Look I´m back ^^

Hej på er.

Har nu inte bloggat på en vecka, inte så konstigt då jag inte har haft något internet, ja nu i helgen har jag haft det tack och lov, åkte in till stan i fredags och fixade ett låne modem då mitt gick sönder förra lördagen.

Det var ordentlig shopping  med min mamma och Felicia verkade tycka det var roligt också för hon var så glad, jisses vad hon snackade loss när vi fikade på ingelsta:)

Köpte mössor åt både mig och och Felicia jättesöta och hon fick även strumpbyxor och det blev 2 fina tröjor till mig, sen blev det även en julklapp ja just det jag köpte stövlar med, var så himla mycket nödvändigt att köpa, men tycker ändå inte pengarna rann i väg en himla massa, jo 2 nya blommor och krukor kom jag hem med också mamma hjälpte mig att köpa dom, då vi satt kvar i bilen så länge, är så himla nöjd med shoppingen, Felicia fick även en tidig julklapp av sin mormor en Nalle puh som spelar när man trycker på olika knappar hon fullkomligt älskar den.

Hon är fullkomligt vild tar sig runt överallt, kan nästan hasa sig fram på magen nu, men det går fortare och är roligare att rulla till destinationen tycker hon :)

Igår så hyrde jag film för första gången på över ett halvår,  kopplade ihop mitt hemmabio dock så har jag inte kopplat i de 2 bakre högtalarna ännu för jag tycker de ska vara på väggen isånnafall.. Måste ju tänka på Felicia öckså plus att pelarna kommer i vägen annars.  Filmen jag såg  heter Dumpa honom!

Uj vilken dimma vi har här i Finspång idag, ruggigt väder, är lite frusen. Tänk att det redan är 1a advent, tiden går ju så himla fort! Har så mycket som jag skulle vilja skriva om tankar och moral osv, men det får bli ett annat inlägg.


Fredagkväll godis och Idol

Hej på er.

Sitter nu och kollar på Idol och Felicia sover, hon somnade runt 19 tiden  och har vaknat i 2 omgångar sen dess men har somnat om väldigt fort efter det, vilket är bra.

Idag har jag haft besök igen av min mamma och syrran med familj, vi käkade en massa kladdkaka som jag har i kylen  blev ju lite i överflöd då min mormor  hade med sig en igår som var glutenfri och jag hade bakat en också.. hehe så det blev lite mycke.
Men det var ju bra att dom kunde komma och  äta upp dom tillsammans med mig, dock är det skapligt mycket kvar, tur pappa kommer imorgon med ^^

Fick himla god mat av mamma med som hon hade svängt ihop uj uj, njöt i fulla drag, potatisgratäng och älggryta *mums*

Tog en promenad till affären sen också gjorde sällskap med syrran och Stefan och Amanda.

Felicia är så duktig sitter mer och mer själv utan stöd, givetvis får man sitta med och fånga upp henne eftersom balansen är lite sisodär fortfarande :)

Som jag längtar till Januari då ska vi fixa i ordning väggarna i köket spackla och måla, tror det kommer bli kalas, tänkte ha lila och grått tema med evt schabloner (stavas?)  och hallen i vitt och svart tema? Har inte  bestämt mig ännu.

Ikväll har det ringt en fax från Anderstorps däck 2 gånger, asså jag tror jag blir lite smått tokig, det har ringt faxar i stort sett varje dag sen jag flyttade hit och fick hemtelefon, kan det ha med mitt lätta nummer att göra månne?

Tog så himla fina bilder på min syster och Felicia och hennes kusin Amanda idag.

Visst är det en riktigt gullig bild? :)

Tiden går så fort!

Hej på er.

Blir ett litet kort inlägg för jag vill hinna med lite grejer medans Felicia sover så som att sminka mig m.m. Det slog mig precis att det är den 20e november idag, helt sjukt vad tiden går fort!  Snart är det jul, mao dags att ta upp jul kartongen om någon vecka eller så.

Nu börjar jag längta efter snön jag hoppas den kommer snart, men här är det bara plusgrader och regn.

Så himla skönt att det är fredag idag, det är absolut den bästa dagen på veckan, men jag gillar Måndagar också, det gjorde jag inte förut, men nu dom känns så fräscha på något sätt :):)

Ska försöka ge mig på att koppla ihop hemmabiot idag, är så sugen på att se någon film.

Nä nu vaknade Felicia lite tidigare ändå:)


Tävling

Jag är med och tävlar om en fotografering här i Finspång.


För att komma till Emmas blogg tryck HÄR 

Tråkväder och inomhuspyssel

Hej på er.

Knasigt väder vi har idag, men jag hör desto bättre iallafall.. inte helt okej ännu men mycket bättre puh vad skönt, vilket kan bero på att jag har varit skapligt stressad på sistone som gjort att det har slagit på hörseln, en del får ju ledvärk och det ena med det andra som visar sig vid mycket stress, på mig visar det med mycket tinnitus och att jag hör sämre och även huvudvärk.

Idag har jag bara tinnitus och lite smygande huvudvärk, blir nog bättre snart.

Felicia hon sover nu, hon sov en pyttestund före lunchen sen har vi ätit och fixat, och nu var hon jättetrött, hon är lite blek och hängig idag efter att ha fått vaccinsprutan mot svininfluensan, men ändå på rätt hyggligt humör ändå tycker jag.

Min mormor ringde förut, de kommer imorgon eftermiddag och hälsar på för att se hur lägenheten ser ut osv :)

Småtittar lite på förlossningskliniken här samtidigt som jag passar på att surfa.

Blev fast i tv tittandet, så nu blev det helt tomt i skallen hehe.  Ni får ett par bilder att se istället :)

Felicia ligger på filten och leker och Amanda leker fotomodell :) Har bara EN kartong att packa upp kvar, och det är den som står där i bakgrunden, men den får vänta på att bli uppackad tills i helgen, för hyllorna måste borras fast i väggen först, de måste bli säkra för barnen^^

Igår diskuterade jag och syrran en hel del hur vad det ska vara för färger i köket.. ooh det ska bli spännande att fixa det.



Så här brukar Felicia ligga när hon inte vill sova ^^ Ska sänka ner sängen i helgen skulle ha gjort det i helgen som var men det blev inte av.




Kusinerna fick sprutor

Hej på er.

Idag var man uppe skapligt igen, vi gick upp strax efter 7, gjorde oss i ordning oså, sen vid halv 9 snåret så kom min syster och Felicias kusin Amanda, roligt, det blev mellanmål och bubbel och massa fika, när Felicia hade ätit mellisen vid 10 tiden så höll hon på och somna, och somnade där på riktigt vid sista tuggan, min lilla plutta♥
Sen sov hon 1.5 timmar.

Vi fixade i ordning stuvade makaroner och köttbullar, så himla smarrigt blev det, var längesen man åt :)

Felicias och Amandas mormor kom en sväng med muffins och mat och allt, man är bra bortskämd!:)

Sen gick jag och Fia med barnen till bvc dom skulle få sina sprutor mot svininfluensan, Felicia skötte sig jättebra hon tyckte nålsticket var en baggis men blev ledsen sen för att det gjorde ont när vaccinet tröcks in.

Kusinen Amanda fick lite mer ont, hupp.. undra om det blir feber för tjejerna ikväll då, fast Felicia har aldrig haft över 38 grader, vilket är skönt.

Nä nu börjar det bli dags att fixa maten.


en bild från för någon dag sen :)

Alex och smelly suprise

Hej på er.

Har nu duschat och gjort mig klar i stort sett bara håret kvar sen, Felicia hon somnade förut så jag passade på att duscha och ladda en maskin tvätt, ska snart väcka henne lite försiktigt, hon blev visst trött av att gå upp en timme tidigare idag, men det var ju hon själv som vakna så himla glad och väckte mig :)

Jag läser ju Alex schulmans blogg, alltså den mannen skriver så roligt och målande, men vissa människor kan tydligen inte låta bli att skriva såna knasiga kommentarer, han skrev ett inlägg (igår har jag för mig) om att hans lilla dotter Charlie inte vill skratta eller har inte gjort det än inför honom när han försöker spexa och göra sig lustig,  det är ju liksom självklart att man vill få sitt barn att skratta, det är ju skönt och roligt att skratta eller hur? Så är det en människa som har skrivit en kommentar till Alex och menar då att det är trakasserier att göra så mot ett barn och att man då skulle skada hennes integritet..  alltså störda människa tänker jag och sitter och skrattar.

Nu har Felicia vaknat här igen och gjort en smelly suprise i blöjan som jag måste ta hand om.^^


Uppe med tuppen

God morgon, hade skrivit ett inlägg och allt försvann, men lägger upp en bild så skriver jag ett nytt inlägg senare, för nu ska jag duscha :)

Det är roligt med kartonger i köket (när stolarna skulle monteras) :))


Ska jag fortsätta höra så här dåligt??

Hej på er.

Nu kan man äntligen sitta och ta det lite lugnt, har knappt inte haft en lugn stund på hela dagen,  vaknade vid 7 tiden imorse, Felicia ska ju snutta så nåt fruktansvärt mycket på mig på småtimmarna så det blir rätt tjatigt, dvs att det är lite jobbigt att ligga i en viss position så hon kan äta nonstop, vilket resulterar i att man får ont istället, jag gjorde som så att jag stängde igen matfabriken och hon blev skitarg, och vi gick upp då blev hon på bättre humör och rent ut sagt skitglad.

så rullade tiden på i ultrafart, vid 10 tiden begav vi oss upp mot centrum och sen var det dags för möte kl 11. Gick till affären när det var avklarat och bestämde mig för att jag skulle äta tacos köpte lite krydda och tortillas, resten hade jag hemma.

När Felicia hade ätit lunch gick jag och plockade lite.

Vid halv 3 så ringde Felicias mormor och sa att hon skule vara här om 10 min, så jag förberedde flisan för bilfärd, för vi hade bestämt att vi skulle hem till syrran. Jag min klant glömmer ju bort att äta ibland om det är fullsspäckat, jag ser till att Felicia får mat mer än ofta, men glömmer bort mig själv, vilken tur att mamma hade med sig matlåda till mig och syrran då ^^

Sen nu ikväll har jag gjort tacos orkade i stort sett bara en wrap, i och med den otroligt sena lunchen ;)

Känns som om jag håller på att bli döv, hör typ ingenting, otroligt irriterande, har varit så i några dagar nu, hoppas att det släpper snart.




Veckorna går fort.

Hej på er.
´

Fy vad jag har blivit dålig på att blogga, men det är för att Felicia och allt annat tar upp min tid, hon ligger och sover lite middag nu, och jag ska strax börja pyssla lite.

Igår hade jag och Pernilla bestämt att vi skulle ta en promenad, men det var så himla kallt så vi bestämde oss för att sätta oss på kristallen en sväng och bubbla, sen gick vi till möbeloutlet som har öppnat i gamla nuggetbutiken bredvid mingla.  Jag betalade resten för köksmöblerna och fick veta att jag skulle få det hemkört under eftermiddan och jag behövde inte bära det heller för dom var 2 som fixade det. puh så skönt, då jag är så kort i rocken så kan det bli lite problematiskt plus att jag fortfarande hade riktigt ont i armen från svinvaccinet jag tog i tisdags. Nu är bordet på plats iallafall, jag monterade bordsbenen igår kväll.
Ska fixa stolarna idag.

Märks verkligen att kylan har kommit, jag blir alltid så torr om händerna på vintern, så att huden spricker, och det gör ont.. usch.  Nähä nu får jag sluta hänga här, måste sätta fart, tänkte gå en promenad sen med innan syrran evt kommer.


En sväng till Rejmyre

Hej på er.

Just nu borde jag stå i duschen me Felicia snuttar och sover nästan, ska strax lägga ner henne i sin säng, så jag kan skutta in i duschen oc bli klar för dagen :)

Ska även hinna Felicia riktig lunch vid 11 tiden, för sn kommer min syster med familj och hämtar upp oss vid halv 12, vi ska åka till Rejmyre och fira fars dag med pappa.

Inatt så ringde det inte i min telefon, skönt var ju det, då jag hade svårt att somna igårkväll, så jag låg och läste till klockan säkert var ett.

Nu sover flisan gäller att vara effektiv, hej så länge mina vänner!


Tappat bloggstinget?

Hej på er.

Nä har nog inte tappat stinget på att blogga det är bara det att det har varit så himla mycket nu på sistone med roliga saker :)

Idag är det ju en vecka sen jag flyttade hit till denna lägenheten, är så grymt nöjd med den, men  har bara ett par kartonger att packa upp grejs som ska i hyllan sen blir det att bära ner dom också och tvbänken och databordet ska jag ställa ut på blocket, får inte plats med det här.

Idag har det varit full rulle  gick upp vid halv 8 imorse och gjorde mig  och Felicia i ordning och pysslade lite m.m sen när klockan blev strax efter 10 så gick vi och mötte syrran och hennes lilla Amanda och vi gick och handla lite på netto.

Sen gick vi hem till oss och började med lunch och även tillredning av kladdkaka.. tur jag har en syster som är så flink och hjälper till, Felicia var rätt gnällig så jag var tvungen och ägna mig lite åt henne också.

Sen kom våran mamma och käkade med oss, strax därefter dök min moster och man upp också de hade en kökssoffa som bara tog plats hemma hos dom, så det var bättre att jag kunde ha den här, vilket blev hur mysigt som helst :)

Efter allt fikande och bubblande och tjattrande och ja vet inte vad, så stack mamma till jobbet och  L hjälpte mig med att skruva åt dörrhandtaget till toan bra, och sen åkte dom också och jag och Sofia  fixade i ordning ungarna i vagnen och promenerade ner till centrum, där så kollade jag på bord och stolar i den nya gulliga möbelaffären slog till och betalade handpenning och får det hemkört i början på nästa vecka :) 

Nu har Felicia sovit i 2.5 timmar i sin säng, min lilla plutta♥ hon måste ha vart helt slut från idag, hon har ju som börjat krypa lite, hon rör sig i 360 grader på magen utan några problem och har börjat ta sig lite lite framåt också och när jag var på toa förut så hade hon lyckats krypa ut utanför filten och druttat huvudet i golvet så hon blev lite ledsen och fick en liten bula på pannan, sin första bula.. ack det kommer bli många fler.. hör ju till barndomen att snubbla och ha sig när man lär sig nya saker.

Inatt var det någon som ringde igen, de hade ringt natten innan också men då hann jag inte svara vilket jag hann göra inatt, och då var det ingen där utan det tjöt bara, så förmodligen var det bara en fax. Min första tanke var att det var enfax från utlandet med tanke på tidpunkterna, igårnatt så ringde det vid klockan 2 och inatt så ringde det vid klockan halv4. Riktigt störigt,  håller det på så här ett par nätter till, ja då får jag ringa telia och be dom  kolla upp det dära.. vill ju inte behöva dra ut  jacket.

Imorgon så ska vi till byn och käka och umgås med pappa för fars dag, det är ju egentligen på söndag men vi tar det imorgon, blir mys, sen fick jag underbara nyheter på mejlen ikväll min storayster Jenny och hennes man Andreas väntar tillökning, de ska få sin 2a underbaring i början på juni, så himla kul!!

Nähä nu har jag uppdaterat rejält, undra om ni har orkat läsa alltihopa :) Märks det att jag är lycklig eller ;)



Hårkatastrof m.m.

Hej på Er.

Har precis laddat en maskin med tvätt och Felicia sover en sväng.
Idag fyller min lilla gullunge♥ 6 månader. Fattar inte att tiden har gått så fort! =)

Vi ska vara på bvc klockan 14 då är det dags för 6månaders läkarkollen.

Ska ta och messa den där killen som har flyttat in i min gamla lägenhet, bara för att det kan vara så att min mottagare till dörrklockan kan ha blivit kvar där (den gör så att det plingplongar extra högt så jag hör).

Får vi se om jag får en antenn idag eller imorgon till boxern, för ja det är så att jag får inte in några kanalsignaler och jag saknar mina favvokanaler såsom  5an och comedy channel osv.. Viktigt är det att jag har fått fatt i det till imorn kväll vill ju inte missa Greys ^^ .

Tänk snart är det jul, det ska bli så mysigt, det är ju så roligt för Felicia med hon älskar papper som prasslar hihi, jag längtar efter snön också, även om det inte är så bra gentemot vagnen men who cares det är ju så mysigt!

Trivs jättebra i min nya lägenhet och saker börjar komma på plats mer och mer.

Imorgon har jag tid hos frissan kl 9, uj uj mitt hår är verkligen en kastastrof, hon kommer få sig en chock, jag är ju liksom mer eller mindre flint på sidorna, det kan man se när man lyfter på håret haha, vilket gör att jag just nu inte får någon som helst volym i håret och jag kan inte sätta upp det utan att det ser helflängt ut, så även om jag egentligen vill spara ut håret långt så får hon fria händer imorgon.. men ska det bli riktigt kort så vill jag kunna använda plattången på vissa partier utan att det ser konstigt ut.. jag har nämnligen perioder då jag verkligen  hatar mitt lockiga hår, men även perioder då jag älskart älltså en balansgång och ha frisyrer som passar ungefär båda. Tur är ju att håret växer ut igen, man ammar ju inte forever =)

Nä nu ska ta och sätta fart här igen och få ännu mera gjort.


Liten paus

Hej på er =)

Nu har jag lite tid att skriva några rader igen.. Felicia hon ligger på golvet på mage och leker och jag har fått rätt mycket gjort idag, Felicias mormor var här en sväng förut  och lagade lunch som vi åt och jag sprang ner till förrådet flera gånger med tomma kartonger osv. Fick lite sopor och sådant slängt med.

Nu på eftermiddan har Felicias kusin Amanda varit här med sin pappa en sväng,  Stefan skulle se om han kunde hjälpa mig med boxern, men vi får inte in någon kanal via den.. antagligen behöver jag en antenn.

Snart ska Felicia få äta lite gröt och jag ska stoppa något i magen med. Sen vid klockan 17 kommer förmodligen Felicias pappa förbi en sväng.

Säger bara att jag trivs så himla bra i denna lägenheten och uj uj vad vi ska göra fint på väggarna sen efter nyår någon gång.

Svar till Anonym,  javisst är det det ju bra om man kan få banankartonger gratis typ på viberga och sådant, det fixade jag i flytten i februari när vi flyttade då. Men nu så kom jag över en massa kartonger från coop och bauhus som man kan vika så dom blir platta och inte tar plats som även rymmer mer grejer och sådant än banankartonger, fick nämnligen köpa dom för en liten peng av min systers svärmor, dessutom har jag ingen bil nu heller, och har en liten tjej att ta hand om så att gå och ragga banankartonger var inget som fanns på min priolista.

Nä nu ska jag sätta fart igen =)


RSS 2.0