felicia äter o jag ska  packa ner solkräm sen oxå :))

Återkommer senare

Ha en underbar dag!!

//Caroline

Då var den här dagen över

Ja den här dagen har gått sjukt fort, vaknade ju halv 9 imorse och gav Felicia mat och klädde oss, och bloggade lite och åt lite frukost bestående av honungsyoghurt och banan, sen städade jag riktigt ordentligt vilken tur jag har som har en dotter som sover på förmiddagarna :))

Sen vid halv 12 så ringde det på dörren mitt i blöjbytet på Felicia, tur jag hade låst upp innan för jag kände på mig att det skulle behövas, mycket riktigt, så var det min mor som kom för att gratulera mig, strax därefter kom även min far :-))

Vi åt ost och skinksallad från babylon *mums* Den salladen är godast i hela Finspång enligt mig :))
Sen smaskade vi på tårtan mamma hade bakat hmm fasen att jag inte tog kort på den har en bit kvar i kylen, kanske skulle fota den sen ;) kommer dock inte ihåg vad den heter.. mäh det säger ju inte er mycket den påminner lite om mazariner  med grädde och jordgubbar ^^

Efter att mamma och pappa hade varit här så slappade jag och Felicia lite vid datorn  för att läsa alla nyheter om Michael Jacksons död, uscha fy.. läste nyheten redan halv 4 imorse via aftonbladet i mobilen när jag satt och ammade Felicia i sängen.

Slappandet blev dock inte långvarigt, För sen kom min mormor och morfar hit också och hade presenter till både mig och Felicia :))

Därefter så kom min lillasyster Sofia och hennes sambo Stefan och deras söta dotter Amanda :)) Och vi mumsa tårta och marängsviss :))

Presenter jag har fått i dag har gått i pengarnas tecken :) Dom ska jag lägga på frissan  och lite smink och spara lite skulle jag tro.


Så här glad är Felicia idag för att mamma fyller år :) Bilden blev visst lite suddig, men äsch.. har jag förresten berättat att hon har börjat skratta högt, låter så gulligt..*stolt* hon är ju inte ens 2 månader, det fyller hon på Fredag om en vecka :))

Den här fina pippibodyn fick Felicia idag av gammelmormor och gammelmorfar visst är den gyyyllig? ;)

//Caroline

Happy B-day to me

Så har egentligen inte tid att sitta här måste röja lite innan mamma och pappa kommer, de kommer vid lunch och sen så kommer syrran med familj och mormor och morfar i eftermiddag.
Tog lite kort på mig och Flisan nu för en stund sen, så så här ser vi ut idag =)




Nä nu är det bäst jag sätter fart så jag hinner så mycket som möjligt innan Felicia vill ha mat igen :-))

//Caroline


Badkläder

Fan måste köpa badkläder nu när det är så varmt vill ju ligga vid sjön i helgen jue :))Ett par badshorts från cubus och halterneck bikini från stadium maybe.. fasen att man inte har bil hemma nu ^^

Nä nu ska jag städa!

//Caroline

I farten


Så här sött sov Felicia på förmiddan då hade hon bytt kläder 2 gånger redan efter  ett antal kräkepisoder ^^



Sov gott i vagnen på vägen hem, men hon var vaken hela vägen till centrum, det trodde jag inte :)) Ser ni, jag var tvungen och byta kläder på henne igen innan vi gick :)) nu ligger hon i bara body, det är ju så varmt.

Har inhandlat lite gejs inför imorn jag fyller ju år!! :))

Behöver börja med maten nu klockan är ju redan 16, och jag har inte dammsugit än, har inte hunnit!!

//Caroline

Mycket att göra

Håller på och värma lite gröt åt mig, jag vet, sen frukost men har gjort så mycket annat på morgonen, varit ner i tvättstugan och satt igång en maskin tvätt, klätt och ammat Felicia, fick byta  kläder rätt fort då hon spydde ner sig totalt ^^

Så nu ska jag äta sen ner i tvättstugan igen och sen ut på centrum  behöver handla toapapper och blöjor bland annat..  Får se om man träffar på en gammal klasskompis som skulle på arbetsintervju för ett jobb.

Nä dags och börja äta  och ta till vara på det fina vädret, kan jag påstå att jag hade sån värk i benen igår efter den superlånga promenaden? :))

Ha det grejt ;)
>>En av många bilder jag tog i häromdan =)


//Caroline


Lite av varje

Idag gick vi upp vid halv 9 och gjorde oss i ordning  och jag åt gröt  och greja för sen framåt 10tiden så gick jag och Felicia mot bvc, så underbart vädret har varit idag, har njutit i fulla drag det är så varmt och svett men välkommet =)

På bvc så vägde vi Felicia så nu väger hon 4820gram och är 57cm lång och har huvudomfång på 38,8cm.
Fick lite nya tider, dock har jag ju en tid sen innan som blev bokat  från första början och det är läkartiden den 7e sen fick vi tider till när hon ska bli vaccinerad den 3e augusti och sen nästa tid den 1a september, den sista tiden då ska vi prata om smakportioner och sånt herrejistanes  säger jag bara tiden går så fort min lilla Flisan *Gos & Kärlek*

Sen var det bara att bege sig hemåt igen på en gång för Felicias mormor skulle komma förbi och luncha så vi åt grillad kyckling med potatissallad, så gott!!! Perfekt när det är så varmt och härligt ute.

Fick ett par  knäbyxor av mamma och 2 linnen ska tydligen få ett till så fint  coh behövligt nu när jag är mittemellan 2 storlekar..  dvs kan inte riktigt än ha mina egna byxor men snart, snart! :))) Tack mamma!!

Nu vaknade Felicia , hon är nog riktigt hungrig efter långpromenaden, vi promenerade  i 2,5 timme och jag käkade glass på vägen *mums*



//Caroline

45min

Om 45 min så ska jag kolla på speedway på tv på canal + sport eller vad det heter, Vargarna ska ju köra och pappa kommer synas i bild då han är tävlingsfunktionär :))
Hade varit skoj och varit på plats för att följa matchen, men janne är ju inte hemma så då har jag ingen möjlighet.

Ikväll kommer chicka hem en sväng också.

Nu ligger Felicia och sover på min arm, funderar på att snabbt hoppa in i duschen :))
Var och hämtade ut den 3e kuren av ögondroppar till Felicia förut på apoteket, får vi se hur ögat är tills kuren är avslutad.

Underbart väder har vi haft idag också, jag njöt i fulla drag, var även och bokade tid hos frissan, får vi se om jag kan klippa mig den tiden vi bokade, beror ju på barnvakten också :))



//Caroline


Varmt! :))

Underbart att det är fint och varmt väder idag också :))

Har precis gett Felicia lite mat  och klätt oss för vädret, dock så kan jag inte ha mina svalaste kortbyxor, Felicia kräktes och bajsade på dom igår^^

Idag ska vi gå ner till apoteket igen, för våran bvc ssk hade glömt fixa receptet.. lite dåligt.. för dropparna tog slut igår.


Så här ser Felicia ut idag och till den söta bodyn har hon vita leggins :)

Nu ska jag strax fixa håret det är det enda, sen är vi redo, förresten ingen som har lust och leka med mig och Felicia idag? ^^

//Caroline

e-recept

Så himla smidigt med e-recept, ringde nyss och fixade ett sånt åt Felicia, så nu under eftermiddagen ska jag knalla ner till apotektet och hämta ut  den 3e kuren av  ögondroppar åt henne, ända sen hon föddes har hon haft problem med högerögat som blivit svullet, geggigt och kletigt, tycker så himla synd om henne, men som sagt dom gör inget åt det förräns hon blir runt ett år.

Underbart väder idag oxå, har inte varit ute ännu, har ätit frukost och pillat och fixat och  ska snart ge Felicia mer mat, sen får vi se vad som händer :-)

>>Felicia & Morfar :))
i

Gammel morfar och Gammelmormor fick hålla i Felicia oxå Var så varmt igår på altanen så hon fick ligga i uppknäppt body. 

Hepp nu ska jag se om Felicia vaknar =)

//Caroline
 

Hemma igen

Ja nu är vi hemma i Finspång igen jag och Felicia, efter en underbar helg i Rejmyre :))

I fredags så skjutsade Janne och Amanda ut oss dit till pappa, sen gick vi till rejavallen där det var dans kring midsommarstång och lite av varje, och träffa en hel del folk man inte sett på säkert 10-15 år ^^

Igår gick jag och Felicia till mamma och där fick jag jättegod lunch och satt och snacka, gick en runda gjorde vi också, och köpte glass på kiosken  banan med choklad glass i våffla så gott!!

Idag har det ju varit precis underbart väder har bättrat på solbrännan avsevärt, har ju varit riktig sommar idag för en gångs skull, och Felicia sov bra inatt också, de 2 nätterna innan hade det varit dåligt med det, hon ville inte sova före 3iden på natten, dvs hade vänt på dygnet så jag var klippt slut :)) Men nu har det nog vänt peppar peppar, hon har varit vaken och med idag.

Gick med mamma till mormor och morfar och där fick vi världens lyxlunch som vanligt och det var så varmt så Felicia låg i bara body :)) Myys. Tog lite kort också, det kom upp senare.

Chicka har vi lämnat av hos syrrans svärmor, perfekt, skönt att hon kan få lite uppmärksamhet nu när Janne inte är hemma,  Så himla snällt  att man får hjälp med hundvakt :))

Nä nu måste ja fixa lite här.

//Caroline

natt

Ja nu är det är dags och sova.. nästan klockan har blivit för mycket och jag har inte duschat ännu, ska göra det strax.

Vill bara hinna önska en glad midsommar :))

Tar med mig datorn till Rejmyre, jag och Felicia ska stanna där i helgen  och umgås med mina föräldrar.

Kram och natti

//Caroline

Midsommar

Imorn ska jag och Felicia och firar midsommar ska bli mysigt :) Vi stannar nog en natt oxå ^^

Janne och Amanda åker då med bilen upp till norrland,
lite tråkigt att dom inte firar med oss, men det tar ju ett tag att köra upp och det blir ju ett par stopp på vägen och hälsa på folk oxå.

Har precis varit ute och gått med Felicia jag behövde bla köpa hem schampo och balsam, så jag tog rundan förbi ica och fixade det.

Skrev ett långt inlägg igår på bloggen med bilder och allt, också gick det inte att spara och publicera skiten utan allt försvann.. då blev man lite less.

Fick bröllopsinbjudan idag från min storasyster Jenny :)) Så då ska man få klä sig fin och gå på bröllop i September :))

Håller på och stortvättar idag, och nu är all tvätt torr skulle jag tro, så ska snart gå ner och hämta den.

Ska gnälla lite till över mitt hår, är så himla less  på det längtar tills jag kan få det fixat men har inte bokat nån tid ännu.. jag måste ju ha barnvakt och sånt då så då måste jag prata med berörda personer innan jag kan boka, hade janne varit hemma när jag fyller så hade jag kunnat boka en tid den dagen, för hon som klipper mig hade flera tider då, hade varit en najs present åt mig själv.



//Caroline

gah

Är det fler än mig som har problem med att spara och publicera inlägg?

//Caroline

Sol men lite brr

Idag har varit en effektiv dag, jag har städat hela lägenheten så nu känns det rent och fräsch igen.. har även vikt och stoppat undan all ren tvätt oså.

Idag gick jag upp efter 10 kan jag säga, Felicia hade rejält magknip inatt, stackars lilla flicka hon  skrek som om det gällde livet.
Hon var vaken från 19tiden igårkväll till halv 5 imorse.. dock lite små sömnpauser på min eller på pappa jannes arm. Skönt var det när hon fick ro att somna vid halv 5 tiden, då hade hon även gjort rejält i blöjan.. antar att det var det som behövde komma ut som gjorde ont. Kan oxå bero på nåt jag hade ätit som gjorde att hon fick extra ont.. tänker inte äta nå mer godis iaf. Har ju inte ätit så mkt var ju första gången på kanske 6 veckor.

Idag har vi bytt bil eller rättare sagt janne då.. han tog ju över lånet på våran bil som stod på mig så sålde vi citran och köpte en saab istället.. eller janne gjorde.. hihi.. blev en mindre bil  som passar bra till lilla familjen ändå.. fast jag måste säga att det var lite sorgligt att skiljas från citran gillade verkligen den bilen, men janne tyckte inte så mycket om att köra den.

Får vi se vad som händer imorn.. evt busfabriken i Norrköping, dock inget bestämt ännu.

På fredag blir det iaf Midsommarfirande i Rejmyre  me like nostalgi eller vad man ska säga  är ju uppvuxen med firande där på rejavallen, vill ju att ungarna ska få lika kul där =) Eller ja Felicia är ju bara en minibebis fortfarande ^^ Men det ska ju börjas i tid right? ;)

Nu är Amanda ute och leker i lekparken här ute, oså skaffade hon sig en kompis idag oxå  som hon bjöd hit..  så roligt för henne tycker jag, plus att då gör hon av med mer energi och somnar bums i säng ikväll, blir för henne att hoppa i badet  efter kvällsmaten och sen sova.

Nä nu ska Felicia strax matas =)

>>Felicia ser lagom förskräckt ut, kortet togs i häromdan.




//Caroline

Gör mig rik någon!!

Nu ligger Felicia och sover i vagnen hoppas hon sover ett tag till så att jag kan gå och duscha sen när janne kommer hem igen från affären..

Nu börjar jag bli riktigt less på mitt hår oxå..  vill färga och klippa det, behöver verkligen  tas om hand, har inte varit hos frissan sen i januari fy fy på mig misshandla mitt hår sådär.

Är sugen på att färga det åt det mörkare hållet,  eftersom mitt hår när det inte är färgat har blivit så mörkt de senaste åren, så kanske det är dags att bli lite mer vuxen och sluta bleka det så ljust.

Blir snart stora förändringar här.. så kan nog inte unna mitt hår den lyxen..

Vad det är för förändringar orkar jag inte uttala högt ännu.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen.

//Caroline

090613

Kom ut på en promenad iaf uppehåll hela vägen så skönt.. var ute och promenerade i ca en timme.
Tog lite kort på Felicia innan vi kom ut för hon smilade så himla dant, fick ngr bra kort på henne när hon är skitglad, dessutom så använde hon sin röda  mjukisjacka för första ggn idag den är i stl 62-68 lite stor fortfarande men bra mkt bättre än den rosa i stl 56 som nu börjar bli aldeles för trång och knölig..

Det är så himla roligt att hon växer så fort, fast jag passar på att mysa så mkt som möjligt med henne nu under bebistiden oxå..  vet ju att jag kommer att sakna den sen när hon blivit större.. men som sagt det är nu man längtar efter alla framsteg =) Det som är roligt är att hon hela tiden blir så mkt starkare i nacken.. det känns skönt.. hon känns liksom inte lika skör som när hon föddes ^^

Hepp snart vankas det nog lite mat =)

Här först kommer en glad bild på Felicia


//Caroline


Återkommer

Jag återkommer inom kort med att blogga lite bättre och oftare har liksom inte haft tid att blogga.. och sen nu så har det varit lite rörigt det senaste dygnet, återstår att se vad som kommer hända.

Felicia har sovit bra inatt även om hon var lite föör kvällspigg igårkväll hihi,  men sen somnade hon gott iaf =)
Jag är så less på vädret.. Ge mig vackert väder eller iaf åtminstone uppehåll, för jag vill gå långpromenader med Felicia och vagnen.

Hepp nä nu ska jag surfa vidare en stund.

//Caroline

14.28

Älskar min lilla Felicia över allt annat.

Bilder från igår

Här kommer ett par bilder igår från när vi var på kålmården, Amanda fick åka delfinexpressen en ny bergochdalbana där, och Felicia sov mest =)



Inte så bra bilder, e ju taget me mobilkameran då vi våra nötter glömde den vanliga kameran hemma.

Vi var på bvc idag förresten Felicia väger nu 4595gram och är 57cm lång =)
Så nu ska vi inte dit förräns om 2 veckor.

Felicia har ju problem me ett öga som blivit infekterat 2ggr sen hon föddes det kan bero på¨för trånga tårkanaler, så vi kör ju me antibiotikadroppar som vi droppar i hennes öga, nu är det nästan helt bra, fast jag tror besvären kommer att komma tillbaks.. och tydligen görs isåfall inga åtgärder förräns runt ett årsåldern.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen.

//Caroline

Kålmården

Ja idag har vi varit på kålmården hela familjen =) vädret hade vi tur med oxå.. vi kom hem vid halv 6 tiden käkade lite hämtmat eftersom vi var så hungriga när vi kom hem till finspång,

Igår hade vi finbesök av kusin Emma med man och barn mkt trevligt =)

Sorry för den tröga uppdateringen på sistone, man har inte lika mkt dötid hemma nu när sambon e hemma  o me ett större barn.

Imorn är det dags för bvc igen får vi se hur mkt Felicia har gått upp tror det är nåt på 4400-4500gram

Vi glömde förresten kameran hemma idag men vi tog en del me mobilen som ska överföras sen.

Nä nu behöver felicia byta blöja=pruttat en del ;)

//Caroline


Första mötet

Så nu har pappa janne o amanda kommit hem , var så gulligt när storasyster mötte lillasyster =)



//Caroline

Väntar

Väntar på att Janne och Amanda ska komma hem.. är hungrig nu jue =) De har varit och handlat lite.. bla en amningsbh åt mig  great ^^^

Felicia har precis vaknat.. typiskt när ja tänkt blogga.. men nää är hellre med min dotter  gulle

Tog kort på henne när hon sov förut =)

Hon växer så det knakar =)


//Caroline

Snart så

Igår var vi som sagt till Rejmyre till Felicias morfar, dit kom oxå hennes kusiner Amanda och Meja med föräldrar =) Det var så roligt!! Vi fikade lite och gick till lekparken, sen åt vi grillat och därefter tog vi en blöt promenad till affären, när vi kom hem igen så blev det mer kaffe och marängsviss =) 

Vi stannade länge  tror klockan blev 10 innan vi begav oss hemåt igen, så trvligt hade vi det, blev att jag körde hem, janne hade druckit lite öl o whiskey =)

Tog en del kort men kameran ligger i skötväskan o jag har Felicia på armen.. lägger upp lite kort senare =)

Ska strax fortsätta pyssla för Janne o Amanda är hemma till 3 halv 4 =)

//Caroline

Rejmyre

Ja nu ska jag strax ta och platta mitt lockiga hår.. Felicia har ätit frukost och ska oxå kläs på snart,  bäst man väntar lite med det så kräk och annat roligt hinner komma ut först =)

Vi ska åka till Rejmyre om nån timme ungefär.. ska bli såå roligt Mina systar Sofia och Jenny med familjer kommer dit oxå till pappa, så ska vi fika och grilla och bubbla =)

Igår var vi förresten till stan efter att Felicias mormor hade varit här.. jag köpte mig ett par piratjeans på New Yorker,  äntligen nåt jeansaktigt att ta på mig efter gravidteten =)
Köpte även ett par linnen på cubus.

Var och storhandlade på City Gross oxå. Tog ta mig fasen hela dan att gå i affärer och sånt och då kom vi inte ens iväg till Lindex o så.. det som vi mest åkte till stan för att hitta nån mer amningsbh.. ne icke..  gah blir galen på mina stora bröst nu haha finns ju inte bikiniöverdelar som passar bra nu ^^

Hepp nu måste ja sätta fart allt tar ju längre tid nu när man har småbarn :)

//Caroline

5e Juni i brist på bättre rubrik =)

Idag var vi uppe lite tidigare då.. stumpan vaknade vid halv 8 och ville ha mat så det fick hon, sen har jag klätt mig  och fixat lite, så nu strax ska jag platta håret oxå,. gjorde ju inget med håret igår,. fanns liksom inte möjlighet då.

Vid 10tiden kommer Felciias mormor en sväng och gullar, efter att hon har varit här så ska vi åka iväg och storhandla.. måste skriva matlista!
Hoppas vi bestämmer oss för att åka till stan så att jag evt kan få tag på den där amningsbhn som inte fanns sist vi var iväg. Annars blir det väl att vi handlar på viberga hehe.

Imorn blir det som sagt att åka till rejmyre, hoppas det är fint väder då =)

Hoppas vädret blir bättre för alla som tar studenten idag =)

Imorn är det 6 år sen jag tog studenten!! Helt otroligt vad tiden går fort!

Nä bäst jag sätter fart innan Felicia vaknar och vill ha mat igen ^^

//Caroline

Längtar till helgen

Ja  fy vad jag längtar till helgen, och vet ni mer, janne är ledig i morn redan =) Fy va skönt han ska vara ledig i 3 veckor perfekt!!

För imorn har vi en hel del att göra, först på morgonen kommer Felicias mormor vid 10 tiden efter att hon har varit hos tandläkaren, därefter ska vi fara till stan och storhandla efter det blir det nog att fixa en hel del här hemma bland annat att flytta in skötbordet m.m i vårt sovrum, så att Amanda inte blir störd på nätterna när Felicia gjort i blöjan osv.

På lördag ska det bli så kul, då kommer min storasyster Jenny med fästman och barn och även min lillasyster Sofia m.familj kommer, vi ska samlas allihopa hos pappa i Rejmyre och mumsa och grilla och umgås :)

På söndag ska janne åka upp till Stockholm och hämta Amanda som kommit med nattåget från Norrland.

Jag borde nog ta och diska och fixa lite nu medans Felicia sover, jag har piggnat till lite jämfört me hur jag kände mig tidigare idag ^^

Bjuder på en dömysig bild på när Felicia äter

Bilden är lite suddig men ville ju inte blixtra i ögonen på henne när hon åt jue =)

//Caroline

Väntar och skitväder

Så nu har Felicia äntligen somnat en stund..  hon har varit vaken sen vi gick upp, inte konstigt med tanke på att hon sov merparten av dagen igår.. hon hade nog nån slags tillväxtspurt.. för hon sov när ja lyfte ner henne i spjälsängen vid 7 tiden för att jag tänkte att jag borde passa på och sova jag med eftersom jag misstänkte att hon skulle  vakna senare sen och vara vaken till 2 på natten eller så...

Meen när man får sova så kan man inte sova.. så jag låg och titta tv hela kvällen.. bla Greys.. sen sov jag och felicia till och från mellan kl 23 och 02.. sen vid 02 så somnade hon för natten, idag tog vi lite sovmorgon efter att hon hade ätit vid 7.

Sitter här och väntar på att janne ska komma hem sen så vi kan käka lite börjar bli hungrig =)
Tittar ut och inser att man inte är sugen på att gå ut det är riktigt tråkigt väder blåsigt och regnstänk.

Igår var vi ju på hörseltest med Felicia, det gick så bra så hon hör som hon ska =)
Var skönt att få veta det så man inte behöver gå omkring och grubbla i och med att jag hör dåligt.

Felicia fyllde även 1 månad igår =)

När vi hade varit på vin och gjort testet, så blev flisan trött ^^


Och mamma fånar sig ^^


//Caroline

Sorry

Snart kommer nytt inlägg o bilder men först måste ja ta hand om felicia hon har vari vaken sen jag gick upp o vill bara äta o bli buren =)

//Caroline

Kort inlägg

Ja idag har vi varit iväg till Norrköping med Felicia så hon fick göra ett hörseltest, och det visade sig vara normalt yes hon hör =)

Sen har det inte hänt så mycket här hemma, jag har ätit en matlåda och hunnit duscha och så..  borde nog passa på att gå till sovrummet och slumra lite när Felicia oxå gör det ifall det blir sent inatt oxå..
Träligt väder är det oxå kallt som bara den  och blåsigt och regnigt..

Hepp ska nog bege mig till sovrummet.

//Caroline

Hörseltest

Idag ska vi åka in till norrköping för våran lilla tjej ska få göra hörseltest, det ska bli väldigt intressant, jag vet ju att min hörselskada inte ska va ärftlig och vi vet att Felicia reagerar på ljud iaf..

Har precis ätit lite yoghurt med äpple.., ska ta och klä på mig och fixa håret sen ska jag klä Felicia oxå, hon ligger och dåsar i sin pyjamas fortfarande.

Igårkväll var Felicia jättepigg det hade hon varit sen 15 tiden ungefär.. vägrade somna osv..  så ca 2 inatt somnade hon i sin egen säng..  vi vaknade halv 8 imorse då ville hon ha mat igen.

Längtar till helgen då har janne blivit ledig och det händer en massa kul framöver.

Nä nu måste ja sätta fart.

//Caroline

trötter

Ja nu börjar jag bli trött Felicia har varit vaken mer eller mindre sen kl 15..  men nu ligger hon och dåsar, sover inte än men måste inte ha mitt bröst iaf sköönt, hon har ju napp om det skulle vara så för hon har ätit mycket nu ikväll. För sen räcker det för henne att äta vid 23 tiden sen sover hon hela natten förutom ett eller 2 amningstillfällen.

Under tiden som jag underhåller Felicia kollar jag då och då speedway resultatet.. det går trögt Vargarna leder.. men de har avbrutit matchen ett tag pga regn vet inte om den kommer återupptas ikväll.

Nä nu ska ja se om jag kan ordna nåt litet åt mig att äta  innan vi går till sängen.

//Caroline

springer runt

Springer runt i lägenheten och plockar och fixar och donar.. tar dock lite paus här, så man kan blogga lite höhö.. eller lata sig ^ ^

Såg solen skymta fram lite före lunch men det var i typ 10 sekunder  hoppas bara att vädret håller i sig ikväll när Vargarna ska köra sin hemma match i nrkpg.  Skulle evt ha åkt på Speedway ikväll men det går ju inte eftersom janne jobbar kväll, och orka hålla på och krångla.. i och med Felicia och bilbarnstol osv.. nä Ska jag och Felicia åka på Speedway så ska pappa janne vara med.

Skulle tro att nästa gång kan vi åka  har inte datumet i huvudet, men då är ju storasyster Amanda med oxå, vet att hon tycker det är lite spännande med speedway och få heja och vifta med Varg flaggan =)

Jag skulle seriöst behöva en liten byrå att ha brevid skötbordet  Felicia har så himla mycket kläder :) Eller himla mycket.. men det är väl för liten plats helt enkelt, så nu är det ingen idé att vika fina små höga för då skulle dom välta  så nu har man bara lagt kläderna där hip som hap.


Är lite irriterad på min underläpp idag oxå den är så svullen och öm  ja får skylla mig själv som biter mig där 3 ggr på exakt samma ställe hehe.




//Caroline

Skitväder

Ja idag verkar vi inte ha så värst tur med vädret.. men å andra sidan behöver vi ju lite regn för att det inte ska bli för torrt och brandfarligt.

Har nu ätit lite frukost och Felicia sover lite igen och pappa Janne sover oxå han var nog uppe till 4 inatt.. vet att han kom in vid 3 tiden och sa att Felicia hade bajsat och han hade bytt på henne.. han kom ju hem vid ett tiden från jobbet men var tvungen att fortsätta arbeta hemifrån..

Jag hann duscha igårkväll när Felicia sov.. jisses vilken skön kväll jag hade med henne, hon sov och sov och sov.. och när hon hade ätit vid halv elva så fortsatte hon att sova fram till 3, sen somnade hon om efter det med och vaknade vi 6tiden igen och ville äta, sen var det bara att sova igen.. hon måste ha varit helt slut efter igår eftermiddag när hon var vaken hela tiden.

Uschafy läste på både nt och aftonbladet att en 14årig pojke hade druknat i gron här i Finspång igår usch  va hemskt.

Ska snart ta och fixa mitt hår oxå.. sen får ja se vad man hittar på.. behöver nog plocka lite här hemma idag.. men just nu känner jag mig lite trött e nog bara för att mina älsklingar sover järnet i sovrummet :)

Har fått många fler läsare sen jag skaffa den nya bloggen roligt roligt =) Fast det är inte så många som börjat prenumerera på min blogg på blogloving.



//Caroline

Promenerat

Så nu har jag och Felicia precis kommit hem var ute och promenerade i över en timme, vi var förbi till apoteket 2 min innan de stängde och köpte ett par nappar till och sådana där disifictionsservetter eller hur tusan man nu stavar till det =)

Var även in till ica och köpte en tidning och lite annat.  Gick världarnas omväg överallt var så härligt ute fortfarande väldigt varmt oså skönt och få lite färg på näsan.. skulle gått ut mkt tidigare, men Felicia var så grinig förut så det passade henne bara att snutta tutte eller napp och vara på armen så då fick man sitta här för att underhålla sig liksom.. skönt att hon fortfarande sover i vagnen nu när vi kom in då får jag liiiten egentid iaf.. näädå det spelar inte nån roll,, men man får chans och vila axlarna.. hon blir ju bara tyngre och tyngre min gullunge =)

Janne är och jobbar kväll 17-24 evt längre..  så jag kan inte ta nån långdusch ikväll.. möjligt att jag hinner ta en snabbdusch senare sen när Felicia sover.

Ska bli kul när Felicias storasyster Amanda kommer på söndag,, då hoppas jag bara vi har rejält tur med vädret resten av Juni!!

Dessa fina örhängen och halsbandet fick jag på Mors dag av mina älsklingar =)

//Caroline

Förlossningsberättelse (Lång)

Ja nu äntligen så ska jag försöka knåpa ihop lite hur det gick till när våran älskade Felicia kom till världen =)

Kan ju börja med att Fredagen den 1a maj hade vi tänkt åka och titta på MC-kortegen i Norrköping.. men janne kände att han bara ville vara hemma och ta det lugnt.. ok tänkte jag,vi behövde ändå tvätta, så vi tvättade sen satte jag igång och städade, hade inte bestämt att jag skulle städa men jag hade sån energi och lust att få allt rent och snyggt, så jag storstädade överallt och dessutom så tvättade jag fönstrena!!
Tog givetvis pauser och sånt med att sitta och sola på balkongen och njuta lite oså..

Var så skönt när allt var klart med städning och så, för då kände jag att nu kan bebis komma, vad jag vill berätta med den dagen är vad jag tror och vill hoppas på är att det kanske hade lite med att göra att det satte igång nästa dag på Lördagen den 2e Maj, då vaknar jag kl halv 5 på morgonen av en värk, den kändes rätt så bra och jag vart pigg..gick upp och fixade en macka att äta och satte mig i sängen igen och kollade vänner på dvd.

Sen var det dags för toabesök igen vid 6 tiden, och då fick jag se nåt intressant i trosorna, det hade kommit lite blod!!
Yes tänkte jag, nu är det nog nåt på G här snart, nu var det ju nästan omöjligt att somna om.. skickade sms till mamma lite granna, sen sov jag en stund mellan kl 7-8 tror jag det var, fick ett sms av syrran som frågade hur det var osv.. eftersom vi alla skulle fara till Rejmyre den dagen, jag smsade tebaks och berättade lite vad som hade skett på morgonen, hehe då ringde hon upp, hon hade nämnligen sagt till sin sambo att ja idag eller snart blir det bebis.. då visste hon inte om det om mig.

Runt lunch tid kom vi fram till Rejmyre var aldeles underbart väder ute varmt och soligt (och svullna fötter) men jag mådde så jäkla bra ändå. Vi skulle få lunch hos min mormor och morfar så det var jag och janne där och Sofia och Stefan och deras lilla Amanda, vilken lyxlunch det blev kött och potatis med jättegoda skivade morötter sallad m.m. och efterrätt och fikade 2 ggr om. Under tiden där på eftermiddagen har jag en hel del onda sammandragningar>>Värkar men de kom inte så tätt först.. Sofia tyckte att jag skulle börja klocka dom, så det började jag göra, först kom dom med ungef 25 min.. efter bara ett par timmar eller nåt så kom dom med ca vart 4e minut.. mamma hade hunnit komma till mormor och morfar oxå, och hon tyckte att jag skulle ringa in till förlossningen med tanke på att jag blödde, ( jag blödde lite under hela dagen väldigt sparsamt men ändå), och med tanke på värkarna..

Ringde in till förlossningen ja vid 4 tiden tror jag det var, de ville att vi skulle komma in på en koll eftersom vi inte bor i stan utan i Finspång så är det ju oxå en liten bit att åka.. tar runt en halvtimme eller nåt.

Chicka blir kvar i Rejmyre, och vi åker in.. är framme vi 17 tiden.. de undersöker mig, jag är öppen 1cm (bara) och tappen är utplånad vad jag fattar som.. de kör en kurva som visar värkar, och vi får bekräftelse på att förlossningen är på G.

Det visar sig att jag har börjat läcka 1+ protein.

Diskuterar med BM, de tycker att vi ska hitta på nåt ett par timmar på stan så att det börjar hända lite mer grejer, men att vi inte behöver åka hem till Finspång sen om vi inte vill, utan att vi kollar läget igen vid halv 9 tiden på fl..

Jag och Janne åker iväg till maxi området eftersom det är lördag kväll så blev det att käka på Mcdonalds, jag är så förväntansfull plus att jag har värkar att jag inte kan äta upp hela hamburgaren.. hade ju tom beställt glass, inte den heller gick ner helt och hållet.

Eftersom det är nyttigt att röra på sig så gick vi in till maxi för att gå på ica supermarket köpte lite strumpr och bindor.. nu började det bli jobbigt att gå,. var tvungen att stanna vid varje värk..

Sen är det dags att åka tebaks till förlossningen.. där syns det att värkarna gör ondare men är fortfarande bara öppen 1cm, då vi faktiskt får stanna kvar ( tur det), då blir jag erbjuden att bada för att se hur det går, för i det varma badet så kan det hända 2 saker, värkarna klingar av eller så kör det igång med full kraft..

Kl: 21:30 Jag sitter där i det underbart mysiga badet och pang värkarna kommer med mycket mer idensitet (eller hur det nu stavas) det gör ont och jag jag åmar mig och spolar hett vatten på mage och rygg,

Kl 22:25 jag pallar inte att bada nåt mer det gör för ont.

KL 23:00 så ska bm kolla min öppenhetsstatus och om det blir fråga om sovdos eller föda barn.
Jag hoppades verkligen på föda barn med tanke på hur ont jag har nu..
Det visar sig att jag öppnat mig 3cm, eller ja Bm pillade upp den 3e cm lite på traven =) Alltså nu är det allvar vi SKA föda barn och att det blir en 3e Maj bebis hehe.

KL 00:15 har så ont, får en pvk-dropp och är öppen runt 4-5 cm

Nu händer det grejer..

Kl 00:30 vattnet går! och det är mekoniumfärgat vilket gör mig lite orolig., men det skulle inte vara nån fara enligt Bm bara att bebis kommer att sugas rent i mun och svalg när den kommer ut,

00:40 Får Eda tack och lov, nu är värkarna inte lika "jobbiga" fast jag är osäker om den tog som den skulle för jag känner fortf smärtan (värkarna) så starkt men att jag upplever dom inte som lika långa, så lite hjälper det jue, men det går inte att vara uppe och gå så värst så det blir mest att vara nära sängen och gunga och vid gåstolen och sätta mig så fort det blir outhärdligt eller nåt.

Kl 02:50 får jag äntligen lustgas åh , fattar inte att jag bad om det tidigare.

Vid 4 snåret är jag öppen 8 cm och Janne lyckats slumra liten stund medans jag klämmer sönder hans hand..

sen vid 5 tiden så är det bara en kant kvar till att vara helt öppen, Redan nu känner jag av krystvärkarna.. men vart osäker om jag skulle börja krysta aktivt fick som inga order.. pratar med Bm och berättar hur jag känner, hon svarar med att jag kan testa lite försiktigt själv för att se hur det känns, sen bestämmer jag mig för att nu vill jag att dom hjälper mig så att jag kan börja krysta.

kl 06:10 Krystvärkar (aktivt)

Det går lite segt eftersom att jag på slutet blir lite värksvag för att jag känner hur jag brister där nere, men att jag ändå kämpar på och kl 06:51 är våran Felicia född!! :-) Lyckan är total och det gör inte ett dugg ont längre.. Kan ju säga att förlossningen var verkligen en drömförlossning, och att det var lätt att ta sig igenom tills man var öppen 10cm ( tyckte tiden flög iväg faktiskt), det enda var nog den sista kvarten där eller nåt när jag krystade som kändes och blev lite kämpig.. men åh detta gör jag gärna om ett par ggr till!! =)

Felicia vägde 3460g och var 51cm Lång.

Är det nåt annat mer specifikt ni är nyfikna om ang min fl så fråga gärna så ska jag försöka svara.

Det här vart långt undra om det är nån som orkat läsa allt. hehe, här kommer lite bilder med ^ ^

 

 

 







//Caroline


Gas & Fett

Ja idag har vi ju varit på bvc, det gick fint fint Felicia väger 4260 och är 55cm lång =)

Idag är väl inte riktigt Felicias dag tror jag.. hon skriker en del o verkar ha gas ont i magen oså, kör vi me minifom dropparna så det blir bättre, hon brukar mest bli sån här framåt kvällen men nu har det varit sen lunch.. förhoppningsvis sover hon bra inatt igen, hon somnade strax efter kl 23 igårkväll o vaknade vid 3 av att ja var uppe på toa, så fick hon äta, sen väckte hon mig vid 6 igen o ville äta igen, sen sov vi till kl 8.

Kollade på lite bilder nyss på mig o Felicia från igår fy fasen vad man ser ut usch kilona ska väck, känns rätt jobbigt att vara så här stor nu när Felicia är ute.. när man var smal o fin förra sommaren o bara vägde 58kg, nä blir nog långpromenad när janne börjar jobba kl 17.

Ändå äter jag typ aldrig smörgås eller godis o sånt nu det har jag inte gjort sen innan Felicia föddes.

Var förresten tvungen att hämta ut mer ögondroppar åt flisan hennes öga krånglar igen me kladd.

>>Vi sitter i Felicias morfars nya hammock  har egentligen bättre bilder meeen min e inte sugen på o visa upp min plufsiga kropp just nu :/
Är så svullen på läppen nu oxå klantig som man är har man lyckats me att bita sig själv inte mindre än 3 ggr på samma ställe AAAAJJ säger jag bara!!

//Caroline

Ny vecka

Så sorry för att det ej blev någon uppdatering igår, men det var för att vi var i rejmyre precis hela dan, vi åkte direkt när Felicia hade morronammat, så vi var i Rejmyre redan vid kl 10, Och hälsade på pappa, och satte oss i hans  nyinköpta mysiga hammock =)

Blev lite fika där och Felicia åt ett par ggr, sen vid ett tiden  så  började vi göra oss klara för att gå bort till Kusin Adrian som har konfirmerats  där blev det mat och fika och vara social och Felicia sov och sov sov =)

Fy fan vilket underbart väder vi har det  *me like*

Har nu precis ringt och bokat tid för efterkontrollen.. fick tid den 6e, funderar och funderar på om jag ska ta hormonspiral eller minipiller.. dont know!!!

Felicia ligger nu och myser med sin pappa, han jobbar kväll den här veckan så det är anorlunda nu när vi har sällskap på morgonen.. sen blir han ledig om en vecka.. Felicias storasyster Amanda kommer ju ner hit till helgen =)

Hepp måste kolla vidare lite  och käka nåt sen ska vi fara till Bvc, ja skulle tro Felicia har gått upp ytterliggare ca 300 g och väger nog ca 4400g nu.

//Caroline

RSS 2.0