Utmanad

Jag har blivit utmanad av Linda att berätta 10 saker om mig själv för er så ja ska väl försöka mig på de nu då ;)

1. Jag tyckte aldrig om att leka med dockor när jag var liten, tyckte det var så tråkigt, de var ju inte riktiga bebisar ;)

2. Var väldigt högljudd som barn, kan nog vara det fortfarande =)
 
3.  Har hela boxen med vänner, har tittat sönder dom under åren =) Nu har det dock inte blivit något tittande knappt sen Felicia föddes.

4. Är en bokmal, mer när jag var yngre, läste bland annat törnfåglar och borta med vinden när jag gick på lågstadiet, har alltid haft det lätt för att läsa :)

5. Har världens bästa föräldrar och systrar =)

6. Favoritserierna jag följer när Felicia sover är Vampire diaries, True blood och Greys Anatomy och att inte glömma min favorit  doktor House.

7. Jag plattar mitt hår för att det är så lockigt, eller ja nu är det i en knasig period så det inte blir några riktiga lockar för det, så då plattar jag ändå.

8. Jag är hörselskadad, är döv utan min hörapparat.

9. Jag älskar att sola och bada, så jag längtar jättemycket efter sommaren och hoppas att Felicia ska tycka det är lika kul att bygga sandslott och att bada m.m.

10. Planering är jätteviktigt för mig, och jag är oftast först på jobbet.

Det var 10 saker om mig, nu utmanar jag alla som vill =)

Kram

100424 bildbomb

Hej på er.

Är sååå dålig på att uppdatera.

Ska strax gå och lägga mig, har kollat på millennium filmen nu, den sista delen, så bra den var, tycker ni dom filmerna var bra, då ska ni läsa böckerna, de är 100 gånger bättre.

Idag på eftermiddagen har Felicia varit gnällig och ledsen, vilket är väldigt ovanligt, hon var varm och hade gränsen till feber, men det behöver inte betyda att hon håller på att bli sjuk det kan lika gärna vara tänder på G, jag väntar spänt på om det är tandsprickning på gång, hon fyller ett år snart om lite mer än en vecka och har inte en enda tand ännu =)

Ska lägga upp ett par mobilbilder, sen blir det sängen och läsa lite i min bok.

Lovar att uppdatera lite oftare ;) SKa försöka iaf.










Nu fick ni se lite bilder, inte dom bästa eftersom de är tagna med mobilkameran.

Natti natti

Kram.

Idag har man spenderat.

Hej på er.

Nu äntligen skriver jag ett inlägg igen.

Igår eftermiddag hade jag och Felicia ett kärt besök av B & B, det var himlans trevligt att träffa dom igen, vi bubblade och åt bullar och mums mums, dagen gick så himla fort, vilket alla dagar har en tendens att göra, kan det bero på att man har barn månne? =)

Idag när vi vaknade såg det ut som att vädret inte skulle vara på topp men  molnen glesade på sig och det sprack upp och blev sol mestadels hela dagen, det blåste lite småkyligt, men det gick an, för idag var det en ganska speciell dag har spenderat pengar igen hehe, idag var nämnligen dagen att som det var dags att bli med bil igen, Ja så nu jag en bil igen, vilket känns jätteskönt! =) Så det blev en himlans massa promenerande först för att fixa med banken och gå till syrran så at Felicia kunde leka med Amanda medans jag gick till bilaffären och hämtade bilen, körde hem den (kunde ju inte ta med Felicia direkt i den, måste sätta i bilstolen imorn), sen när jag hade parkerat var det dags att gå hem till syrran igen och busa med barnen och vi var ute och lekte och Felicia satt i sandlådan och fick känna på sanden och göra sandkakor =)  Barnens mormor kom förbi en sväng med.

Sen gick vi hem, och käkade och fortsatte leka och mysa, helt plötsligt var det ju kväll igen.

Värst vad den där vulkanen ska spy och ha sig, nu får den lugna ner sig så, askmolnet blåser bort så syrran med familj kan flyga till GC på tisdag. Jag håller alla fingrar och tår!!



Här tecknar Felicia "Ner faller regnet" När vi sjunger imse vimse spindel =)

Hon börjar bli så stor och medveten min lilla älskling ♥

Kram på er =)

Sol ute sol inne

Hej på er.

Visst är det underbart väder ute! =)

Jag väntar på att Felicia ska vakna, hon sover lite länge idag, så fort hon vaknar ska vi äta lite lunch, och sen ska vi ta och promenera bort till Pernilla och Wilma, blir kul att bubbla lite, var ett par veckor sen sist vi sågs.

PÅ morgonen/förmiddagen så kom Sofia och Amanda hit och vi gick ut och gungade lite, sen tog vi en minifika och pratade lite och jag kollade lite mer på deras nya sulky, babyjogger city mini, jag  blir riktigt sugen på att skaffa en sådan till Felicia, och funderar på att sälja den stora vagnen vi har, eftersom jag ändå inte ska ha fler barn inom den närmsta tiden (är ju singel woho  behöver ju en ny man först ju.. och det kommer ju att dröja ett tag antar jag =)

Nä nu ska jag kika på Felicia och se om hon vaknar.

Ha en underbar dag alla ni goa människor!

100410

Hej på er.

Imorse vaknade Felicia strax efter kl 7 hon fick hoppa upp till mig och gosa och busa lite en stund, det är ju lördag då är det så mysigt och gosa och vakna till i min säng :) Vi gick upp strax före 8 och såg att vädret var allt annat än fint.

Nu har hon precis somnat min lilla snutta.
Får se kanske hennes morfar dyker upp nåt, han skulle messa isåfall.

Idag har jag tänkt fixa spackel och mer vit färg, jag har en hink med färg men det behövs mer om det ska räcka till hela sovrummet =)

Har inte hänt så mycket på förmiddan ännu mer än att Felicia har lekt och kutat omkring med sin Hello Kitty läragå vagn, å den är så söt, jag var väl mer eller mindre allergisk mot Hello Kitty, förut, men nu så tycker jag faktiskt det är gulligt.
Syrran berättade i häromdan när vi pratade om vad jag funderar på att köpa till Felicia i födelsedags present, bland annat så funderar jag på att köpa en leksaksspis för hon leker ofta att hon lagar mat, hur som helst så sa syrran att hon hade för sig att hon hade sett att det fanns en rosa leksaksspis med Hello Kitty motiv det skulle vara lite kul om jag fick tag på en sån annars får det bli en svart eller vit sådan.





Det var lite gårdagen i bilder. ♥

Kan inte fatta att min älskade lilla Felicia blir ett år snart, det har gått så himla fort det här året! =)

Kram

Freeeedag!!

Hej på er.

Idag  så har vi varit igång sen strax efter kl 7. Tittade ut och tyckte att vädret inte var så himla kul, men det var bara för oss att göra oss i ordning och äta frukost för sen skulle vi upp till min bostadsrättsförenings kontor för att skriva kontraktet för p-platsen jag har fått.

Efter det så gick vi till affären, lika bra när man ändå är ute eller hur :)
Så då var dagens viktigaste sysslor gjorda.

Vid 11 snåret så kom min kompis M och hennes dotter L på besök vi fikade och bubblade för fullt och L och Felicia lekte för fullt.
Felicia tyckte det var jättekul att få leka med en stor tjej.

Nu ser vädret ut att spricka upp men jag tror vi blir inne, om inte solen tittar fram då går vi iallafall ut och gungar, vi fick ju en liten promenad imorse som sagt, och Felicia sover ju just nu vilket hon knappt inte gjorde på förmiddan, då blev det bara 10 minuter en kvart, sen var det kört när vi fick besök =)



Felicia älskar att rota fram en massa  handdukar av olika slag och busa med, ser ni hålen på väggen bakom förresten.. usch och fy  det är hål överallt i sovrummet, men nu ska det bli ändring på det! I helgen påbörjas operation sovrummet. Jag ska spackla och slipa och sen slutligen ska jag måla vitt överallt, sen får jag se hur jag gör, men stilrent ska det bli med snygga hyllor och fotoramar i svart osv.

Kram på er.

Då var påsken över för den här gången.

Hej på er.

Felicia ligger och sover just nu så då man man passa på att skriva lite och ta en paus, har fixat och donat lite i köket ett tag.

Påsken har varit bra i torsdags var i Rejmyre jag och Felicia och Sofia och Stefan och deras lilla Amanda och hälsade på mamma/mormor och åt en jättegod påskmiddag, jag var i och för sig rejält förkyld och hade varken smak eller luktsinne på förmiddan, men det släppte för stunden lagom tills vi skulle äta, vilket var tur för uj vad gott det var.

I fredags var det som de flesta långfredagar brukar vara väldigt seg, men mysigt var det.

I lördags var Felicia med sin pappa och syrran ringde när hon hade gått med honom och frågade om inte jag ville komma bort tidigare och umgås med henne och Amanda, så jag knallade bort dit och vi käkade lite lätt lunch och gick sen ut och Amanda fick leka och sova och vi satt ut och solade så underbart.

på eftermiddan så hämtade jag Felicia och pappa/morfar kom också så vi käkade en rejäl påsmiddag allihopa, kan ju säga att jag blev så mätt att jag hade klarat mig till midsommar :)

Igår var det full fart Felicia busade med lottie (mormors hund) och Amanda och Felicia lärde sig teckna mormor ♥

Idag har det varit full fart sen halv 7 ungefär och vet ni vad!? Felicia kan nu även resa sig upp utan stöd, snacka om att jag är stolt!!♥

Har även lagt upp ett par filmer till från när hon gick med sin lära gå vagn i häromdagen, och det hon kan mer är att stå och dansa utan att hålla sig i något. Felicia går säkert snart åtminstone före sin ett årsdag skulle inte förvåna mig, hon fyllde ju 11 månader i lördags med, tiden den går så fort!




Kram på er!♥

Lära gå vagn är favoriten just nu

Hej på er.

Vilket vackert väder det har varit idag, me lika a lot :)

Idag har jag städat och tvättat, men det tog sådan tid då Felicia har fått en himla fart och lust att gå en massa med sin hellokitty vagn, fick ju hjälpa henne hela tiden för att vända på den när hon kom fram till ett "hinder", fick lite  film på 5 sekunder med mobilen.







På eftermiddan så ringe syrran på precis i samma stund som vi höll på att göra oss klara för att gå ut så vi gjorde sällskap och efter promenaden så fick ugnarna leka och gunga :)

Nä nu ska jag  surfa vidare berättar mer om påskhelgen i nästs inlägg.

Kram

RSS 2.0