Upplåst

Hej på er..

Nu har jag låst upp bloggen igen,  så nu förhoppningsvis så återfår jag blogglusten, var nog pausen jag behövde =)

Idag har jag och Felicia haft en riktigt lugn Fredag, bara varit till affären en sväng, termometern hade börjat krypa neråt kändes det som, nu ikväll är det ju närmare 20 minus.

Har ju vräkt ner hur mycket snö som helst de senaste dagarna, så mysigt, bara om det kunde ploga trottoarer ordentligt och sen även komma ihåg och skotta vallarna när man ska gå över från en trottoar till en annan tex vid en korsning, annars blir det ju liksom lite onödigt med trottoarer om man inte kan använda dom. Och folk kör ju mer eller mindre som idioter nu när det är sådär härligt snöhalkigt så det är roligt att sladda med bilarna., det är bara det att jag får andan i halsgropen när jag ser nån 18årig finnig pojkspoling komma sladdandes i korsningen,..  ut i skogen och sladda istället så jag inte behöver bli så rädd :)) Man blir ju rädd rejält om det ser ut som att de nästan inte lyckas häva sladden och braka mot oss,  för ett tag sen trodde jag det skulle bli så  när det faktiskt var en gubbe som fick sladd utanför där vi bor, jag och Felicia skulle gå mot centrum eller om vi stod och väntade på mamma eller nån minns inte vilket, men han hävde sladden precis innan han kom upp mot trottoaren.. uj uj det blev en lång svordomsramsa då haha.


Är så sugen på att köpa en pulka åt Felicia, nu när vi har en sån härlig vinter,  har ju inte haft plus grader sen i början på december, har inte haft såna hära mysiga snörika vintrar sen på 80talet, det minns ja runt 87 då  var det myyycket snö, jag åkte stjärtlapp på snöhögarna utanför huset,  var ju jämt traktorer ute och ploga på byn, och fyy vad rädd jag var för traktorer det var dels för ljudet och dels för att jag blev så överraskad av dom för hörde väl inte dom förräns dom var skapligt nära, tror inte jag hade fått hörapparat då ännu.

Tittar på solsidan verkar ju vara lite småroligt hehe.

Har varit fullt upp hela veckan, så roligt när det händer en massa blir fullt upp i helgen med, inte konstigt att jag var så himla seg på förmiddan förut.





100125

Hej på er.

Sitter här och tar det lugnt en stund, Felicia sover en stund, och snart kommer syster förbi med lite grejer från Ikea till mig.

Idag har det hänt en hel del, jag och Felicia gick till netto på förmiddan och köpte lite potatis och tvål och vaniljsås bland annat.. mamma skulle komma förbi och luncha sen efter att hon hade varit hos frissan så jag fixade i ordning smarrig köttfärssås och spagetti, Felicia är jätteduktig på att äta hemmalagad mat nu, hon fullkomligt älskar spagetti eller pasta över huvudet taget.

Hade äppelpaj kvar från i lördags som var och är så himla god, så det mumsade jag och mamma på sen efter maten, syndigt gott ;)

Felicia hon är så duktig hon ställer ju sig up för jämnan nu med stöd mot möbler,  har sett ett par gånger nu när hon försöker ställa sig upp utan stöd dvs står på fötterna med händerna mot golvet och rumpan i vädret, ser så jädra sött ut :)

Jag läser Alex Schulmans blogg och hans sambo Amanda skriver en krönika på Loppi  både Alex och Amanda skriver så himla bra tycker jag  får mig ett gott skratt så gott som varje dag.

Sitter och kollar lite på Ghost whisperer på 4an det är en avmina absoluta favoritserier, men uj vad det knottrar sig på armarna. ^^

Har inte tagit några nya bilder på Felicia de senaste dagarna, så det blir ett bildlöst inlägg.

Hang on förhoppningsvis så låser jag upp bloggen när som helst.

Hej på er igen..

Hej hej igen..

Nu ska jag göra ett nytt bloggförsök.. men det är inte lika roligt att blogga när bloggen är låst.. tror nog att jag ska låsa upp den snart.

Felicia ligger i sin vagn och sover, vi var upp till centrum och tillbaks förut för att röra oss lite, eller rättare sagt jag.. är så rastlös så det är så himla skönt och få knalla lite, Felicia fick ju magsjuka i lördags  så det har knappt inte blivit något av att gå ut,  hon har varit dålig fram tills igår.. fast då var hon bättre så vi var ute en sväng då med, men i och med att det smittar ju upp till ett par dar efteråt, så träffar vi inget folk idag heller.

Felicia har utvecklas så mycket på sistone, i Fredags innan vi skulle till Mateuskyrkan i Norrköping för att se min lillasyster ta sin sjuksköterskeexamen, så satt jag och Felicia i bilen medans de andra fixade med blommor och grejs, så sa hon mamma för första gången.. innan har det ju mest bara låtit som Mma Mma Mma men nu lät det mamma på riktigt, lyckades fånga det med hjälp av ljudinspelning på mobilen :)

Sen på kvällen hos min syster när vi var där allihopa så reste hon sig upp med stöd  mot bordet, även här hemma har hon som försökt lite granna men inte lyckats så bra, det lyckades hon med till slut i lördags igen mitti mellan spyorna, är så himla coolt, det går ju så himla fort!

Jag byter blöja på Felicia på markhöjd nu för tiden, fick flytta ner skötbädden för ett par tre veckor sen i och med att Felicia aldrig vill ligga still när man byter blöja, det tar liksom hundra år för att hon vill vrida sig, rulla runt osv, hon är så himla nyfiken och envis, märks att hon är i testar åldern :)


Feliciafilm

Hej på er igen, nu sänger jag upp en film på Felicia när hon sätter sig upp och hasar på mage, ett par dar efter att hon gjorde det första gången.

Mitt lilla busfrö

Hej på er.

Så nu är det över en vecka sen senast jag bloggade, på nyårsafton om jag inte minns fel.

Idag har det varit en jättemysig dag, jag och Felicia gick och mös och plockade på morgonen, och sen dök syrran upp med sin dotter Amanda vid 11 tiden hon sov i vagnen, och i och med den iskalla kylan så  fick jag barnvakta henne medans syrran tog lift med mamma till centrum en sväng, det gick så bra så, hon vaknade sen efter tag medans jag matade Felicia, hon fick sitta i mitt knä och hjälpa till och sa bo bo åt allt.

Felicia försöker säga "hej hej" När hon vinkar det är så himla kul att se och höra :)

Vet inte om jag har nämnt det men Felicia satte sig upp utan stöd för första gången den 29/12,  hon ligger på mage och ställer sig i krypställning och sen sätter sig :) >Har det på film, ska försöka få det att funka och lägga upp, ett par dar senare så gjorde hon det hela tiden,  samma sak att hon drar sig fram på mage när hon vill åt någonting.

Hon sätter sig jämt upp i sin säng också mitt lilla busfrö♥

Har idag städat ur julen  dvs tagit bort alla julgrejer, så imorgon står det städ på schemat.
Felicia fick bada ikväll med, shit vad hon älskar det, hon försökte ställa sig upp också med hjälp av att häva sig mot baljkanterna.



I´ll be back

Sooon :))

RSS 2.0