Äntligen

Ja nu äntligen har jag och Felicia flyttat in i nya lägenheten, är såå nöjd, dock är det mycket kvar att göra, var helt slut igår efter att ha hållt på hela dan och då bar jag ändå inte på några möbler, det gjorde min pappa och mina jättesnälla kusin Christian och Adrian, jag och mamma städade, fast hon tog det mesta, jag ammade Felicia emellan varven osv.

Men here I am liksom känns underbart med att detta är MIN & Felicias lgh.

Mamma och pappa var här en sväng idag med och hjälpte mig med lite olika grejer.
Är riktigt skönt att ha både diskmaskin och tvätt maskin, de har redan blivit körda ett varv :)

Felicia var iväg en sväng med sin pappa förut, då fortsatte jag att pyssla lite.
Sen kom min syster Sofia och hennes lilla Amanda, uj min syrra är duktig hon hjälpte mig massor med att fixa i ordning hyllorna medans jag underhöll henne och barnen *skratt*

Felicia somnade i sin bilstol medans jag hängde tvätt så himla gulligt :)


men sen vaknade hon när jag skulle lyfta in henne, så då kunde jag byta till pyjamas på henne osv.



så här ser det ut hos mig just nu när man sitter i soffan ^^


Ha överseende

Hej på er!


Nu så är jag inte så jätteaktiv på bloggen, men det har sina skäl ;) Felicia kräver som sagt en massa tid, sen håller jag på för fullt här i lägenheten med flytten som sker på fredag.

*Packat ur skåpen i köket
*Börjat packa Felicias kläder
*Skura skåpena och ugnen
*städa i garderoberna, så kan jag ställa lite fulla kartonger där så man får lite yta.

Det ungefär det jag har tänkt att jag måste göra idag, hoppas på att jag kan göra mer, Felicia vill tyvärr inte sova mer än bara på min arm, så jag måste ta henne nu, hon ligger bara och pratar i sängen, det får hon göra tills hon somnar igen eller säger till att hon vill bli uppburen.

Nu så sa hon ifrån.

Min lillasyster

Hipp hipp hurra för det är min lillasysters födelsedags :)

Har varit där på kalas nu på eftermiddan, himla trevligt, fick tacos att äta och kladdkaka och pajpanacotta till efterrätt, himla smarrigt!

På förmiddan kom Felicias pappa förbi och hämtade upp flisan, jag fortsatte runt här som en tornado och packade och styrde sen kom mamma och pappa och hjälpte mig att skruva ner lite grejer och även sängstommen, så himla skönt att det blir flytt på fredag :)

Har varit lite ont om bloggande på sista tiden, Felicia är inne i en period då hon utvecklas massor plus att hon är en riktig mammagris och som idag blev så lessen när hon inte var hos mig, ja ni förstår hon har börjat bli blyg, och sen har hon börjat stå, det tycker hon om! Oså att inte glömma hon guppar som en liten larv med ändan när hon försöker att krypa.

Nä nu ska jag ägna mig lite åt flisan igen hon råkade somna nu när hon tuttade.

Min lilla jordgubbe

Hej på er.

Idag har vi stannat inne hela dagen, vilket var skönt eftersom vi hade rätt mycket att göra idag jag och Felicia, sen dessutom var ju inte vädret sådär jättetilltalande.

Tvättade idag mellan kl 10-14 fick bli det nödvändigaste.. får se om söndag blir sista tvättdag innan flytten :)

Har även hunnit en hel del som att packetera finservisen och packa i lådor.
Har rensat ännu mer bland mina kläder såsom är slitna, gamla, omoderna, för små/för stora, himla skönt att det är gjort.. än så länge är det 2 svartsäckar. Sen har ja ju ännu mera som ska slängas.. fy vad jag har blivit duktig på att rensa.. jag hatar ne tycker inte om det ordet,, jag tycker mindre om att slänga saker om man säger så.

Nä nu är det blöjbyte och nattning för Felicia.. Bjuder på några fina bilder från idag :)





Så nu är blöjbytet gjort.. Hade ju tänkt blogga om en hel massa.. men nej Felicia går först :) Så nu ska vi mysa i min säng och hon får snutta och sova.


Lite svar

Hej på er igen.

Det gick fort, de ringde på dörren så fort jag hade postat det andra inlägget innan.

Så efter att de hade varit här och kollat så fick Felicia äta på mig igen, och då var hon sömnig på riktigt, och somna så gott så nu ligger hon i sängen och sover, jag ska försöka börja fixa här snart igen, vill ju inte väcka henne så jag kan inte hålla på med något som låter. Egentligen ska det inte ha någon betydelse men i och med att hon knappt har sovit något på dan de senaste dagarna.

Igår kväll var jag så himla trött så vi gick och la oss strax före halv 9, Felicia hon var helt slut också och somnade bums.

Nu vaknade hon igen, och snuttar, skulle tro att vi nog tar en promenad i det vackra vädret sen så hon kan sova ordentligt.

Helena: Jag ska inte flytta så långt men kommer ändå bo närare affär och sånt, dvs jag kommer fortfarande bo kvar i Finspång =)


Måndag

Hej på er.

Snart kommer det folk hit och ska titta på lägenheten mitt i röran ^^

Felicia har inte sovit middag än, jag har försökt söva na, men det har inte lyckats riktigt, hon är gnällig, men sitter i mitt knä och myser och lyssnar på "Jag är en gummibjörn och "Kalle Teodor" på youtube, ingen idé att hon somnar på studs nu i och med att det rings på dörren om runt en kvart, och hon är ju så himla lättväckt, nä så hon får sova när dom har gått, kan bli att vi får bege oss ut för att hon ska kunna sova gott.

Igår så blev det inte allt gjort som jag hade tänkt på min to do lista, blev istället att vi begav oss för att möta syrran och kusin Amanda och gick en sväng och sen blev det fika och gröt hemma hos dom.



Dagens to do


Hej på er!


Dagens to do list:

*Vika lite fler kartonger
*Packa ner servisen som en gång i tiden har varit i min gammelmormors ägo.
*Busa med Felicia
*Diska
*tvätta köksfönstret
*Försöka hinna med att packa grejer som jag har i garderoben i hallen
*Tänker och funderar och planerar inför hur jag ska ha allt i nya lägenheten

Får se om jag får allt detta gjort beror ju på hur mycket tålamod Felicia har idag. Hon sov inte så länge  nu, jag hann i princip bara äta sen så vaknade hon nu.



Fredagkväll och lite svammel

God kväll på er.

Har nu tittat på idol, är det bara jag som tycker att Rabih sjunger så himla fint?

Idag har det ju inte varit något höjdarväder, trots det så har vi varit ute en sväng, jag och Felicia. Hon har börjat med att försöka sätta sig upp i vagnen, ser lite roligt ut hur som helst, fick det lite på film med.

Imorgon blir det att kika på nya lägenheten igen en sväng, här ska det mätas och kollas lite :)

Felicia har väldigt svårt att sova både på dagarna och kvällarna nu utan mig som napp, hon somnar i min famn eller bredvid om jag ligger ner, men är väldigt lättväckt, min älskade unge det gör inget, hon kommer ju vara liten så kort tid :))




God förmiddag

Hej på er.

Ja idag väckte Felicia mig igen vid 8 tiden, vi låg och drog oss till halv 9, sen dess har det varit full fart, Felicia har ätit och blivit påklädd och jag har badat och klätt på mig, det enda som är synd att en av mina favvotröjor har lite fettfläckar från amning och kräks och badolja??  Går inte bort i tvätten.. är det någon som vet vad man kan råda bot på fettfläckar?

Felicia somnade i mitt knä för en stund sen helt slut efter att ha ätit lunch, men hon kan som börja gråta rejält så fort man lägger ner henne, helmysko seperationsångest? Så är det mest på kvällarna.. När vi har flyttat så ska vi träna på att hon ska sova själv igen även på kvällen när det är nattning, blir till att mjukstarta, liksom prova på, barn formas ju så lätt men vill inte att min lilla flicka ska ligga och gråta i sin säng.

Skulle ha bloggat igårkväll, jag hann coh skriva en mening så var det kört,  Felicia  var helt otröstlig ett litet tag så det blev att jag fick göra mig i ordning för natten också runt halv 9 och släcka ner allt, så fick hon ligga brevid mig och snutta och hon somnade bums, men så fort man ändrade läge så vaknar hon och börjar gny. Fasen hon är lika lättväckt som mig :)) Bara bra egentligen, för det har man nytta av när väckarklockan ringer och det är skola/jobb.



Så här ser det ut bland annat hemma hos mig just nu =) En massa flyttkartonger, fick ännu flera igår som jag ska vika ihop så det går att packa i dom det var min systers snälla svärmor som jag fick köpa dom av =) Så idag blir det att packa lite till.

Ska även ta fram vinterjackan det behövs, för nu är det kallt ute, och tydligen så faller snön på sydligare ställen än här.. lite väl tidigt men mysigt.

Torsdag

Hej på er.

Det blev inget mer blogginlägg igår, Felicia och jag gick och la oss i sängen för att kolla på Greys anatomy och True blood.

Hade hursom helst en jättebra dag igår, jag och Felicia gick och mötte Camilla och lilla Elma och det blev raka spåret mot centrum och Åbergs, där satt vi ett tag och bubblade om allt möjligt, det var så roligt, var ju ett bra tag sen sist =)
Sen tog vi och promenerade en riktig vända till, fy vad kallt det var igår, men när vi hade gått en stund så hade man fått upp ångan och värmen.

Idag är det jättekallt på morgonen burr.

Ska snart hoppa in i duschen, för Felicias gammelmorfar kommer och hämtar upp oss vid halv 10 tiden, då ska vi åka till Rejmyre, mys!

Nähä dags att sätta fart,  ska bädda sängen också, det kommer ju folk hit i eftermiddag med en vallonsnubbe som ska titta på lägenheten.

I krypartaget

Så här hittade jag Felicia för en stund se, då hade jag lagt henne på rygg på filten, för att skulle fixa lite.


Skriver mer om min dag senare, Felicia äter på mig nu och snart kommer hennes pappa.

Frusen

Det blev aldrig att jag och Felicia gick ut, blev att vi fixade här inne istället.

Jag har ätit kantarellsoppa och Felicia fick sin gröt.

Funderar på att ta mig ett bad och Felicia får sitta i babysittern och leka och hålla mig sällskap, sen är dethennes tur att bada. Hon är lite sömnig nu av o ha tuttat lite efter gröten, hon har ju inte velat äta som ska den senaste veckan.

Ikväll är det House på tv (4an) ^^

Lite kort o gott

Hej på er..

Sitter nu och kopplar av en stund, både jag och Felicia har ätit lunch, och just nu så sover hon gott. Jag är för övrigt så nåt grymt fika eller promenadsugen, får se om det blir nåt av den varan i eftermiddag med nån kompis, beros ju på vem som nappar först ;)

Annars hade jag tänkt gå till öppna förskolan  men där härjar ju det en massa snoriga barn, och nu när Felicia är lite tät i luftrören och då känns det onödigt att hon blir nedsmittad.

Nu vaknade hon igen, så nu ska vi busa lite på filten.

Förresten jag får nycklarna till nya lägenheten lite tidigare :) I´m so happy!


Nytt utseende

Hellu, Vad tycker ni om min nya look på bloggen? :)

Känns skönt att den är lite uppfiffad och personlig nu, det gör det ju lite roligare att skriva.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen medans Felicia sover.

Söndag

Vill blogga men har inte så mycket inspiration idag, igår hade jag, men då hade det blivit ett konstigt inlägg, det var därför jag inte skrev något.

Dagen var mestadels bra, Felicia var en sväng med sin pappa mitt på dagen, sen mötte jag upp dom för att jag och Felicia skulle iväg på kalas hos syrran (Sofia) med familj, dit kom också andra syrran Jenny med familj var så roligt att träffa dom alla,  Felicias morfar var där med en sväng innan han skulle iväg på blueskryssning. Shit vad jag hade knallat innan,  var ju tänkt först att jag skulle möta upp J och Felicia i centrum, men han var så seg och möljde en massa med tiden och jag som kollade klockan och blev stressad eftersom vi skulle vara hos syrran utsatt tid, så jag gick upp på nyhem för att möta upp. Gick därifrån så snabbt ja kunde, ändå så kom jag 25 min försent, Morr..

Men det var jättetrevligt där, dock så spydde Felicia på Meja, förlåt!  Jag stod upp med Felicia i famnen och pratade med syrrorna, Meja satt på golvet och lekte, och hoppsan Felicia spyr på Meja.

Sofia hade bakat jättegoda pajer, fasen blev himla sugen på att baka paj jag med dom var jättegoda, den ena var en broccoli paj och den andra en kyckling paj. Till fikat sen bjöds det på cupcakes, fy fasen vad dom är smarriga!!

Ska försöka baka både paj och cupcakes till inflyttningsfik sen i nya lägenheten, appropå detm tiden går så himla snabbt och det har varit så himla mycket att tänka på så jag har inte riktigt fattat att jag ska flytta snart till min nya supermysiga lägenhet, det ska bli så himla roligt att laga mat och baka i det nya köket :)

Felicia har varit hostig nu främst på kvällarna och mornarna i några dagar nu, hon låter även tät och tjock i bröstet, hon har väl någon förkylning i kroppen, för hon låter täppt emellanåt med, men hon snorar inte. Ovanpå det så kliar det något fruktansvärt i munnen på henne nu, och närsomhelst så tittar första tanden igenom, och att tänderna är på G beror nog antagligen på att hon inte vill äta sin mat nu, hon har strulat med det den senaste veckan, så jag ammar henne så mycket hon vill och behöver.

Hon har vaknat nu från att ha sovit middag, vi gick ju upp vid 8 imorse, så det har varit full fart ^^


//Caroline

PytteLite info..

Jag vill blogga, men Felicia behöver sova, hon har vaknat i 2 omgångar här av mardrömmar, så nu får hon ligga bredvid mig i sängen och snutta så får vi se om hon somnar.

Hon kämpar mycket med att få snits på krypningen :) Det som är besvärligt är hon är tät i bröstet och hostar emellanåt.
Godnatt säger Felicia :)

//Caroline

Draft: Okt. 8, 2009

Ja vad ska jag skriva nu då,  idag är det så vacket väder så då tänkte jag ta ut Felicia en sväng i vagnen och gå en ordentlig promenad, känner att jag behöver det, rensa tankarna lite, hade funderingar på att gå till öppna förskolan idag, men jag skippar det, har annat att göra också.

Har börjat flyttpacka nu, igår fick jag lite gjort under en timme.

Fy vad tiden börjar gå fort nu, snart snart så ska vi flytta in i nya lägenheten, har ju knappt våga längta, oså går tiden så där  snurri spinn fort =)

Igår åt jag och mamma middag ihop sen när hon var barnvakt åt syrrans dotter Amanda så gick vi en promenad en sväng i höstblåsten *skratt* min "flint" syntes jue.. haha har tappat så mycket hår så det syns när det blåser, dock inga kala fläckar, men det syns definitivt vid hårfästet att det är så himla glest med hår, uscha buscha.. tur att jag inte har någon ångest för det, är ju bara att mina lockar börjar bli färre nu och det är svårare att få frisyren att hålla under dagen, efter en halv dag så hänger den bara platt även om det är lockar, så jävla fult,. nä så det blir att boka en tid hos frissan här nu i mitten på oktober tänkte jag, hon kan nog göra underverk, sen var det ett tag sen sist, senast jag var den 1a juli, så det är verkligen dags att ta några tag med saxen, jag vill ju spara håret lite längre igen.. men återstår att se när det kan göras om jag kan göra det nu, eller om jag får vänta tills hormonerna har slutat spela håret ett spratt.

Har hänt en hel del på sistone så hjärnan går fortfarande i 360, men blir nog bättre snart.

I helgen så blir det kusinträff igen för Felicia :) Jenny (min syster) med familj kommer ner från sthlm för att gratta Amanda som har fyllt år, så vi ska samlas alla hemma hos syrran, det ska bli så trevligt :))




Som ni ser på bilden har Felicia blivit väldigt förtjust i hår, hon älskar att känna och dra i mitt hår =)

Nu vaknar nog Felicia snart.

//Caroline




Träligt väder=inne och städar och busar

Uj vad trött i ögonen man blev nu då när jag fick tid att blogga.

Var ju så förbannat trist väder idag så det blev att vi bara var hemma, men har varit väldigt effektiv.
Vaknade vid 8, halv 9 snåret, var fortfarande rätt trött, då jag inte fick somna på en gång igårkväll, för en gångs skulle så var Felicia lite mer vaken, hon var astrött egentligen, men låg och bubblade och hade sig, men sen så somnade vi, vaknade vid 5 och hon fick äta lite och sen lyfte jag över henne i sin säng.

Så när morgonbestyren var gjorda och Felicia hade fått ätit både frukost och lunch, så satte jag igång att städa efter att vi hade myst lite på filten, var inget jag hade planerat att städa idag, men jag tyckte det var likabra att göra, så det var bara att göra.
Felicia satt i sin babysitter och kollade på och pekade var dammtussarna fanns ^^

När städningen var klar, så var det min tur att äta, åt matlåda från igår makaroner och köttfärssås.

Vid klockan ett så var allt gjort och klart och Felicia började bli trött, så hon fick snutta och sova middag, då passade jag på att ta mig en tallrik med glass och kollade på True blood på svt play, måste säga att jag gillar den serien skarpt.

När Felicia hade vaknat så blev det mer mys på filten och gull gull, sen fick hon ligga kvar där medans jag gick lös på min underklädeslåda, sorterade bort det jag inte ville ha eller var urtvättat osv.

Fick en kartong fylld också med dvd´s och lite årsböcker.

Felicia fick lite gröt förut och jag hade noll smaklust av någon mat tills jag hittade kantarellsoppa i skafferiet, det blev jag genast sugen på och fixade i ordning.

Nu är Felicia badad, mätt och nattad, hon var precis slut varit vaken sen klockam 14 ungefär.




//Caroline




Vampyrtänder

Idag har det hänt en hel del, och ändå önskar jag att dygnet kunde vara dubbelt så långt :)

På förmiddan vid halv 11 så ringde Felicias pappa och undrade om han kunde komma ändå och umgåd med Felicia de 2 timmarna, Så han kom vid 12 tiden och vi gjorde henne klar för vagnen vid kvartiett, så gick de ut en sväng, sen så kom min pappa (timing) så vi gick upp och tog ned de flesta kartongerna, det mesta var tomt, var bara ett par 2 stycken med min textis och studentprylar och julsaker.. Så nu vilken dag som helst ska jag börja flyttpacka.

Har också en sån tur att få köpa 40 flyttkartonger för en billig peng, så sen när jag har flyttat och har packat upp så hojta om ni behöver kartonger *fniss*

mamma och syrran var snälla och handlade rejält åt mig att messat en lista, så nu har jag betalt det med.

Idag var det cityracet här i Finspång, var aldrig och kikade, det hördes om inte annat.

Gjorde rejält med mat förut köttfärssås och makaroner, blev över till 2 matlådor med, så det var ju bra.

Har nu satt på ugnen, blir att fixa en smarrig baguette som lördagsmys.

Felicia håller på att få tänder i överkäken, riktiga vampyrtänder hihi det har inte ploppat igenom ännu men det är rött, svullet och hårt och lite vitt, känns garanterat, så det dröjer nog inte så länge tills det har gått igenom tandköttet tjoho^^


Titta vad söt hon är i sin fina varma fleeceoverall :)



Fotade tidningsutklippet från när vi var i tidningen tidigare i veckan, tyvärr hittade jag inte artikeln på nätet.


Grämer mig lite över hur mycket hår jag har tappat, så vissa dagar så är det besvärligt att få det att se bra ut, men för Felicias skull, så skulle jag kunna vara halvflintis *fniss*

//Caroline

svammel svammel

Ska nog ta och kolla Idol strax, det har redan börjat.. men shit vilken dag det har varit idag.. hade ett möte idag med Felicias pappa, usch.. hade behövt diskutera mera, är för övrigt slut i skallen, men som tur är så sover Felicia i sin säng nu.

Gjorde fläskpannkaka till middag, seen middag, men det skakade bra :)

Jag och Felicia var en sväng till öppna förskolan en timme efter mötet, och var med på sångstunden oså.. fast jag var så himla trött så jag var inte så pratsam idag.. Så vi gick hem och Felicia fick äta lite grött oså.

Nu ska det bli skönt att sova inatt, imorgon blir det att tvätta och städa med skulle jag tro.

Kanske man kan hinna med en promenad imorgon med för det är ju så himla skönt att gå, idag kändes det verkligen som höst ute, det är kyligt och löven ändrar färg med.

Ösregnade ju i morse, men det hade slutat när jag och Felicia skulle gå till mötet vilket var skönt.

Nä nu bjuder jag på en bild, känner bara att jag svamlar när hjärnan går i 360 nu.



Ni vet jag har tappat så mycket hår pga amningen nu har det börjat växa ut och det ser för jävligt ut, samtidigt som jag fortfarande tappar en massa, så just nu är håret emellanåt en kastastrof.. :)

//Caroline

Det regnar baske i mig...

Oj var ett bra tag sen jag uppdaterat, har tänkt varje dag, idag om jag får tid över ska jag blogga lite, i och med att jag har fått en himla massa idéer att blogga om, men så har antingen inte tiden räckt till, eller så har klockan varit för mycket eller det ena med det fjärde.

I måndags så var vi till Linköping, fick prova en ny hörapparat där som jag har hemma på prov.. får se om den är nåt att ha, har inte haft den ordentligt, utan haft min gamla vanliga när jag har varit iväg på viktiga grejer i veckan, vill ju liksom inte riskera att missa nåt.

Träffade sen på eftermiddan Pernilla och lilla Wilma och gick en sväng till Viberga tur och retur.. vi tog en fika på viberga.. hade mycket att prata om :))

I tisdags så mötte vi upp Felicias mormor så dom 2 kunde umgås själva lite en timme medans jag var till tandhygenisten, säger bara vad billigt det blev :)  Behövde bara betala 255 kr, fick nämnligen använda mig av försäkringskassans nya  tandvårdsförsäkring eller vad det heter, för egentligen hade det kostat 550 kr eller nåt.

När jag var klar där och hade mött upp mamma och Felicia så blev vi fotade för NT haha för de undrade vad vi tyckte om det nya ombygget av centrum där ( dom har gjort så att man inte kan köra bil hur som helst där nu), blivit mer som en gågata osv.
Vi svamlade mest haha.

Lunchade lite på åbergs och mös.


Väntar nu på att Felicia ska vakna.. så hon kan äta lite, för sen ska vi iväg en sväng.. fy vad regnar ute.. mitt svarta paraply har gått sönder av intensiv användning och blåst.. så nu letade jag upp ett leopardmönstrat som jag hade hemma i hallbyrån.. behöver jag skämmas eller? HAhaha..
Fast nu såg jag på FB att Jenny nämnde att det har blivit modernt igen.. jamen gu så bra :)


//Caroline




RSS 2.0