Underbart

Åh så fint väder det är ute varmt och soligt och underbart... men inte lika underbart at jag inte får på mig nåt nedantill..  provade hur mkt shorts och kjolar och knäbyxor som helst  i min garderob..  e väl att önsketänka att ja kan ha det nu när dom storlekarna mest är 36or.. och jag har hälften av vikten kvar att gå ner.,. och att det faktiskt snart bara har gått 4 veckor sen Felicia föddes.

Har hunnit med att ladda en maskin tvätt som ska upp på tork sen.. har tagit fram köttfärsen som det ska lagas lasagne på..  Sofia och Amanda kommer hit sen på lunch, och efter det så ska vi ut och gå en sväng då går vi nog upp mot centrum för jag behöver lite grejer från ica.. och sen pratade vi om att vi ska sätta oss i slottsparken och njuta av solen och bara vara  =)

Hepp bäst att fortsätta.. ska platta håret innan Felicia vaknar och även diska lite från igårkväll.. och även sätta igång med maten.

>>Amanda och Sofia igår när vi var hos dom =)
>> Pappa Janne och Felicia =)

//Caroline

TGIF

Idag vaknade vi en 40 minuter senare än igår.. var så trött imorse, men det beror på att Felicia ville inte somna vid  kl 22 målet.. men hon hade inte ont i magen heller.. sen somnade hon med nappen i munnen men vaknade efter en kvart, och då ville hon ha mat, då hade klockan hunnit bli 12 säkert, så då fick hon ligga brevid mig i sängen och amma och vi somnade båda 2 ganska så bums.. sen lyfte jag över henne  till sin säng  vid halv3 inatt, hon fortsatte sova som en stock..

Jag tänkte att hon nog vaknar snart och vill äta.. men icke.. jag vaknade vid halv 6 och insåg att nä nu måste hon äta hehe... hon hade ändå blöjan full med kiss så jag bytte på henne sen fick hon äta.. och blev lite pigg så hon somnade inte om på nån timme.. så därför drog vi oss lite idag hehe..

Är så förvånad.. fattar inte att hon växer så mycket, hon fick ha på sig en pyjamas i stl 62 igårkväll som hon har fått av sin mormor, den passar jättebra.. och nu idag satte jag på henne en body i stl 62 oxå shit vad hon växer =)

Idag efter lunch ska vi promenera ner på centrum och kolla in marknaden.. Hoppas vädret håller i sig.. åtminstone så att det är uppehåll! Det jag förmodligen kommer att inhandla är lite chokladtoppar och nåt plagg till Felicia, måste till ica oxå och köpa amningsinlägg..

Nu ska jag ta och kolla lite tågtider, janne ska ju hämta sin äldsta dotter Amanda nästa söndag den 7e i sthlm, hon anländer dit tidigt på morgonen, så det ska jag ordna med nu.

Mao Janne kommer bli pappa ledig om en vecka , då tar han ut dom här 10 dagarna fö Felicia och sen hade han dagar kvar för Amanda, så då blir han ledig hela Juni ut sen  me like =) Hoppas det blir varmt och härligt och soligt heeela sommaren så det blir många utflykter till sjön.

Togs i tisdags om jag inte minns fel =)

Hepp ska sätta fart med och beställa biljetter och lite annat.

//Caroline

Väntar på att Felicia ska vakna..

Ja nu sitter man här igen meeen med gott samvete, har dammat och dammsugit nu iaf.. kanske tar och svabbar sen oxå för att det luktar så gott.. men janne kommer ju hem om en timme då blir det tvättstugan och laga mat.. så vi får se vad vi hinner med.

Imorn är det ju fredag och marknad jag hoppas på fint väder iaf.. kanske att ja köper nåt där.. isåf nåt till Felicia och kanske nåt fikabröd.

Nu vaknade flisan precis  så dags och byta blöja och amma =) Bjuder på en bild ¨på en nyvaken Felicia =)



//Caroline

Lunch & pissväder

ja nu har jag ätit lunch.. vädret är piss så det går inte att gå ut.. eller jo det gör det jue men  känner då inte alls för att göra det idag, har ändå en massa att styra här hemma..  ska få ändan ur stolen sen och damma och dammsuga oxå..  men först tänkte jag att Felicia ska få vakna och äta lite, så att jag kan städa sen när hon sover igen.

Har börjat fundera på vad jag ska önska mig när jag fyller hehe.. har rätt många punkter på vad jag skulle vilja ha haha..

Skulle även behöva lite massage  har en punkt på vänster skuldran som ilar och smärtar  som nog beror på att jag burit flisan mkt på vänster arm.. men det är ju den armen som det känns mest rätt att gå och bära omkring henne på =)

Vill även få bloggen finstylad.. hm..  undra om det är nån som är duktig och känner sig manad? =)

Imorn ska vi promenera lite på finspångs marknad.. men  ja undrar hur fasiken alla knallar ska få plats då de bygger om vägen en massa vid banken och åbergs,
Jaja inte mitt bekymmer jue ;)


Mina 2 älsklingar *gos*

//Caroline

Så skönt

Inatt fick man sova mycket värsta lyxen jue =) Felicia hade ont i magen igår kväll så hon var vaken nonstop från när vi var på ica vid 4 snåret fram till kl 23 igårkväll.. efter att hon hade fått miniformdroppar och amma så somna hon bums sen  och sov hela tiden till kl 4 på morgonen då hon väckte mig .. gu så skönt då åt hon ordentligt och sen somnade hon bums igen och sov till 8 imorse.. min lilla gullunge :)

Hon tyckte bättre om nappen oxå som jag köpte till henne på apoteket igår den minsta sorten 0-2månader, har ju 0-6månaderns nappar här hemma oxå men de är en aaningen större så dom fick hon bara kväljningar av.

Har diskat lite nu på morgonen och gjort mig i ordning och ätit frukost.. har plockat lite.. är tokig på allt damm det kommer så fort! Så det blir att damma och dammsuga sen.. men nu först lite datatid.. för det blir det mindre av på eftermiddagarna.

Har jag nämt det att Felicia har börjat le =) Hon började lite smått med det strax före helgen och sen i helgen då var det ingen tvekan =) Är så roligt när man får respons och man ser hur hon utvecklas och växer längtar massor efter nya grejer hon gör hihi.

Nu kom solen fram trodde det skulle bli värsta mulna dagen.. hoppas det bara inte blir lika blåsigt som igår.. fy fasen då kändes det som man skulle blåsa bort.  Funderar på längre fram att jag kan ju faktiskt klippa ut inläggen från den gamla bloggen och in i word och sen kopiera därifrån till denna. Men det får bli när jag verkligen orkar!

Jag kan inte ta kort men här är en bild när hon ler mot mig hehe

//Caroline

Lite ord

Tog en mobilbild i söndags när vi skulle åka till rejmyre..
Nu sitter jag här en stund medans janne kollar flisan.. hon har fått börja testa napp nu eftersom att hon är så tuttsugen typ hela tiden på kvällen, det verkar funka bra.

Ska ta och kolla greys vid 9 då får Felicia äta om hon inte har somnat ännu.
Idag har jag säkert knallat totalt i 3 timmar.. känns bra för figuren, vill ju att så mkt som möjligt ska försvinna innan jag ska köpa badshorts och bikini.

//Caroline

så där ja

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/742732/mammalinen?claim=bpuc34jebzn">Följ min blogg med bloglovin</a>


Så nu finns ja på blogloving oxå så ni kan prenumerera på min blogg via därifrån =)

Har rätt nyss kommit hem från syrran med familj har käkat lunch där och fikat o umgåtts ungarnas morfar kom oxå en sväng =)

På vägen hem så tog ja vägen fötbi ica centrum o hämta ut ellos paketet lilla älskade Felicia vaknade o började stortjuta hela vägen hem :( knep sååå i mitt mamma hjärta!!! 
 Nu har hon lugnat ner sig o ligger på min arm och har ätit i 20 min.

Snart kommer pappa janne hem oxå, får se vad vi gör för mat..

//Caroline

igen

ja nu har ja skickat iväg problemmejl till både bloggloving och blogg.se för att se om de kan hjälpa mig.. för inte ens på blogloving funkar det att få upp min blogg.. jävla skit. 

Felicia sover nu igen..  och jag är trött och borde ta en tupplur nu,, meen jag är så envis och försöker lösa detta..

//Caroline

Fixar

Man får passa på nu när Felicia sover  ska fixa en bloglovinknapp här oxå.. så folk kan fortsätta prenumera på denna bloggen oxå =)

//Caroline

hum

Verkar som det inte fungerar att kopiera från min andra blogg.. men det är för att det är från blogg.se båda 2..  är det ingen som vet hur man kan göra om det finns nån slags mall som man laddar ner från bloggen med allt mitt inehåll så att jag sen kan föra över till den nya???

//Caroline

Äntligen

Nu är våran älskade lilla Felicia äntligen här hon föddes söndagen den 3e Maj kl 06:51 och vägde 3460g och var 51 cm lång.

Nu är hon 3 veckor gammal och ligger och sover och jag ska snart ta och göra mig i ordning, och  fundera ut hur jag ska flytta alla mina inlägg och sånt från den gamla bloggen.

Skriver mer sen, ska klura lite =)

//Mammalinen

RSS 2.0