Halv storm och uppdatering

Ja här ute blåser det som sjuttsingen, jag tog ett bad på förmiddagen och Felicia fick göra mig sällskap i babysittern, under tiden så blåser det tydligen så himla mycket, jag hörde ju inget eftersom jag inte hade hörapparaten på mig.

När jag har stigit upp ur badet så ser jag att fönstret i vardagsrummet har gått upp och blåst ner min fina lampa som stod på fönsterbrädan.

Fy jag har inte varit duktig på att uppdatera bloggen den senaste veckan, men det beror på flera saker, såsom att Felicia har varit så himla snuttig på mig framåt småtimmarna, så vi är helt slut på mornarna, så då har man inte kommit ur sängen förräns rutn halv 10 snåret (Felicia halvsover tills dess med), Sen har det varit dags att göra mig i ordning på en gång, i och med att Felicia har varit vaken så har jag varit tvungen att bada istället för att duscha så hon har kunnat göra mig sällskap. Börjar bli lite påfrestande att hon använder mig som napp, men ska inte klaga, jag menar jag har ju haft en sån himla tur med att Felicia inte har eller är varit så himla skrikig av sig eller gnällig och  jobbig på något sätt, hon sover hela nätterna har hon gjort sen hon var några veckor gammal då jag slutade amma på natten. Det enda störelsemomentet för oss 2 nu är ju att hon faktiskt använder mig som napp, men det får vi lösa om ett tag, orkar inte stressa med det just nu,  vill att hon ska få din 5 månaders vaccinering först osv.

Igår var vi på ett års kalas :)) Felicias kusin Amanda fyller 1 år på tisdag men kalaset var igår, hon fick så himla fina presenter, av mig och Felicia fick hon  en liten ladugård i trä med (trä)djur som man sätter i hålet där det passar typ klossar då.

Fick så himla mycket smaskigt fika, var helt mätt på kakor och muffins och tårta när jag gick hem, fast blev snart hungrig igen på mat så ställde mig och stekte bacon och kokade makaroner  efter att jag hade pratat en sväng med mamma i telefon, trots att vi träffades på kalaset *skratt*

Felicia sover middag i sin säng nu, vilket är skönt för hon måste bli mer kompis med sin säng nu igen, hon har sovit för mycket hos mig ^^

Sen ska vi bege oss ut i halvstormen, ska en sväng till ica och fixa ett par saker.



Det var den bästa bilden av några jag tog, de andra blev suddiga, men jag gillar denna barnens mormor ser så glad ut :) födelsedagsbarnet till vänster och Felicia till höger :)

//Caroline

Final!!

Yäj Vargarna är nu härmed i SM final tjoho :) Roligt för dom..

Nu spiller jag lite tid på datorn så jag orkar se True blood på tv sen kl 22.

Imorn blir det förmodligen en sväng till öppna förskolan.
Sen får jag se vad mer som händer.



//Caroline

en kortis

strax (klockan 19) blir det att slå på canal + sport och se semifinalen Vargarna möta Vetlanda på bortaplan, som ni vet så vann vargarna med 15 poäng igår så oavsett hur det går så ligger nog vargarna bra till vad gäller finalplatsen, för om vetlanda ska ha någon chans måste de slå vargarna med minst 16 poäng!
Så heja vargarna! Köpte lite gottis förut att ha till tvn, köpte ju inget sånt i helgen.

Förut var mamma o syrran o amanda här myys, åt köttfärsbiffar o potatis och brunsås, sen gick vi ner till centrum och fikade på åbergs hehe.

Har Felicia sovandes och snuttandes i famnen så det blir lite sårt att skriva :)



//Caroline

trött

åå jag är så trött, väntar bara på speedway resultatet är ju såå spännande, vargarna kör semifinal mot Elit Vetlanda och det ser ut som det blir vargarvinst med rejäl marginal iallafall för ikväll, för sen möter dom samma lag borta imorgon, men det ska nog gå bra, så blir det final sen ^^

Felicia sover i min säng, det är lite tradigt att hon använder mig som napp, det är liksom det enda som går just nu, ska försöka vänja henne av med det för fyyfan vad ont jag har just nu, min lilla Felicia♥ bits jue också..

Idag har vi varit iväg hos min syster Sofia och systerdotter Amanda det bakades 3 olika sorters kakor, oh så gott, fick ju smaka också :)

Nä nu vaknade Felicia igen.



//Caroline

Hoppgunga och bröllop m.m.

I fredags så hade jag fortfarande ont i halsen när jag vaknade så jag fick gå till vårdcentralen för att kolla upp så det inte var halsfluss, de gjorde en odling, och som tur var,så var det inte halsfluss ^^

Gick senare på eftermiddan en promenad till syrran och Felicia fick prova hoppgungan och Amanda hjälpte henne, hehe gu så söta dom var! Blev bjuden på mat där med :)


I lördagsmorse så kom pappa/morfar och hämtade upp mig och Felicia för att vi skulle till stockholm, han kom vid halv 8 tiden på morgonen, då hade jag redan varit vaken länge, det verkade som att Felicia kände på sig att vi skulle iväg den morgonen för ho väckte mig reda vid 4 snåret och skulle äta 3 gånger inom loppet av en halvtimme, och jag hade ställt klockan på halv 6, så det var ju svårt att somna om, så istället kollade jag lite på Die hard 2 på canal +.

När klockan var strax efter 5 gick jag upp och duschade och gjorde mig i ordning, packade det sista och kollade att allt var med osv, så väckte jag Felicia så fick hon bada oså, fy vad trött hon var min lilla stumpa♥

Vi var framme hos Jenny och Andreas strax före halv10 så det blev att man åt lite mera frukost och bubblade lite, sen var det att installera sig i rummet vi skulle sova i och göra sig i ordning, tack och lov så var mitt hår snyggt från duschen på morgonen så jag behövde aldrig duscha en gång till, utan bättrade bara på sminket och bytte om osv.

Åkte ut till Herrängens gård vid halv ett tiden för att hjälpa till och blåsa ballonger & dyl.

Klockan 15 var vigseln, åh så fin Jenny var i sin klänning :) Våran pappa ledde henne till sin Andreas, dom gifte sig utom hus på dansbanan som fanns där, vädret kunde ju inte bli bättre det var perfekt strålande sol lagom varmt.

Tjejerna stod på ena sidan och killarna på andra sidan, tog rätt fina kort på dom, och deras dotter Meja var så söt när hon busade där vid deras fötter, fick en pangbild när hon sitter på knä och kikar fram vid deras fötter.

Efter vigseln så fick dom dansa dansk bröllopsvals tror jag det hette?

Sen blev det lite rosévin och tårta och mingel gott och trevligt.

Framåt klockan 6 så var det mat och tal och grejer det var full fart heeela kvällen :)

Dock så blev det lite besvärligt för Felicia att komma till ro, så jag byltade på henne och drog i vagnen på gårdsplanen, då somnade hon, men då var klockan rätt mycket, runt halv 12 och jag var helt slut, men eftersom festen slutade runt ett så var det inte så länge till att vänta.

Igår så körde jag i pappas bil hem oss, sen väl hemma var jag helt färdig, det tjöt i örona, ögonen gick i kors hörde sämre än jag brukar, så jag satte Felicia i babysittern och tog ett bad efter att Felicias pappa hade varit här en sväng.

Fick frågan igår av han varför jag aldrig skriver om han i bloggen ( han hade nämnligen själv fått frågan), och det kan jag svara på är för att vi är så oense om en massa saker, så det skulle bara bli en jäkla massa skitsnack, igår var det inte heller ett så himla lyckat besök, han vill inte ta ansvar och VARA pappa åt Felicia när han träffar henne utan han "är/blir/var" bara roliga farbrorn, med det menar jag te.x när han träffar henne så ska han ju göra föräldrasaker med henne, tex har hon gjort brunt i blöjan, ja då får man ju byta den, och det ville han inte göra igår utan sa att det var mitt ansvar, så det var jag som fick göra det, för mig är det skitsamma, men jag tycker ändå att han kan göra det ändå när han träffar henne.

Nu så blir det ju ändå att jag "hänger" ut han, men nu har jag ändå nämnt han och anledningen till att jag inte skriver om hans besök till Felicia för att det alltid slutar på samma sätt, han drar och smäller igen ytterdörren.

Så nu blir det inget mer snack om han.. det finns 2 sidor av ett mynt, det gör det, men som sagt Felicia behöver en mamma och en pappa sen får resten av släkten vara extra roliga, förstår ni vad jag menar ;)jag kan och är också rolig med Felicia varje dag, men det krävs ju hela tiden underhållning på något sätt, det är mat att laga, och fixa puréer och det är disk som ska fixas och tvätt som ska tvättas och lägenheten städas och det är det ena med det andre och det tredje med det fjärde dvs ett ansvar, så ett föräldrarskap går inte ut på att enbart vara rolig och sitta och busa, det andra grejerna blir ju inte gjorda av sig självt eller hur?

Nog om det, har under tiden som jag har skrivit bytt 2 bajsblöjor och gjort en ny omgång med morotspuré och matat Felicia, och pysslat lite pratat en snabbis i telefon med min mamma, vi bestämde att vi åker till stan efter att hon har varit hos frissan, det betyder att jag strax måste stoppa något i magen :)
Och Felicia hon sover middag nu.

Se så fin Jenny är :) Har dock inte frågat barnens föräldrar om de fick vara med på bilden här så därför har jag klottrat min logga på dom, den minsta av tjejerna där är Jenny & Andreas söta dotter Meja.


Andreas och Jenny (och lilla Meja i bakgrunden).


Nu måste jag stoppa något i magen.
Vill och ska blogga bättre, det kliar i mina bloggfingrar men mådde ju som sagt inte så bra i förra veckan och har haft mycket att göra.

//Caroline



Apoteket och lite bilder

Så nu får jag lite tid över att skriva här.
Idag steg jag upp vid halv 9, hade ju tvättid till kl 9 så det var bara att förbereda med det, kände mig inte bra heller, helt grötig i huvudet och halsen, inte så konstigt med tanke på att jag hade/har så satans ont i munnen, bara det gör ju så att man känner sig sjuk, vet inte hur många gånger jag har varit till vårdcentralen för att kolla upp mina blåsor i munnen, det blossar ju upp då och då.. det är inte herpes eller nåt annat som dom vet.. mao jag har nåt som inte har något namn förutom just blåsor..

Felicia är mycket bättre från sin förkylning, det verkar vara nån 2 dagars grej eller något,  hon hade bara rinnsnuva i 1,1/5 dag. SÅ nu är det rätt bra bara ögat som rinner lite extra fortfarande.

Däremot så killas det lite i min näsa, men tror inte det blir så mycket mer än så.

Idag så gick vi ut en sväng efter att ha suttit inne hela dagen igår då jag var precis klippt slut, gick till apoteket och köpte lite grejs som handsprit, panodil, tvättcremé och sen tänkte jag köpa såna där halstabletter med lokalbedövning i.. men nae fick inte köpa dom då jag ammar, fick bra hjälp av hon på apoteket, kollade igenom vad jag skulle kunna få ha istället till mina blåsor.. köpte nån salva med bedövning i som man smetar på blåsorna så blir det som en hinna och bedövat.. me like det funkar rätt bra.

Sen har det varit rätt lugnt Felicia har badat nu för en timme sen, har ätit lite och nu sover hon.

Igårkväll var det underbart! Hon somnade i min famn sen fortsatte hon sova i sin säng,  vaknade ett par gånger under natten och ville äta, men det gick bra att lägga ner henne i sin säng igen  mitt lilla♥

Imorgon hoppas jag orka gå ute mera på eftermiddagen, och städa lite på förmiddan, det behövs!
Om 2dar ska vi ju på bröllop då min storasyster Jenny gifter sig med sin Andreas :)
Ska bli så kul och trevligt!!

Så imorgon måste jag testa mina finkläder ihop med både bootsen och sandalerna, så beroende på temperatur så kan jag nog ha vilket som :)




Tog lite bilder eller mååånga när vi myste lite på filten :)

//Caroline

puréer och snorig barnanäsa

Väntar på att Felicia ska vakna så jag kan klä henne och ge henne mat, det blir mer broccoli puré och morotspuré idag med.

Vaknade runt halv 9 idag och hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning, trots att jag somnade rätt tidigt igårkväll så är jag så himla seg idag, riktigt sådär så jag skulle kunna gå och krypa under täcket och somna om bums.

Felicia är riktigt förkyld nu, näsan bara rann på henne igårkväll och hon nös och nös och nös, ändå så skrattade hon en massa åt sin mormor =)

Var ju som sagt en fullspäckad dag igår, vaknade vid 7 och gjorde mig och Felicia i ordning, för klockan 9 skulle vi vara på bvc för viktkoll, 6760gram väger hon nu och är 65.5 cm lång och huvudomfång 42,8 tror jag det var.

Sen blev det att knalla hemåt, tog en extra runda att gå i och med att Felicia behövde sova, hon somnade direkt i vagnen, så då passade jag på att gå lite exra :) Sen här hemma så åt jag lite och Felicia fick också äta var ju broccoli premiär igår, det gick galant hon åt och tyckte det var gott.
Dock var det nog lite ovant för magen för hon kräktes lite extra på eftermiddan, vi gick ju hem till Pernilla och hennes lilla Wilma och hälsade på och fikade, så trevligt det var, var första gången vi träffades på riktigt, då vi började prata först på familjeliv i våras när vi båda var gravida.

Klockan blev runt halv 3, och Felicia var så himla trött så vi tackade för fikat och knallade vidare hemåt, blev att ordna lite gröt oså, trodde att flisans pappa skulle komma förbi en sväng, klockan gick och det verkade inte som det.. han ringde och ville inte komma pga vissa saker.. (tänkte komma först) meen barnslerier säger jag bara!

Sen vid 7 tiden dök min mamma upp iallafall hade med sig tacopaj  muuums så det smaskade vi på och tittade sen på idol och Felicia hon snorade och skrattade om vartannat :))

Hur gör man hjärtan i bloggen? jag vet ju hur man gör i facebook, men tydligen är det inte samma hehe.

Näähä nä nu har jag uppdaterat skapligt iallafall.

ytterliggare en liten rolig bild på oss hihi observera att jag har tagit kortet hihi.. har inte fotat på någon vecka i och med att jag inte har stoppat i nya batterier i kameran, det ska ordnas!

//Caroline

ska bara

Ska inte skriva mycket alls nu ikväll är för trött, och har varit jättedålig på att blogga på sistone, har varit fullt upp med mitt busfrö!

Sen vill och behöver jag nog en ny design på bloggen så det blir lite roligare, vet vilka bilder och färger jag vill ha osv.. men har inte photoshop eller den gåvan att ordna det på egen hand ^^

Felicia hon sover i sin säng nu, hon har blivit förkyld, usch det kniper i mitt mammahjärta, nu vaknade hon igen och äter lite, tar o bloggar ordentligt imorgon eftersom vi ska stanna hemma, gå bara ut en sväng om vädret är lika fint imorgon.

natti natti

//Caroline

Brittsommarvärme..

Fy vad dålig jag har blivit på att blogga, men jag hinner ju inte på samma sätt nu, Felicia växer sig bara större och större och kräver uppmärksamhet på ett helt annat sätt nu :)

Idag sov vi rätt länge, jag vaknade vid 8 snåret första gången tror jag, då sov Felicia fortfarande, så jag tänkte bara ligga och blunda en liten stund till, klockan blev nästan halv 10 när vi vaknade!!

Gick upp och ammade Felicia, sen somnade hon om en stund igen, och jag gick och duschade och gjorde mig i ordning, mamma ringde  precis när jag hade gjort mig helt klar, vi bubblade lite och i samma veva vaknar Felicia igen och sken som en sol när hon fick syn på mig, som alltid! ^^

Serverade Flisan morotspuré idag igen mer än en smakportion, nästan halv burken hehe, och hon fullkomligt älskar det hon åt upp allt som var i skålen :)) *stolt*

Efter det så fick hon snutta lite på mig, sen gjorde vi oss i ordning för att ut och gå i det sköna sensommarvädret vi har *myser*
Var så härligt blev en ganska rejäl runda i och med att jag fick henne att somna i vagnen, sen gick vi till affären och jag köpte lite gottis och en mama tidning.

Tänkte besöka syrran med familj en sväng, men klockan hade börjat dra iväg lite plus att syrrans sambo är förkyld, så nä vi struntade i det, blir nog en sväng dit imorgon istället.

Så nu sitter jag och funderar på om jag ska göra mig ett par "klämmisar" (toast) är sugen på något men vet inte vad, åh jo nu vet jag  pizza eller tacos framförallt tacos,. men så äre när man är singel, orkar inte fixa det när man ska sitta och äta ensam, har ätit mammas goda kött med kantarell gryta idag kokte lite potatis till det.

Felicia sover nu har varit uppe en sväng och snuttat., funderar på och kolla Idol klockan 8... men fasen.. kan ju inte höja ljudet nu då skulle hon jue vakna och ingen slinga har jag installerad heller..  bra carro! hehe.. Äsch det kommer fler avsnitt isånafall.. och äre så att hon vaknar så kan jag kolla med ljudet på för då får hon ligga brevid mig och snutta och slumra.


//Caroline

Torsdag morgon..

Ska aldeles strax hoppa in i duschen, Felicia har precis somnat igen, så då kan jag passa på, eller ne fasen jag tar nog ett bad istället, lite avkoppling behöver jag :) Behöver ju bara vika tvätt sen när jag är klar städade och tvättade igår jue.

Igår eftermiddag så kom mamma och syster förbi och såg till att jag och Felicia kom iväg till Viberga för att storhandla, underbart, nu fick jag hem allt det jag behövde inklusive en haklapp åt Felicia hon fick öven 3 pyjamaser som mamma hade skickat efter, sen köpte jag ytterliggare en pyjamas och lite tröjor och tshirtar, det var ju rea oså var de såå gulliga!! :)

Blir en sväng till öppna förskolan sen efter lunch, blev inget igår, jag hade fullt upp iallafall.

Har förresten fått upp ögonen för en ny serie som går på svt1 True blood heter den himla spännande, lite som supernatural, twilight spännande ^^ Kollade avsnitt 2 på svt play igår på dan och avsnitt 3 gick på tvn igårkväll. Me like!

Nä nu ska jag passa på att bada när jag kan!


Hihi den här bilden bjuder jag på :))

//Caroline

Morotspuré och städning

Imorse vaknade jag först vid 8 tiden, men låg och drog mig en stund eftersom Felicia fortfarande sov, strax före 9 så skuttade jag in i duschen och gjorde mig i ordning, hade ju tvättid från kl 9 så det var bara att fixa med det också, och Felicia fortsatte och sova fram tills halv 10 då när jag precis kommit upp från tvättstugan, klädde henne och hon fick mat sen fick hon  göra mig sällskap när jag åt frukost.

Vid 11 snåret så fick hon smaka morotspuré för andra dagen irad, den är rätt populär men idag åt hon inte allt det gjorde hon däremot igår trots att det var första gången hon smakade på det :)

Sen när det var smakat och ätet, så fick hon snutta på mig, och som vanligt så somnade hon som en stock, och sover än, jag har plockat och varit en sväng i tvättstugan igen och dammat och städat toan, nu strax ska jag köra igång med dammsugningen, väntar lite just bara ifall Felicia skulle vakna, så jag inte "väcker" henne för tidigt, hennes middagssömn är så viktig för att hon ska orka eftermiddan så att hon kan somna på kvällen sen.

Ah vad jag längtar tills vi flyttar till nya lägenheten, det kommer bli så bra, är så nöjd med att det blir just den osv.

I eftermiddag kommer Felicias mormor en sväng oså ska vi åka upp til Viberga så jag får storhandla, me like :)
Nä nu måste jag fortsätta här, klockan tickar ju iväg och jag måste få i mig lite lunch också.



Hum.. funderar på att köpa en haklapp i plast som fångar upp det som kommer utanför, som det är nu så droppar det ju även ner på golvet ^^

//Caroline


Shopping på ingelsta köpcenter

Idag så väckte Felicia mig vid 9 på morgonen, hon fick äta lite och var glad och var vaken stund, sen ville hon sova vidare, och jag tog mig ett bad hade både tactumklockan ( en klocka som vibrerar o visar tex babyvaktsymbolen när Felicia vaknar och låter/gråter), o hörapparaten (ja jag hör dåligt om någon missat det ^^) och mobilen inom räckhåll, ser hur mobilen lyser och det är min amma som ringer och jag svarar med att säga vänta! I och med att jag är blöt om händerna och ska ta på mig hörapparaten också =)

Mamma undrade om jag ville till stan idag, eftersom syrran med familj skulle dit också, så kunde jag få smakråd till att köpa lite fina kläder att ha på mig när min storasyster Jenny gifter sig om 2 veckor. Hittade ett par svarta leggins med dragkedja på sidorna vid anklarna från hm, och en snygg tunnika till från cubus som jag ska på mig på bröllopet sen hittade ett par jättefina boots från din sko, kärade ner mig totalt i dom, gick in på Gina Tricot en sväng med och hittade ett par snygga jeans leggings och en brun top och en vit och olivgrön randig top.

Fick himla god kebab till lunch som mamma bjöd oss på.

När vi kom hem gjorde jag gröt till Felicia som hon fick, sen åt jag också och vi lekte en stund på filten och jag badade henne och hon fick äta lite på mig med och somnade, hon har sovit i sin säng sen 18.15 ikväll med undantag vaknat av lite mardrömmar och ätit men somnat bums igen och jag har kunnat nattat henne ige, nu får vi se hur det går då hon snuttar igen, jag vill ju läsa i min bok om en stund jue.

Får se om vi går nåt till öppna förskolan imorgon beros helt på hur tidigt vi vaknar.





//Caroline

Snart till sthlm

Ja nu sitter jag här och har precis ätit frukost, ska ta och sminka mig, duschade förut och tänkte att jag skulle använda mitt nya krull medel  i håret  curls rock så att får en snygg frilla.. syrran kom förbi med den igår som mamma hade hjälpt mig att köpa, tror ni det funkar att få ut nåt? Nää  gah vad jag blev så irriterad, den är bergis för gammal det var säkert därför det var nedsatt pris.. hmm.. Jaja det blir att åka tillbaks och be att få en ny istället, för den var dyyr!

Får klara mig utan lyxlockar idag, det blir bara lite halvdana lockar nu..  jag har slutat platta håret  eftersom jag tappar så mycket hår nu när jag ammar, så irriterande, det kliar ju när håret ramlar överallt.

Idag ska vi på 2årskalas lilla Meja fyll(er)/t 2 år (igår) :)) Fattar inte vart tiden tar vägen, det var ju nyss som jag träffade storesyrran med stor mage någon vecka innan Meja tittade ut ^^

Nähepp om jag skulle ta och borsta tänderna och sminka mig.

Sen ska ju Felicia göras i ordning också, men henne gör jag i ordning i sista stund, hon sover nu, och sen vill jag inte att hon kräks ner finkläderna det första hon gör min lilla spyunge <3



//Caroline

TGIF..


Idag hade jag ställt klockan på 8 just för att jag tänkte att jag skulle gå upp då inte för att jag var tvungen, men för att stoppa in tvätten i maskin tidigare än kl 10..

Var så trött, så jag snoozade flera gånger fram tills klockan var 9 då gick jag upp, jisses Felicia sov ju fortfarande.

Sprang ner till tvättstugan och laddade en rejäl maskin med tvätt..
Sen sprang jag upp i lägenheten och flisan sover så sött så jag bestämde mig för att hoppa in i duschen en sväng och gjorde mig i ordning.

Passade på att städa också blev ordentligt, svabbade med, nu är svabbningen extra viktig då Felicia spyr på golvet så mycket så moppen åker fram minst ett par gånger i veckan.

Diskade på morgonen med, då det inte fanns en chans till det igår, Felicia har blivit så grinig på kvällarna ska bara äta och äta hela tiden.. så vi körde på en flaska ersättning igår igen.. först vid framåt 8 tiden ville hon då rakt inte ha flaskan utan det var bara tutten som räknades, men sen när hon hade fått vara lite ledsen och utan tutte vid 11 tiden då fick hon en ny flaska ersättning, då åt hon 100ml så det var ju bra så fick hon tutta på mig som efterrätt och hon somnade så gott bredvid mig i sängen, Ja hon fick sova brevid mig, men jag är noga med att det är gott om plats och att hon inte blir för varm osv, är ju så rädd att mosa henne.

Jag vaknade vid 3 tiden inatt och lyfte över henne i sin säng, det blev en liiten protest men jag fick den att gå över puh, hon somnade om medans jag var på toan.

Fick brev idag från f-kassan, är lagom glad kan ja ju säga.. :/  J flyttade ut den 29e juli, men  gah ( hade egentligen inte tänkt ta upp sånt här men nu är det  bara för mycket), men eftersom han inte adressändrade och fixade folkbokföringen på rätt sätt, så  fortsatte ju hans post komma hit och nu så går inte  f-kassan med och fixa underhållet för augusti då han inte blev folkbokförd på nya adressen förrän den 12e aug. Blir så sne..  så nu hoppas jag att han betalar  för augusti till mig eller det är ju faktiskt till Felicia om man säger så.

Men för september blev det godkänt iallafall..

Är så himla tråkigt att det är och har blivit som det blev.. men rätt ska ju vara rätt right?

Så nu har jag fått det ur mig var så jäkla nöjd över att jag hunnit med en massa idag på förmiddagen så fick man det dära brevet som en smäll på käften, det är så mycket annat också men som är för privat.

Idag fyller Felicias kusin Meja 2 år!! Hurra hurra :) Så imorgon blir det att åka till stockholm och fira henne, åh vad det ska bli roligt!

Måste snart väcka Felicia, hon somnade mitt i maten nu strax innan jag började skriva detta inlägget, hon får inte sova mer än 20 minuter till max! För annars somnar hon aldrig ikväll.. Jag måste försöka få henne att mer rätt tider på dygnet, ja jag vet hon är bara 4 månader, men bättre om hon somnar tidigt på kvällarna och  vaknar vid 7 på mornarna, då skulle jag bli kalasglad! Hihi, ja menar man hinner precis ingenting på kvällarna, för jag ska inte låta henne vara med och vara upp när hon är pigg när hon egentligen ska sova, vill ju få lite rutin på det hela.

Det ändrar ju sig från vecka till vecka, men sen hoppas jag att det ska gå mer som på sova från 19-07 nu hade hon en lång period då hon sov från kl 22 till  ca 7-8 och åt en sväng och var vaken och sen somnade om efter 1-2 timmar och sov som middag.

men det funkar inte om hon somnar tidigast kl 23 och kanske fortsätter och vara vaken fram till halv 2 på natten då blir man ju lite  småtrött, i och med då har jag försökt att få henne att sova sen 19.30 ungefär ^^

Älskar min lilla Felicia <3 SÅ mycket!!



Hon ser lite rolig ut där på bilden hon brukar som "prutta/brumma" med munnen samtidigt som hon tittar på sin hand så att ögonen går i kors, ser så himla gulligt ut!

Det regnade ute igår när vi tog en promenad, så jag trotsade regnvädret! Var skönt och komma iväg en sväng.

Ha det så gott //Caroline

fixat en del

Nu känns det bra!!

Har fixat med adressändring och och telefonnummer, ja för jag och Felicia har hittat en lägenhet som bara är så fin och mysig :) Det är det jag har gått och varit lite småhemlig om, vi flyttar runt den 1a november.

Skulle ha städat nu på förmiddan, men har inte kommit någon vart med det, Felicia har nämnligen inte sovit så mycket på dan nu, vilket i sig är ganska bra då jag hoppas att hon somnar bättre ikväll.

Hon var nämnligen vaken till halv 2, tur att jag var pigg tack vare fullmånen. Jag läste i bland annat i vi föräldrar om hur man lättast kan få små barn att somna på kvällen, de senaste kvällarna har hon ju bara kunnat somna bredvid mig med tutten i munnen, men blev lite skraj när jag läste i tidningen, då det stod att det finns en liten större risk för psd (plötsligt spädbarns död) om man låter sin bebis sova med i sin säng på nätterna, då kände jag näe hon kan ju sova i sin säng egentligen, vill ju inte att det ska hända något, så jag gick omkring med henne lite och satte på lite smöriga lugna poplåtar a´la bsb ^^ sen la jag ner na i sängen med fortsatt musik på, och hon somnar på 2 röda, det var skönt!! Jag fortsatte och kolla lite tv till klockan 2 sen somnade även jag.

Ikväll ska jag vara envis med att få henne att somna i sin säng när jag vet att hon är mätt ordentlig, hon somnade en kortstund vid halv 9 igårkväll av att ha ätit 100 ml ersättning, skönt att det fungerar, hon hade fått vänta en stund eftersom den skulle fixas i ordning och svalna, det var inte populärt hos henne att vänta.

Nu ammar jag henne, sen ska jag städa en snabbis, eller om vi tar en promenad först efter att jag har ätit.



//Caroline


RSS 2.0