100330

Hej på er.

Vilken underbar dag det har varit idag, har riktigt njutit av solen.
Jag och Felicia tog en promenad till syrran och Amanda på eftermiddan efter ha städat och pysslat lite.

Barnen busade med varann rejält, är så himla gulligt att se när dom kramas och pussas med varann så fort dom träffas.

Felicia har varit lite förkyld nu ett par dar, idag så kom det inte en massa snor som de senaste 2 dagarna, puh.. det blir ju rätt smetigt och kletigt då annars överallt :) Håller nog själv få denna lilla mini förkylning, nyser lite och känner av halsen lite granna, men inte så att man känner sig däckad utan bara så att man vill dricka en massa saft.

Håller på och kollar på lite bilar, får se vart det leder, spännande värre :)

Tänk att det är påsk snart med, uj uj då ska jag jag unna mig en massa godis, efter det så blir det att strama åt tyglarna.

Håller på att ladda upp en video som jag ska lägga upp sen på Felicia.

Nä nu ska jag kolla vidare här en sväng.


Felicia älskar att klättra.

Kram


Tjoho det är Fredag

Hej på er.

Återigen har jag inte uppdaterat på ett tag, skärpning på mig =)

Idag gick jag och Felicia upp klockan sju, hade ställt klockan så vi skulle hinna utifall att vi inte vaknade innan.
Vi har varit iväg till stan idag med Felicias mormor och Tonny det blev en bok till Felicia och jacka och bh och en top till mig, det dyraste blev mina nygamla glasögon som jag bara har bytt glas i, har dom på mig nu för att vänja mig om på nytt.

Jag är så otroligt dålig på att använda glasögon då jag tycker att det inte passar mitt ansikte och jag tycker det räcker med höraparaten jag har, men  här hemma går det an.. jag får ju mindre tinnitus och sånt om jag slipper anstränga ögonen så mycket samtidigt som jag anstränger öronen.

Imorgon blir det att gå upp lika tidigt igen, då ska vi åka till Rejmyre, mamma hämtar upp oss, så ska vi gå lite på loppis och spana, sen blir det att luncha och greja och sen hem igen under eftermiddan.

usch börjar bli riktigt hungrig, åt ganska tidigt förut, får bli en macka innan sänggående här nu, annars kommer jag bli så hungrig att jag blir illamående och det är inte kul, brukar kunna klara mig på att inte äta efter kl 18.. men på helgen är det ok för undantag, ibland iallafall ;)




Så här ser jag ut ikväll och Felicia sussar gott sen kvart i 8 ikväll.

Nä nu ska jag bara snabbkolla lite vilka som vinner Let´s Dance, har inte alls följt det iår, kollade på "Så ska det låta" och "skavlan" förut.

Kram på er!

voddler eller?

Hej på er

Jag är med och tävlar om en voddler invite hos http://knixieoknas.blogspot.com/

Återstår om man vinner nåt, det brukar jag aldrig göra hehe

Felicia ligger och sover nu, vi har inte kommit ut nåt ännu, väntar ju på att telefonen ska ringa och det har jag gjort sen innan lunch.. hrm...

Tycker veckorna går aldeles för fort det är redan Fredag imorgon igen då ska ju unna mig lite gottis till kvällen igen.

Ikväll är det ju Vampirer diaries igen., I like.

Felicia pratar mer och mer nu kan hon även säga städa, hon sa det första gången hemma hos sin pappa igår, det sa hon igen sen här hemma ett par gånger, när hon inte kunde sova och jag fick fixa lite mer välling åt henne, hon har sagt det idag med när jag for runt och donade.

Nä nu tycker jag telefonen kan ringa eller så ringer jag upp igen.

Kram

100317

Hej på er.

Passar på att skriva ett par rader innan jag ska väcka Felicia från eftermiddags luren.

Vi har varit ute och gått nu på eftermiddagen, det blev en sväng till centrum och tillbaks, hade lite pantflaskor att panta, perfekt till att kunna slänga ner dom i min nya sparsemesterkassa jag tillverkade igår morse.
Vi sug nog i oss resten av solstrålarna, för nu är det minsann mulet här.

Fy imorse när vi vaknade så snöade usch och fy.. men det smälte bort på en gång som tur var, vi har ju redan en massa snö som ska smälta, det är lite lustigt man ser traktorerna arbeta för högtryck fortfarande, de tar bort de värsta snöhögarna nu vad jag antar beror på att det inte ska bli för mycket vattenansamlingar.

Ikväll är det en bra tv kväll igen, kl 21 är det ju Greys och kl 22 True blood =)

Felicia fick en liten sticka i fingret i häromdan, men jag tog inte bort den då just för att de brukar ju kunna åka ut av sig själv igen och plus att det är ju lite knepigt att försöka lirka ut en sticka på en jättebusig 10.5 månaders gammal tös =) Men nu idag efter mellisen var jag tvungen att ta bort den på henne eftersom det var liiiite liiite rött runt om men hon hade inte ont, men jag ville inte chansa om det blev infekterat, men det gick så bra så hon satt lydig och snäll i mitt knä mest facinerad över vad jag gjorde med hennes finger.

Felicia♥ har lärt sig att teckna vatten hon gör rörelsen rätt även om hon inte får till "s" handen riktigt.
En riktigt stolt mamma är jag, är så mysigt när hon på mornarna säger god morgon till mig hon tecknar god god god hela tiden då =) (morgon har hon inte lärt sig ännu).

Nä nu ska jag väcka mitt lilla busfrö.

Trevlig kväll på er.


Har inte lagt in nya kort men här kommer en liten lustig bild på prinsessan =)

Kram

Måste gå ut i solskenet

Hej på er.

Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort, dock så vaknade Felicia en sväng inatt och fick hoppa över till mig och fortsätta slumra det var inga problem jämfört med förra natten då ingenting dög förräns efter en alvedonsupp och välling, förmodligen kan det ha varit tandvärk eller lite ont i magen, nej hon har inte fått en enda tand än, lite lustigt, hon blir ju 11 månader om 2 veckor.

Hon sover nu, hon blev så himla trött förut inte konstigt då vaknade av att hon bajsade, ja jag vaknade jag med av att hon låg och krämade kl tio över 6 på morgonen hehe.

Vi ska ut och gå sen efter lunch, måste det, jag vaknade så himla pigg och glad imorse, sen var det en hel del funderingar om allt möjligt som sköljde över mig,  allt i från om någon gång hittar den rätte, det jag har lärt mig från 2 långvariga samboförhållanden är att jag ska stå på mig och inte ge mig om det är något jag verkligen står för, fy jag har varit aldeles för feg och vek och snäll förut.

Kollade på Håkan baren  igår kväll på tv, shit vad jag garva, tittade ju mycket för att det var från Thailand också, dit skulle jag så gärna vilja åka till någon gång med Felicia, drömsemester numer ett, det är ju bara fan att det ska vara så jäkla dyrt att åka dit, men nån gång iallafall. Får sikta på Grekland eller Mallorca eller dyl  mer inom en närmre framtid.

Läste på aftonbladet imorse att hon tio barnsmamman i från familjen annorlunda hade lite tips på hur dom sparar bland annat till semesterkassan så lägger dom växelpengar och sånt i en petflaska där dom har limmat dit korken och gjort hål i sidan för att kunna stoppa i mynten.

Så efter frukosten imorse gjorde jag samma sak, dock hade limmet torkat men jag tejpade för korken rejält så den kommer jag aldrig få upp iallafall.

Har haft så ont i munnen de senaste dagarna så att jag nästan har känt mig sjuk, men idag så  har det läkt  en hel del så det gör inte alls så ont.

Nu har jag rejält träningssug, har inte blivit så mycket av den varan dels så har Felicia varit sjuk (i feb) och jag fick halsfluss som jag gick med i en vecka innan jag gick till doktorn och fick 10dars pencilinkurl (också feb) sen har det inte gått för det då Felicia inte har varit hos sin far när han tex jobbat helg eller av andra orsaker.

Har 6 envisa kilon kvar att gå ner och dom sitter som ett groteskt bildäck runt midjan, får på mig mina jeans, men tajta tröjor är inget snyggt när det väller fram :) och tunnikor känner jag mig ännu större i hehe, nä va fasen  när snön och isen förvinner ännu mera då blir det läge för ännu raskare promenader och när jag börjar jobba så lär det nog förvinna ännu mera får vi tro :)

För er som inte vet så gick jag upp 32kg när jag väntade Felicia^^

Lagade färsbiffar på vildsvin igår de blev goda men lite torra, gjorde även potatisgratäng med morötter i, Felicia fullkomligt älskade maten jag hade gjort och jo jag njöt jag med.

Nu ska jag surfa runt lite till innan Felicia vaknar.



Här stökade hon och hade sig i häromveckan, blev till att städa för mig, samma grej hände i lördags hihi mitt lilla♥

Kram


100313 Melodifestivalen

Hej på er..

Asså jag tänkte varje dag ja nu ska jag blogga ikväll,  men då brukar jag oftast vara så trött hehe,.

Har nu ikväll kollat på melodifestivalen, visst var det bra? Jag hejade på Anna Bergendahl och Eric saade... asså vilken sötnos.. meen lite för ung ;) Eller så är det jag som är för gammal haha.

Gick ju bra för Anna det gillar vi.

Idag har jag städat rejält här hemma., sorterat lite mer än vanligt, medans jag städade så stökade felicia, tog kort med mobilen..så söt! Blir kanske att ladda upp på facebook sen,. får se.

Vi var ute och gick en sväng också, är ju så härligt väder ute nu för tiden.. men jag undrar när all snö ska försvinna?? HUr länge kommer den att ligga kvar?? Helt otroligt att vi inte har haft barmark sen i början på december., nu börjar jag längta efter att kunna gå barfota i gräset och busa på en filt med Felicia.

I häromdan lärde Felicia sig att göra slängpussar som jag fick på film, men orkar inte lägga upp nån ikväll lite vanliga bilder kommer dock.

Felicia har stått utan stöd några gånger nu, men varje gång jag uppmuntrar det så blir hon såå feg mitt lilla busfrö♥

Nä nu går ögonen i kors, ska läsa ut "luftslottet som sprängdes" har bara några sidor kvar, hade läst ut igår om det inte var för att Felicia vaknade och hon fick hoppa över till mig och jag somnade som en sten jag med, det är ju så ruskigt spännande nu jue.

Blir lite tomt sen när man har läst klart triologin.. himla synd att en sådan bra författare inte finns något mer.

Nä nu blir det sängen gott folk.






Felicia älskar att leka med mina skor, och i ett par fanns det raggsockar och sen ville hon inte släppa dom och låtsades damma med dom medans jag for runt i lägenheten och damma :p min lilla prinsessa hon har blivit så stor!♥

Kram

100307 Imorn..

Hej på er.

Idag har det verkligen varit en seg söndag.. vi har slappat och  jag har sorterat kort, och vi var på promenad till centrum en sväng och jag fixade ett busskort, för imorgon så ska jag och Felicia åka till mamma/mormor och hälsa på i Rejmyre ska bli så kul att se hur hennes lägenhet ser ut nu när det är klart.. Hon byggde ju ut sig om man säger så :)

Så nu blir det att göra sig klar för sängen och läsa en snutt och sova. Är riktigt trött, ¨så det ska bli skönt, blir ju och gå upp extra tidigt imorgon så jag hinner med att duscha och fixa håret (som tar mest tid) och ge Felicia frukost osv, för sen går bussen runt 8.40 där i kring.

Nä gonatt på er., och bilder kommer i nästa inlägg nu är jag för trött att hämta kameran =)

Kram

100306 måla vitt vitt vitt

Hej på er.

Sitter här och tar en paus på 5 minuter, håller på att måla hyllorna vita som ska vara i hallen och köket, passar på nu när Felicia är hos sin pappa.

Solen lyser rakt på mig och det är så varmt och gott, fan nu längtar jag riktigt rejält efter sommarn tänk och få sitta där i bikini och busa med Felicia i gräset/sanden, de senaste dagarna antagligen i kapp med det vackra vädret så har jag fått sådana lyckokickar, är så himla lycklig är glad att jag har Felicia, att jag har min egen lägenhet som jag har köpt, att jag har ett jobb att gå tillbaks till om ett par månader när Felicia börjar dagis. Felicia är så himla underbar nu, en riktigt charmig ålder och hela tiden gör hon något nytt, det är så himla kul att se :) Imorse så vaknade hon vid  tjugo över 6, halv 7, vi gick upp vid tjugo i 7. Morgon pigga var vi, klockan brukar annars alltid bli strax efter 7, så hon blev ju rätt trött lite tidigare än vanligt hon brukar somna en sväng vid halv 11 idag somnade hon redan när jag klädde på na vid kvart i 10 när vi skulle ut och möta upp hennes pappa.

Känns lite som att det är söndag idag, men så kommer jag på hela tiden nä fasen det är ju lördag då blir man ju ännu gladare :))

Mamma och Tonny kommer kanske förbi sen och hämtar en spjälsäng som jag har ligger under min säng som hon ska ha hemma hos sig ( en säng som mina kusiner har haft och sovit i).

Nä om jag ska ta och plocka ur diskmaskinen nu och sen fortsätta och måla det sista.


Älskar min lilla Felicia så mycket att jag får tårar i ögonen, är så lycklig över att hon är min lilla tjej.

Precis när jag laddade upp bilden så ringde det på dörren, var ett par småflickor som frågade om jag hade några tomma toarullar hihi de var så söta, men tyvärr hade jag inga tomma, kastade soporna både igår och förut på förmiddan.

Kram


100305 bla bla och bildbomb =)

Hej på er.

Visst har det varit precis sådär aldeles underbart väder idag? Jag och Felicia tog en promenad till Viberga tur och retur i solen, njöt i fulla drag, var tvungen och köpa blöjor till flisan så då passade vi på och gå lite, hoppas det är kalasfint imorgon med!

Som vi har busat idag på eftermiddan när vi kom hem, fotade lite på Felicia och hon är vildare än någonsin nu har hon ju kommit på hur man klättrar på databordet som har som två "hyllplan" där nere vid fötterna och det andra är väl tyå 20cm från marken.. jag stod ju precis där när hon höll på och jag sa till na att ja fortsätter du så kommer du ramla, mycket riktigt föll hon ju bakåt och jag hann fånga henne, nä bäst hon håller sig undan där ifrån.. anar att hon kommer vara en riktig klätterapa överallt hhehe.

Är inte riktigt nöjd med frisyren.. frissan kapade vissa partier väldigt fel inte så att hon inte är duktig men mitt hår är väldigt speciellt, har ju väldigt självlockigt hår från början men dels på senare år och dels efter gravidteten har håret blivit väldigt konstigt..  det är spikrakt på vissa ställen och värsta afrokrullet på andra.. det lever så att säga sitt eget lilla liv., så när om jag vill ha det lockigt nu så ser det inte klokt ut, aldrig att jag kan visa mig i det, så jag får platta det, och då ser man fortfarande att det ser lite knepigt ut men  någotlunda normal iallafall, gjorde en intensivtoning i veckan blev brunrött.. helt okej, ändå var det en nyans ljusare från min vanliga hårfärg, fattar inte att jag har blivit så himla mörk på sistone, så jag gjorde lite ljusa slingor i sen dan efter.. det blev ok.. de kanske blev lite gula.. men men skitsamma :)

Felicia blev 10 månader i onsdags, fattar inte vart tiden tar vägen? Det går så himla fort! Hon har redan  stått utan stöd några gånger, det händer liksom när man minst anar det, så spännande!

Vi var även till bvc då, och hon är 72 cm lång och väger 8750gram.

Pratade med mamma i häromdan, vi diskuterade saker som bland annat att det är rätt så obegripligt hur folk dvs vuxna kan  uttrycka sig på sådan himla låg nivå, det är så man skäms, sen är det ju skillnad på allvar och humor, när folk uttrycker sig på allvar det är då jag tycker är vidrigt är det menat som en riktig rolig historia eller ett skämt då kan till och med jag tycka det är roligt eftersom jag har en riktigt torr humor.


Nä nu kommer det upp lite bilder från idag, så ska jag gå och sova strax.











Kram och natti natti

En beställning av vår och sommar, jatack!

Hej på er.

Fy vilket busväder vi har haft det idag eller har, vaknade kl 5 imorse av nåt som lät mot fönsterbläcket,. det snöade och blåste så hårt.

Idag så var det ju tänkt att min mor skulle komma ner till Finspång  för att köra mig till jobbet och frissan en sväng medans Felicia skulle vara hos syrran, hon kom inte loss med bilen ifrån byn hehe.. bilen ville inte ta sig för backen för all snö och halka hehe. Promenderade med flisan hem till syrran och Amanda,  fy fasen det var ett riktigt träningspass.. sen lånade jag syrrans busskort o tog bussen till centrum för o slippa gå i detta vädret, jag skulle ju till frissan.. jag blev förresten nöjd med håret.

Men shit vad det blåste och snöa och hade sig hela dan.

Var ingen höjdare att gå hem sen med Felicia frös gjorde man ju =)
Hon ligger och sover för fullt, natten som var sov hon jättebra.. hon har haft rätt svårt och sova den senaste veckan annars.  Imorn får vi skjuts av min far till jobbet på förmiddan och sen blir det att luncha lite, och sen iväg igen till öppna förskolan jag och Felicia ska träffa Pernilla och Wilma där, får se om syrran och Amanda kommer också.  Vi har inte varit där på ett tag nu,  vi har ju varit sjuka, och renoverat köket och hallen oså, så tiden har inte funnits.

Nu ska jag koncentrera mig på medium igen som jag sitter och kollar.

Kram

RSS 2.0