091231

Gott Nytt År!!!

Hej på er, nu är det snart ett nytt år, helt sanslöst vad det här året har gott fort!

Året i bilder:

Januari:
Felicia i magen v 27 (22/1)


Februari:
Flyttade från Nyhem till Norrmalm och slutade jobba och gick på havandeskapspenning.


Mars: Kräktes och var yr för jämnan och var skapligt framtung och Felicias kusin Amanda döps.


April:
Yes snart i mål och det är väldigt varmt  för att vara April yäj kan sola men ack får en massa pigmentfläckar i ansiktet och fötterna svullnar mega.


Maj: Det börjar bra, får städfnatt  den 1a Maj städar lägenheten överallt och tvättar fönstrena vadann denna energi? Lördagen den 2e  så börjar jag känna av att det kanske blir bebis snart  och den 3e föds Felicia kl 06:51 på morgonen, månaden till ära så kommer det lite fler bilder:





Juni: Jag fyller år  Felicia träffar sin storasyster, jag och Flisans pappa bestämmer oss för att gå isär


Juli:Är mycket i Rejmyre och umgås :)


Augusti: Köper lägenhet :)


Sepember: Min näst äldsta syster Jenny gifter sig.



Oktober: Flyttar in i min nya lägenhet i slutet på månaden :)


November:Inget speciellt mer än att Felicia kan sitta utan stöd



Felicias första jul :)




Så Ha det så gott!

Kram




091229

Hej på er.

Idag har det varit full rulle Felicia vaknade vid halv 5 och var skitpigg :) Vi låg iallafall och drog oss till en halv 6 kvarti 6 sen gick vi upp och gorde oss i ordning, vi skulle nämnligen åka med min pappa till Stockholm för att hälsa på min syster Jenny med familj, var såå trevligt :) Felicia fick en liten pingusnuttefilt av Meja såå gulligt!

Har så mycket jag vill skriva om sånt jag tänker på, men det går inte, inte nu iallafall, och har tappat lusten lite granna för att blogga. Får se när den kommer tillbaks.



Kram

Lilljul, Julafton och sånt

Hej på er, God fortsättning!

Har inte varit så duktig på att blogga på sistone.
Jag och Felicia har varit i byn och myst sen i tisdags, nu är vi hemma igen.
V sov hos min mamma första natten, så vi kunde umgås lite extra, sen på onsdagen så åkte jag och Felicia med hennes morfar hem till syster med familj och hade lillejul, så gos julmat och trevligt sällskap var det.

Igår Julafton så var det full fart från 7 på morgonen med frukost och bestyr och  jag gick sen med Felicia i vagnen till min mormor och morfar och det var inte plogat mao tog lite tid att plöja fram vagnen på vägen :)
Många var vi som vanligt kring bordet och det åkts och fika heeela tiden.

Det blev en rejäääl julklappshög  bredvid mig och flisan och både hon och jag är sååå nöjda med våra klappar.

Idag så skjutsade mamma hem oss innan hon skulle till jobbet och jag fick en massa julmatsrester som jag redan har ätit en ordentlig portion av, har lite chokladtårta i kylen från igår med som jag nog tar och hugger in i om en stund.  Funderar på vad jag ska se på tv, verkar ju inte vara nåt särskilt bra.







Bönderna och knäck

Hej på er igen.

Nu började precis Bonde söker fru, som jag ska kolla på, Felicia hon sover och knäcken är gjorda, har inte snakat dom än bara lite på skeden förut.

Så här såg det ut förut när vi var ute och gick-


Älskar mössan jag köpte på intersport för några veckor sen :))

Nä nu blire och bliga på bönderna =)

Klappa händerna när du blir riktigt glad =)

Hej på er i kylan :)

Brr vad kallt det är men uppfriskande, det snöar och blåser ute som man tror kinderna ska falla av, jag och Felicia var en sväng till netto förut för att inhandla lite socker, men som blev lite mer grejer typ mjöl och ägg och sånt som alltid går åt.

Innan vi gick så åt vi lunch, och Felicia  försökte teckna lampa, om jag blev stolt! och Imorse så klappade hon händerna för första gången, fast jag misstänker att det var det hon gjorde i vagnen på vägen hem i häromdan, men shit ännu mera stolt blev jag.. och jag lyckats fånga det på film förut när hon klappade händerna.



Felicia är fortfarande lite förkyld, köpte nässpray åt henne igår, men har som tur är inte behövt använda den än, men kändes tryggt att ha den hemma iallafall.

Kram

Snö så in i norden och snorig barnanäsa

Hej på er

Sitter här nu och uppdaterar lite igen,. fryser gör jag med, kan det bero på att det är snö och kallt ute månne?

Felicia sover äntligen igen, hon sov bara den första kvarten när hon somnade vid klockan 19, sen har det varit full fräs fram till för ca en kvart sen.

Idag har vi inte gjort så mycket, Felicia har blivit förkyld och i och med det rikliga snöfallet så kände jag att vi borde stanna inne och mysa, vilket kändes rätt.

Fick ju besök under eftermiddagen av Felicias mormor =) Vilken tur,  hon hade med sig texmex låda från åbergs vilken lyx!! Tack så mycket =) Fick även med saft och bröd från gammelmormor mumma =)

Sitter nu och kollar på "Jag vill bli stjärna" har ju inte så mycket att välja på tv boxen har inte kommit igång ännu men det har iaf  bredbandet och  telefonen, så jag hoppas tvn kommer igång imorgon, har ju saknat att se en massa på 5an bland annat, tex ullared och Greys och sånt hehe.

Fick ett argt telefonsamtal nyss, som vanligt med andra ord.

Här kommer lite bilder igen som vanligt =)





Kram

En grå ganska händelselös Tisdag

Hej på er.

Idag har det inte hänt så himla mycket,  jag och Felicia var rätt sega imorse och unnade oss lite extra avkoppling och gick upp strax före 9, sen vid lunch så kom Felicias mormor och hade kyckling med sig, så himla mummigt,  vi hade massor att prata om och allt hanns inte med.

Är ju för det mesta tråkväder ute, men trots det så tog jag och Felicia en promenad i eftermiddags upp till centrum och tillbaks.

Som sagt det har inte hänt så mycket, Felicia provar byxblöjorna  som kom med i paketet från libero vi hämtade ut på lindex för ett tag sen dom sitter bra men jag gillar inte libero,  de är så hårda och prassliga, vi kör alltid pampers i vanliga fall.

Blir rätt mycket som händer i veckan, imorn är en grej inbokad, och på torsdag så ska jag till hörcentralen i Linköping, på fredag inget bestämt än, på lördag får vi besök, på söndag får vi också besök av syster med familj och kusin med familj :)

Felicia sover iallafall just nu försöker få henne att sova hela kvällarna i sin säng, ska börja med nätterna snart med, hon sover ju med mig i min säng när jag går och lägger mig, men det är hög tid att hon vänjer sig att sova själv, hon sover ju i sin säng på dagarna och så här på kvällen, men hon vaknar ju så ofta av marddrömmar och dyl.


Frusen söndag

Hej på er.

Sitter här och kollar på London Ink på tvn, fick för mig att blogga lite med datorn i knäet just för att få lite värme ;) är lite frusen just nu, Felicia hon sover i sin säng som vi sänkte ner igår,  vilken tur man fick hjälp av E Tack :)

Jag vet exakt vilken tatuering jag vill ha nu och vart den ska sitta,  eller det har jag ju vetat länge, skulle ju ha gjort en förra hösten, men då hade ju Felicia flyttat in i magen. Men först nu är det lite priogrejer jag måste ta i första hand, och det är ju fix med lägenheten och köp av bil och sånt som står högst upp på listan.

Ska strax kolla på nätet vilka dopsånger jag vill ha på Felicias dop, finns ju en hel del att välja i mellan.
Sitter även och funderar på vad jag ska äta för mat idag, om jag ska ta upp en matlåda av fisken jag gjorde tidigare i veckan eller om jag ska  röra ihop något annat smarrigt.. Fast mest av allt är jag nog sugen på en riktig pizza, det var ett tag sen nu, iochförsig så åt jag ju pizza när jag flyttade hit  men det är ju ett litet tag sen sist.
Idag känns det ju som en typiskt pizzasöndag, men är lite seg och och frusen och vill gärna kunna lata sig lite vad gäller matlagningen iallafall, veckan som har gått nu har jag verkligen satsat på matlagningen som inte är min starka sida, med att satsa menar jag att jag har  breddat mina kunskaper lite, som tex tillaga fisken som jag aldrig hade gjort förut, gjorde även kyckling i ugnen ett par dar senare som blev hur lyckat som helst. Det har blivit roligt att laga mat när det bara är jag som äter den, finns ju ingen som kan sitta och klaga på hur dåligt den smakar och att jag skulle ha tänkt på det och det, då vill man inte laga mat när man bara på negativ kritik hela tiden. Kritik kan jag ta men då ska det sägas på rätt sätt och behöver ju inte vara för minsta lilla det kan få en att känna sig riktigt låg.

Nä nu börjar jag piggna till igen vad skönt :) Antagligen för att jag börjar få upp värmen igen.


kram på er.




Fredagkväll och Idol

Hej på er.

Fasen det går lite för många dagar emellan att jag uppdaterar bloggen, det måste det bli ändring på ;)

Givetvis vaknade Felicia nu när jag skulle blogg, men hon somnar strax om, hon vaknar så lätt av mardrömmar och dyl på kvällen, men hon är relativt lättsövd ändå.

Idag har jag städat här hemma och fixat, sen tog jag och Felicia en promenad upp på centrum och fixade lite fredagsgodis åt mig *mums*

Kollar på idol nu, spännande och se vem som åker ikväll och vilka som går till final, Erik är hur som helst given i final enligt mig.

Veckan har flutit på bra, jag har börjat spackla lite smått i köket,  ska bli så kul när allt är klart vad nöjd jag kommer bli.
I onsdags var jag med Felicia till bvc, hon vägde 7630g och är 68,8cm lång. Igår fyllde hon 7 månader med, helt ofattbart vad tiden går fort.



Så gulligt när kusinerna Felicia och Amand kramas :)



Felicia kan numera sitta utan stöd även om balansen är lite si och så så man måste vara med hela tiden och bulla upp med kuddar.



RSS 2.0