Bredband

Har idag införskaffat mig mobilt bredband, det känns great måste jag säga.

Har Felicia i famnen som växlar mellan leenden och sömnighet.

Blir nog att titta på lägenhet i helgen spännande, spännande!

Idag har vädret verkligen varit dundertråkigt, jag och Felicia var och luncha hos mormor innan hon skulle åka och jobba, sen kom morfar och hämtade upp oss för att åka till stan så att jag kunde fixa bredbandet och även in till apoteket åt Felicia för att hämta ögondroppar igen.

Nu har J flyttat ut vilket är skönt, men väntar på nyckeln, sen kan jag och flisan bo hemma igen, det ska bli underbart.
Nä nu måste jag aktivera mig och Felicia lite, har fortfarande inte filmat henne än, men ska ^^


//Caroline

Felicia sover

och det ska jag oxå göra strax natti natti



//Caroline

Ja nu banne mig

Ja nu har jag äntligen tagit tag i att koppla upp mig med laptopen också, har ju varit så att jag och Felicia har varit i Rejmyre hela veckan p.g.a att jag och janne ska slippa umgås, tror jag och Felicia kan bo hemma igen från och med fredag eller lördag. 

Känns lite surt att det var jag och Flisan som var "tvungna" att flytta på oss, men å andra sidan har vi haft det supermysigt med mormor och morfar här i byn och även gammelmormor och gammelmorfar.

Idag har jag och Felicia varit hos mormor och ätit  kyckling med potatis och sås och kantareller och åt jättegoda hallonmazariner med kokos i.

Det som har varit så roligt med Felicia de senaste dagarna är att hon babblar på så in i norden all sin vakna tid, både jag och hennes mormor frågar oss om det är normalt att "prata" på så pass tidigt som hon gör!! <3

Morfar sa igår att vi borde filma när hon pratar på sådär så det ska jag försöka göra imorgon så ni får se själva :)

Måste ta och fixa ett mobilt bredband här nu innan jag och Felicia flyttar hem igen, förhoppningsvis går det att ordna innan dess.




Förresten tack igen moster Camilla för de fina kläderna Felicia fick i förra veckan, här har hon shortsen på sig som hon förresten bajsade ner totalt ^^  men de är tvättade nu.

Tack  till moster Fia och kusin Amanda (som förresten har fått de förargliga vattenkopporna hoppas dom ger sig snart) för  kläderna Felicia  får låna så fina!

Godnatt!

//Caroline

Bloggar ikväll

Lovar att försöka uppdatera ikväll, då ska jag koppla i min laptop istället, så jag kan visa lite bilder och grejs :))

Har mycket att tänka på nu, är fortfarande i byn i pappas hus och janne är i lägenheten tills han flyttar ut..  allt jag kan säga att vi kommer inte så bra överens.

//Caroline

Har inte glömt bort bloggen

Men just nu är jag och Felicia fortfarande i Rejmyre,  har gjort en hel del, har verkligen behövt och vila upp efter en hel del saker som har hänt på hemmaplan.

Ska evt åka hem idag, men då till kruxet att jag inte har något internet där.. så får se hur det blir med det egentligen, håller på att kolla runt med  mobilt bredband vilket som egentligen är bäst osv.

Felicia sover en sväng i vagnen nu, och jag ska ta och borsta tänderna och sen blir det nog en sväng till mammsen som  haft en jäkla otur med sitt avlopp, igår när vi var där blev det stop både i toan och duschen och det kom upp äckelsaker genom avloppsbrunnen i duschgolvet, najs va?

Har lyssnat på Bryan Adams och Kevin Borg och Creedence hela morgonen, så vi har haft en riktig mysig start på dagen, och har faktiskt stoppat i mig frukost idag hehe.

Nä uppdaterar mer senare eller när det nu kan tänkas bli.. beros på ju på bredbandet.. 

/7Caroline

Fredagkväll

Idag har jag och Felicia åkt tillsammans med hennes mormor till Maxi i stan=Norrköping.

Där provade jag lite skor och sådant,  hum är sugen på flera olika sorter ^^
Sen skulle mormor handla mat och grejer där och vi köpte dregel haklappar åt Felicia, great :) tror att hon evt börjar få en tand, för det är en liten bula som syns och känns också, och om den kommer igenom snart, så hoppas jag att hon inte börjar bitas i tuttarna på mig när jag ammar henne, för billigast och bäst och smidigast är ju om jag kan få amma henne tills hon är runt 6 månader :)

Efter att vi hade kommit tillbaks från stan så åkte vi till min mormor och morfar och åt kvällsfika och bubbla lite, precis när vi hade anlänt dit, så  fick jag ett väldigt trevligt mms från W där stod det att hon har fått en liten tös imorse, en riktig sötnos var det på bilden :) Grattis grattis, så roligt!

Felicia ligger och sover nu, funderar på att gå och lägga mig jag också, har nämnligen duschat och är klar för sängen, bara tandborstning kvar.

Sitter återigen inte på min egen dator just nu, så därför är det lite fattigt med bilder.

//Caroline

Väntar

Felicia sover i vagnen, jag har diskat från gårdagen, orkade bara inte göra det igårkväll, men nu är det gjort :) Dock så skar jag mig lite granna på en tallrik  som gick sönder, jag är en klant jag vet ;)

Vi har sovit jättegott inatt, och Felicia somnade så tidigt igårkväll och sov hela natten, vaknade vid halv 4 och ville ha mat och hade bajsat,  så det fixade jag, hon hade inte bajsat på hela dagen igår, det såg ut som att hon tog i riktigt rejält så hon darra  hehe det såg roligt ut, sen har hon bajsat ytterliggare 2 gånger, då vid 8 tiden när hon vaknade, sen somnade hon inte om förrän vid 9 och jag med, sov till 10  my gad :)

Sen när jag gjorde mig i ordning så bajsade hon igen, mao så har hon tagit igen det idag.

Nu så äter hon igen, hon vaknade, och vi väntar på hennes mormor så får vi se vad som händer idag.

//Caroline

jag och Felicia

Nu är vi i Rejmyre, ikväll åker vi inte hem utan stannar och slappar här i byn och bara myser.

Vi var och vinkade av Moster  Jenny och Camilla och kusin Meja förut vid bussen, vinkade faktiskt av Morfar också när han åkte på sin Harley, han skulle ner till Västervik där vart det är Blues och rock festival vad jag har förstått.

Är rätt trött nu  de senaste dagarna har grammatiken inte hängt med riktigt, så ha överseende, det har varit så mycket privat och sen har jag umgåtts mycket med familjen också.

Imorgon ska jag lägga upp lite bilder, sitter inte på laptopen just nu så därför.

//Caroline

Mobilen pajar och duschen får fnatt

Så nu sitter jag här igen, har lagt in lite bilder från dagen i datorn.

Jag och Felicia kom hem igen nu ikväll, efter en heldag i Rejmyre, när vi kom dit vid 10tiden så tog vi det lugnt ett tag först innan vi allihopa började gå upp mot centrum och marknaden.

Jag köpte faktiskt ingenting där, ja förutom korv med bröd och cola som jag bara var tvungen att ordna, för jag blev så himla svimfärdig av  snurrigheten från tinnitusen, det var/är nog pga värmen och sen den stress som har varit på sistone i och med situationen mellan mig och janne, så jag tror det kommer kännas bättre i kroppen  när det är klart, dvs att vi bor på varsitt håll.

Sen gick vi förbi Mormor  och fikade lite lätt där och  bubblade, därefter blev det dags att bege sig ner till morfar igen, för kusin Meja ville bada osv, men jag och Felicia stannade kvar i huset och mös och slappade lite, tror det gjorde susen faktiskt, för sen under tiden vi ordnade med grillspett och potatisknyte så släppte allt det jobbiga i huvudet, så skönt kan jag säga :)

Nu ikväll när vi skulle åka hem vid halv 10 tiden så sov Felicia, hon vaknade bara till lite när jag satte henne i bilbarnstolen sen sov hon hela vägen hem till Finspång, och fortsatte sova när jag la ner henne i spjälsängen, gullunge!

Så nu har jag duschat, det blev en brottningsmatch med duschmunstycket,  helt plötsligt så ramlade duschslangen ner i nacken på mig och får helfnatt, sen så  måste det ha hänt något eller om det var så när jag startade duschen, för  det sprutade vatten åt alla håll så det kom i hela badrummet trots att vi har duschdraperi där, så det blir att felanmäla, likaså grejset under handfatet, och portdörren tillt trapphuset, gick ju för fasiken inte att komma in ikväll trots att det gick att vrida om nyckeln, gah!

Inte nog med det så har min mobil blivit helfläng också  luckan har ju varit trasig ett bra tag så jag har fått tejpa fast den för att batteriet ska sitta där den ska sitta så det går att använda den, sen helt plötsligt hade den lagt av, så jag tänkte, jaja luckan sitter lite löst igen så jag tejpar med ny tejp, och den sitter bra, ja så ska jag starta mobilen igen och  den är helfläng den lyser med en massa konstiga prickar ungefär som myrkrig på tv fast med färgprickar, sen  blinkar den och har sig och sen slutar den att funka med "lyset" och  jag vet inte allt, men vågade inte ha på den och jag kunde ändå inte se i skärmen  någonting, så jag stängde av den, blev rädd att den skall explodera eller något liknande, så det fick vara.. Får se om jag får tag på en mobil att låna imorgon.

Kan ju lätt säga att jag aldrig mer skaffar en nokia, den saken är säker, har bara haft bekymmer med dom tyvärr.
Nä nu måste jag slänga mig i sängen och läsa ett par sidor i boken och sen sova, ska ut till byn imorgon igen, jag och Felicia ska bo i morfars hus under helgen.



//Caroline

Äter frukost och sen ska vi fara

Ja nu klämmer jag i mig lite frukost och ska bara borsta tänderna, sen ska jag  klä Felicia och byta blöja på henne och ge henne lite mat sen är det dags för oss att sätta oss i leifs lilla fiat som vi har lånat, för att brassa ut till Rejmyre idag igen, och idag är det ju marknad där *me like*

Vädret verkar vara på våran sida idag också, det brukar vara fint väder när det är marknad i Rejmyre.

Höll på att skriva ett inlägg igår kväll när "internet slutade fungera"  så det blev inget inlägg att publicera då.

Igårkväll var jag och Felicia hos morfar och mostrarna camilla och Jenny och kusin meja var där med, mycket trevligt och gott att äta tacos.

Innan på dagen umgicks vi med mormor  och luncha med moster fia och kusin Amanda.

Nä nu drar klockan iväg, har ju en tid att passa för mig själv, har jag sagt en tid så vill jag hålla den ^^

Ha en trevlig dag!¨

//Caroline

Rejmyre again

Nu ska vi strax åka med mormor jag och flisan,  vi ska luncha hos moster fia,  och sen kommer de andra mostrarna till byn idag med.

Jag och Felicia får låna  min mosters mans bil nu ett par dar så snällt!
För imorgon är det ju Rejmyre marknad.

Nu ska jag sätta sötnosen i bilbarnstolen.



//Caroline

Borde hoppa in i duschen

Felicia sover en sväng nu så jag borde hoppa in i duschen och samla tankarna lite och duscha varmt mot min nacke,  har ju haft lite småont  och blivit lite småstel i min nacka och övre rygg.

Vill nog åka till Rejmyre imorgon redan, kanske att jag och Felicia kan sova hos hennes mormor, eftersom det blir fullt hus hos morfar, då moster Camilla och moster Jenny och Kusin Meja kommer och sover där i 2 nätter, ska bli så roligt att träffa dom,  oså ska vi ju gå på Rejmyre marknad på onsdag, åh så mys :)

Nä duschen var det ja,  sen ska jag nog ringa mormor Lilo, det är väl bättre än valentino? ^^ (internskämt mellan mig och mamma haha för jag vet ju att du läser ^^).



//Caroline

Min älskade lilla solstråle!

Det är tur jag har lilla Felicia som gör sin mamma glad iallafall. Hon är så himla charmig nu, när man får henne att le och skratta så är det som att hon blir lite blyg också  kör upp näven i ansiktet och vänder bort lite sådär som blyga flickor kan göra ni vet :)

Nu till annat, är så uppgiven besviken och kokande arg på samma gång vad det beror på vill jag inte gå in på, har gråtit en skvätt vilket verkligen behövdes  för så arg som jag var/är  så blev jag ju yr på kuppen, nu börjar det släppa lite, skönt!

Funderar en himla massa, det här med seperation är inte lätt men det är rätt sak för oss att göra för att situationen och en massa annat kräver det..

Det jag behöver införskaffa snart är en tv, har en liten skittv som jag inte använder skulle ändå inte kunna se något med den ändå just nu,. så har inte tittat något på tv på ungefär en vecka.

Blir och blogga mer senare Felicia vaknade och vill ha mammas maaaaaaat :)



//Caroline

Vad det har ösregnat!

Idag  hann jag inte blogga på morgonen, då skulle inlägget sett i princip likadant ut som gårdagens morgoninlägg.

Jag och Felicia åkte nämnlige ut till Rejmyre idag igen och umgicks med hennes mormor :)

Vi åt god lunch  bestående av färsbiffar och potatis och sås och kantareller och lingonsylt och bubblade på en massa, sen bestämde vi att vi skulle åka  till min mormor och morfar och där blev vi bjudna på lite fika och hade våra roliga diskussioner :)
 
Efter att ha proppat i oss en hel del fikabröd och även gett Felicia lite mat, så åkte vi tillbaks hem till mormor och  gjorde lite mera mat ^^ och där blev det potatis i ugn och  och grillat kött som hade blivit över från gårdagen och kall sås mummigt var det som attans.

Så idag har man fått äta mycket gott, det är inte helt fel.

Åkte hem med flisan vid  6 tiden tror jag hon var,  då var det dags för bad och grejer  och klockan hann bli halvåtta innan allt var klart och hon sov, då hann jag städa toaletten lite extra dvs  spraya på kaklet och torka lister och grejs  och därefter hoppade jag in i duschen.

Felicia vaknade ju givetvis när jag var klar, så hon har  varit skapligt pratsam och  och ätit en hel del, men nu sover hon igen i sin säng, får se om hon vaknar en sväng igen sen och ska äta sista målet innan hon sover för natten, hon brukar nämnligen göra det någon gång mellan klockan 23-24 på ett ungefär.

SÅ nu ska jag hämta kameran så jag kan lägga in en bild i inlägget och  surfa vidare lite innan jag ska ta och lägga mig och läsa i min bok :)

Bytte blöja på mormors bord och passade på att ta lite kort :)

//Caroline

LÅng dag

Ja dagen har bara flugit förbi jag och Felicia var ju i Rejmyre hela dan och strålande väder blev det också..

Först var vi hos morfar och slappade i hammocken, sen  gick vi till min mosters hus och träffade Felicias mormor och moster med familj, trevligt trevligt, sen gick jag och Felicia en runda med mormor innan det blev dags att äta grillat :)

Framåt kvällen var det ju dags att kolla lagvm i speedway,. men fasen vad det skulle regna i polen, så det blev inställt..

Till och med jag hör att det är Finspångs rocken  här i Finspång ikväll,  dom rockar på rätt bra :) bor rätt nära centrum, det tar  ca 5-10 min att gå dit.

Imorgon ska vi åka till Rejmyre igen och träffa Felicias mormor lite mera, bestämde vi tidigare idag.
Så nu ska jag bara kolla runt lite sen är det dags för sängen igen, trött, ja,  ska läsa lite mer i boken "Män som hatar kvinnor" Den verkar jättebra men orkar inte läsa många sidor på kvällarna ^^



//Caroline

Rejmyre here we comes

Äter en macka nu, vi åker till Rejmyre en sväng, har ej bestämt för om vi ska stanna över natten eller inte, återstår att se :))

//Caroline

Svettig Fredag

Idag har jag och Felicia varit till viberga och handlat, köpte lite gott som skagenröra och feta ost och sånt fy vad jag älskar att äta det.

Blev rätt svettigt att handla och bära in alla varor inklusive Felicia :)

Efter att det var klart och både jag och Felicia hade fått i oss mat i magen så stack vi ut på promenad och jag åt glass i centrum, åt melon och minchoklad, det sistanämnda ska jag nog inte välja igen, så gott var det inte..

Kom hem igen vid halv 5 tiden och jag och Felicia låg och mös på filten på golvet och jag tog säkert en 100 kort på henne :)

Jag och Janne har ju varsitt sovrum nu tills vi flyttar isär helt och hållet,  han har gått och blivit sjuk nu kände sig dålig när han kom hem från jobbet,  feber och halsont, uscha buscha, sånt vill vi inte ha, så vi åker en sväng till Rejmyre imorn och hittar på nåt där istället för att vara hemma kring bacillerna, får se om vi övernattar nåt där också.

Laddade ner Picasa  igårkväll så jag kan börja märka bilderna och lite sånt, men jag saknar forftarande photoshop :/




Nu har det tagit evigheter för mig sen jag skrev inlägget, för felicia vaknade och var så lessen och har spytt en massa, nu sover hon äntligen i min famn, ska strax lägga henne i sin säng igen.

//Caroline

Viberga, blå affären eller vad ni nu vill kalla det :)

Ska strax åka till Viberga och handla lite så man får hem lite mat till kyl och frys.

Men nu vaknar visst Felicia, bäst att byta blöja på henne och åka då :)
Soligt är det också, ska försöka klämma in en promenad sen med, jo det ska jag nog fasiken ta att göra.

//Caroline

Sugen så in i norden

Nu har man duschat och Felicia sover än,, återstår att se om hon sover för natten då :)

Har ett enormt godissug eller snus sug, kan inte bestämma mig för vilket??

Godis har jag inte ätit sen  strax innan Felicia föddes och snus har jag inte tagit sen jag fick veta att jag väntade barn.

Ska inte ta något av det nu, godis vill jag inte äta förräns Felicia har passerat 3 månaders åldern och snus tänker jag inte heller ta även om kylen är full av den,. jag ammar ju fortfarande så det är det som håller mig borta från både godiset och snuset nu,

Känner mig lite småsliten idag, tänker en massa en himla massa, så det blir skapligt rörigt däruppe i hjärnbanken.

Tack förresten för alla värmande kommentarer som jag fick från i gårddagens sista inlägg.

Nä har inget vettigt att säga just nu känner mig lite sådär off ni vet.

//Caroline


Lite läskigt jue

Läste det här nyss på aftonbladet,  uscha buscha trodde inte det hade kommit så nära oss, nä men blir det vacciner så ska jag och Flisan vaccinera oss  iallafall, kalla mig hypokontriker.. men det blir man när man fått barn ^^

Felicia sover nu i sin säng och jag har ätit lite ska nu hoppa in i duschen.


//Caroline

090716 i brist på bättre rubrik ^^

Sitter nu här och tar det lite lugnt Felicia hon sover en sväng, inte konstigt med tanke på att hon knappt inte sovit något idag.

Vi kom igång rätt sent idag,  vi gick upp halv 10 men det var segt, hon åt och   jag klädde oss, och åt frukost, hon åt igen och sen blev jag klar med håret, så klockan hade hunnit bli 12.

Gickl sen  ner hem till syrran och dom Felicias mormor var barnvakt åt Amanda, så då passade jag på att träffa dom lite :=)

Nä nu  måste jag ägna Felicia lite uppmärksamhet, det är dags för pyjamas och sånt nu.


uppdaterar mera sen :)

//Caroline

Nu är det nog offentligt

Eftersom det är offentligt på facebook..  Ja nu är jag singel.. kul nej!

Men jag och janne har beslutat att gå isär. :(( Nödvändigt.. >>Ja för varandras bästa och framförallt för Felicias bästa.

Så är det tyvärr.. det har varit på gång ett bra tag.. men det är förräns nu det blev bestämt ordentligt.,

Så nu är det sagt.. läskigt jaa!! Så nu är det jag och Felicia mot världen, men det vet jag att vi klarar!

//Caroline

Någon som vill eller kan?

Är det någon där ute som är duktig på att designa bloggar?
Skulle behöva lite hjälp med det :))
Hör av er till mig i såna fall :)

//Caroline

Bloggdesign

Nu sitter jag och klurar på hur jag vill att min blogg ska se ut, det som bland annat kruxar är att jag inte har några riktigt fina bilder på mig och Felicia tillsammans för en sån bild skulle jag vilja ha  bland annat på bloggen..

Är nog inte så nöjd med bakgrundsfärgen.. men det är så svårt det där med färger man ska ju kunna läsa utan att det blir helt galet för ögonen.

Felicia sover i sin säng nu hon är galet trött idag antagligen så ställer hon sig nu och sover tidigare på kvällen, ja vi får se..  hon kommer säkert vakna lagom till när jag lägger mig och är skitglad ett par timmar innan hon somnar för natten igen hehe.

Jag har funderat en himla massa idag och tagit ett beslut ett ordentligt beslut, vad det handlar om ja det kommer jag nog berätta förr eller senare, men inte än.

Har fortfarande ont i huvudet idag, men det kan bero på flera saker..

Förresten, skulle tro att jag hör till den mindre skaran tjejer som får tillbaks lingonveckan redan efter ett par månader efter förlossningen, men är inte helt säker på att det är den eftersom jag fick spiralen insatt i måndags i förra veckan och då blödde man  typ i en dag pga insättandet.. Nu så har det hållt på i flera dar, det kom lite lätt smygandes i slutet på helgen för att ha ökat på lite nu  typ igår..  gah..  men sen slipper jag väl det helt och hållet får vi hoppas, det är ju kroppen  som ska stabilsera sig och ha sig.

Borde nog ta och börja göra situps  här ikväll innan jag ska sova, det är hög tid för det :)



Ja just det.. bilden togs igår, och sen idag när jag skulle använda solpaparaplyet så hade det gått sönder ännu mera.. fy fasen vad  grinig jag blev.. så det blir att åka och införskaffa ett nytt som håller bättre,  det som vi har köpte vi på babyproffsen  och det var den billigaste vi tog..  kanske var dumt,  skulle nog ha  tittat mer på kvaliten.

//Caroline


Bakgrundsfärgen

Är den nya bakgrundsfärgen jobbig att läsa på?

Planer på att ändra om med färger och fixa till.

//Caroline

Samtalet bröts

Satt och pratade i telefon och det bröts,  vet ju att jag ibland på vissa ställen i lägenheten har radioskugga så man får hämta nät då brukar jag få full teckning igen, men nu bröts det och det gick inte att hämta nät.. fasen.. jag ska snart skaffa hem telefon igen, de kan man lita bättre på hehe.

Blev att äta lunch själv idag, janne åt ute, därefter vid 2 tiden så gick jag och Felicia ner en sväng på centrum.

Himla skönt väder men lite mysko var det  det var strålande solsken  samtidigt som det kom lite pytte duggregn hehe..

Har satt igång en maskin tvätt därnere knökte in allt i en maskin det blev nog lite väl fullt men  jaja  det gick iallafall orkar inte gå ner flera gånger så det blir att gå ner sen och sätta o torktumlaren och resten får hänga här uppe.

Nu kom nätet tillbaks igen :))



Felicia sket ner både sig själv och mig förut, så  det var bara att klä av både henne och mig själv och  fixa med blöjan sen  hade jag henne i famnen när jag gjorde i ordning badbaljan så hon fick bada och bli ren igen :))
Hon blir ilsk nu för tiden när man tar upp henne ur badet, för hon tycker ju så mycket om att bada :)

Jag o Felicia är ensamma hemma nu, Janne är iväg på bio och ser på Harry Potter..

Fia: Jag skulle få plats med en toppmatad tvättmaskin i badrummet, men det skulle kosta pengar och fixa en eletriker som fixade elen och en rörmokare som fixar installationen, det skulle bli rätt jäkligt dyrt, hade ju inte varit några problem om det bara var tvättmaskinen som saknades :)

Nä nu ska jag springa ner snabbt i tvättstugan igen.

//Caroline

Underbart med sol

Idag vaknade jag av ljudet av em motorcykel som lät som  farsans.. trodde till och med att det kanske var han, men hörde inget plingplongande på dörren sen hehe..  Gick iallafall upp och klädde mig och Felicia, hon har fått ätit  och jag har fixat mitt hår osv..

Nu ligger hon och sover igen en stund,  om en halvtimme kommer janne hem på lunch då ska vi äta,  har matlådor över så jag bestämde mig för att inte stå och kocka i den här värmen.

Felicia vaknade till igårkväll efter det sista blogginlägget och var vaken till 12 igen, hon låg och pratade med mig massor, emellan måltiderna!! Hihi, när hon äter sådär sista gången strax innan 23-24 på kvällen så ligger jag ner och ammar henne i våran säng, då somnar hon lättare bums.

Efter lunch så ska vi promenera ner till centrum igen i det fina vädret, det gäller att passa på!

Janne pratade om att han ska på bio ikväll igen och se  nya Harry Potter filmen, men jag kom på att vi nog har tvättid från kl 17 ikväll, så skulle vara fint om han tog bion någon annan dag, får se vad han säger sen.

Tycker inte alls om att vi inte har tvättmaskin i lägenheten..
Igår hade jag ju  varit duktig och städat och pysslat och städa både toa och kök  med rengöringsmedel..

Så när janne kom hem från jobbet så såg han ju att det var finare och undanplockat,, men sa att det luktar spya i hela lägenheten.. det var lika med stor fet smäll i ansiktet på mig kändes det som..  alltså jag vet ju att han inte menade något illa, men det vet jag ju redan att allt luktar spya( Felicia spyr ju en massa varje dag, både på mig och på sig själv) för att jag inte kan slänga in det i tvättmaskin på en gång :(((

Så funderar starkt på att iallafall gå och kolla på den andra lägenheten som har både tvättmaskin och diskmaskin och är på första våningen och närmare buss och affär.. men den kostar ett par tusen mer i månaden...

Jag vet nu har jag fått dille på hjärnan om tvättmaskin, men jag är i sådant stort behov av det.. *morr*

Önskar man vore riktigt rik,. då skulle det vara lite lättare.. även om det inte går någon nöd på oss nu,. behöver inte vända på slantarna i den bemräkelsen.... åh jag vet det finns dom som har det mycket värre och sämre ställt osv..
Antar att ni förstår vad jag menar..  vi oss vanliga dödliga måste ju spara pengar för att köpa tv, köksmöbler osv..

Har man gott om pengar på banken ja då är det ju i princip bara att öppna plånboken hehe..

Nä nu ska jag sluta med självömkan för att vi inte har tvättmaskin, får skylla mig själv..



//Caroline

Uttömd i det ena men överfull i det andra ^^

Så nu har jag tid att sitta ner och blogga och vara tillbaka lutad så jag skonar ryggen.

Efter lunchen förut så gick jag och Felicia ut och promenerade ner till centrum  först blev det ett besök på banken jag behövde en ny internetdosa, då min gamla hade slut på batteri och tydligen även blivit för gammal, så nu fick jag en ny annorlunda :)

Sen gick vi till apoteket och köpte batterier till min hörapparat, och därefter ica och köpte toapapper och schampo  och lite sånt, hade egentligen behövt åka till viberga på eftermiddagen istället, men det gick visst inte. Så därför handlade jag det mest nödvändiga.

Sen gick vi hem och kopplade av en kort stund, sen satte jag igång att städa undan på allt, så behöver jag bara städa sen dvs damma och dammsuga och sånt, toaletten och köket  städar jag varje dag iallafall, har diskat 2 omgångar, nu ikväll åt vi köttfärssås och makaroner.
Felicia var i babysittern hela tiden jag lagade maten och när vi åt den, och hon var helnöjd, men började bli rätt kinkig när jag nästan var klar med disken, så hon fick smågnälla medans jag fixade klart den och gjorde i ordning badet åt henne, hon kräks ju så himla dant dagarna i ända, så det blir ju så äckligt i håret och kring halsen och under hakan på henne så här nu i sommartid så får hon bada varannan dag, och jisses vad hon gnällde medans jag fixade i ordning det, och ännu mera lessen blev hon när jag lade henne på skötbordet för att  klä av henne, men sen när hon fick komma ner i vattnet då blev hon tyst och riktigt njöt och tittade och sparkade och bara var så mysigt att se måste jag säga :))

Men sen när hon hade fått bada klart så blev det protest direkt, uj uj  då skrek hon så hjärtskärande när jag torkade henne på skötbordet och tog på henne blöja och pyjamas, sen så satte vi oss i soffan så hon fick äta, hon åt  ja i cirka en timme!! Ajaj min bröstvårta säger jag bara ^^ men nu har hon sovit sen dess,  i sin säng sen en timme tillbaks och vid bröstet ja då sov hon säkert också när hon snuttade.

Janne håller på med min kusins dator, det har han gjort sen han kom hem från jobbet, vi tog ju med datorn från Rejmyre igår.. får se hur många gånger till det går att laga den, om det går något mer vill säga.

Janne sparkade ut mig och datorn från vardagsrummet av den orsaken, så nu sitter jag i sängen och lyssnar på flisans andetag..  kan höra dom om jag lyssnar noga, för hon som snarkar också, det har hon gjort sen hon föddes =)


Kanske tar och lägger mig och läser lite "Män som hatar kvinnor" snart..



//Caroline

Peppar peppar så piper det inte

Ja nu har jag aldeles precis  satt in min nya propp i örat (som hör till hörapparaten)  och än så länge så verkar den lovande, dvs jag kan grimasera och flina och le det bredaste jag kan utan att det tjuter/piper till, vilket det har gjort med en andra jag gjorde under gravidteten då jag var väldigt svullen, och sen när man har gått ner 22 kg  och är mycket mindre svullen, ja det är klart då sitter det inte tätt något mer.

Har ätit lunch med janne här hemma förut,  blev pommes och pannbiff, inte så jättebra mat med andra ord, men det fick duga, jag har ont i huvudet idag med, funderar på om det kan bero på hormonspiralen eller inte.. googlade på den och  då stod det som en av biverkningarna att man kan få migrän eller kraftig huvudvärk av den, fast jag tror  fortfarande att det kan bero på vädret och att jag har haft så ont i munnen, fast nu har jag inte ont i munnen något mer, så vette fasen.

Ska snart gå till banken och apoteket en sväng, hoppas man klarar sig undan skurarna :)) Än så länge så regnar det inte.

 Nä bäst att sätta fart med andra ord för jag har inte  tvättat ansiktet och sminkat mig än idag och håret är det lite si och så med också.



//Caroline

Tröttis

Nu är man rätt trött, har ju varit i Rejmyre hela dagen :)

Först var vi hos Felicias och Amandas mormor och åt jättegod lunch, kassler med färskpotatis med mimosasallad, och Felicia fick ligga och gosa på filten bredvid, sedan efter alla bestyr så promenerade vi till affären och tillbaks, så satte vi oss på baksidan i solen och åt glass och jordgubbar ^^ mums säger jag bara!!

Efter det så hade klockan hunnit bli halv 5, så då bestämde jag mig för att promenera med flisan bort till min mormot och morfar, väl där blir man bjuden på blåbär med mjölk och smörgås, oh så gott det var :))

Blev kvar där ett par timmar, sen promenerade vi hem till Felicias Morfar, och där satt hon gosa lite med han, alla har gosat med henne idag ^^ sen kom pappa janne och hämtade oss, efter att han hade varit och hjälpt min kusin med datorn som krånglar ett stup i kvarten ^^

  Felicia har inte sovit så mycket, hoppas hon somnar i famnen hos mig nu, hon sover nääästan.

Är så trött nu så det blev inte så mycket detaljer om våran dag.




//Caroline


Rejmyre

Strax kommer Felicias mormor och hämtar oss, Moster Fia och kusin Amanda ska med också roligt roligt!

Felicia äter just nu och har sin pippibody på sig, så himla söt :)) Ska strax sätta henne i bilstolen, så fort mormor ringer :)

Nä tar och bloggar mer ikväll! Ha det underbart idag i det vackra vädret!



//Caroline

En lortig liten dam

Har varit en ganska produktiv kväll, Förut när jag satt och ät så fick Felicia sitta i babysittern, jag hade redan klätt på henne pyjamas och så..

Först låter det väldigt ljudligt från henne dvs första lasset  kommer ut i blöjan, någon minut senare så låter det ännu ljudligare och det kommer ännu mer följt av småknatter ^^

När jag har ätit klart och plockat undan ska jag plocka upp henne för att gå och byta blöja, vad ser jag inte då? Jo tjena Felicia hade bajsat så dant så det hade läckt igenom på babysittern :)) Det blev att fylla badbaljan på vatten och klä av henne, och hon fullkomligt njöt i badet :)) Gullunge!


Nu har hon ätit rejält också och somnat på min arm, så nu ska jag gå och lägga henne i spjälsängen.

//Caroline

En helt vanlig söndag

Sitter och tråkar lite, önskar att jag hade varit  proffs på photoshop, för nu minsann hade jag haft tid att ordna en ordentlig header och fixa till bloggen, så som Felicia ska hålla på sova :))

Janne är fortfarande hos kompisen och dricker kaffe och jag har som sagt så tråkigt, blir roligare sen när Felicia vaknar, då ska jag sätta henne i bärselen och börja fixa lite.. på något sätt så tycker jag om och sitta lite vid datorn när hon ändå sover, än att göra alla tråkgrejer som att städa.. ^^

Måste få lite organisation här känner jag och det hade jag velat få gjort idag, i vardagsrummet, behöver få upp lite tavlor på väggen,  ommöblera soffan och hyllorna så det står rätt sen inför när tvn ska in hit, (vi har dock bara en plattv som befinner sig i sovrummet, den är lite för stor för vardagsrummet som är mindre än sovrummet ^^), så det ska ju såsmåningom införskaffas en tv som passar in här.

Hade velat spåna på lite köksbord och stolar också, har kollat lite på Ikeas hemsida, finns lite granna som jag skulle kunna tänka mig.

Får se nu i veckan om det blir premiär för att börja träna då :)) Iallafall ska jag nog klämma in ett simningspass :))
Uj det känns nästan som ett löfte hehe.. får se, måste ju passa med att janne kan passa Felicia  när jag sticker iväg till medley.
10 kg har jag kvar tills min ursprungsvikt, och 3 kg var tills inskrivningsvikten.  och då mina vänner ska ni veta att jag gick upp över 30 kg!! Sista gången jag vägde mig hos barnmorskan  var den 21a April och då hade jag gått upp 29kg sen föddes Felicia inte förräns den 3e Maj på Bf+4 så då hade jag säkert hunnit gå upp  ja iaf 3kg till skulle jag tro.


Vi satt och mös på filten förut på förmiddan.  Skulle vilja ha en bättre kamera, och dessutom så vill jag ta en familjebild för tidningen, men det blir alltid uppsjkutet, har sagt hela helgen till Janne att vi måste ordna det, men det är alltid något som kommer i vägen verkar det som^^

Får se vad det blir att äta sen, börjar bli hungrig.

//Caroline

Uschabuscha väder

Idag blev det visst sovmorgon igen, Felicia somnade vid tolv inatt, efter att jag hade badat henne och styrt.
Vi var ju till Rejmyre igår först åkte vi till Felicias morfars hus och skulle mata och städa hos Otto, sen åkte vi till mormor och där fick vi lunch :)) Sen när vi hade ätit o bubblat en massa, så åkte vi vidare till min moster och kusiner o fikade lite och janne hjälpte Christian med datorn, v blev kvar rätt länge, men det var för att Felicia skulle äta en gång till innan vi skulle åka.

Igårkväll när jag hade duschat och även badat Felicia, så åkte janne iväg till en kompis och jag letade efter några gamla hörisar, för att jag hör så himla illa nu fick nästan en tår i ögat av vanmakt pga hörseln...

Idag är det inte så himla roligt väder, risk för regn mer eller mindre när som helst, hade behövt gå en långpromenad, och janne skulle tydligen iväg nånstans.. så jag och Felicia kommer inte loss om man säger så.

Är lite irriterad på hörseln och sen rastlös för att jag vill att vi ska hitta på nåt hela familjen.


Felicia & Mormor



Vi låg o mös på filten förut.

//Caroline

Huvudvärk

Har haft huvudvärk i flera dar i sträck nu, det är rätt påfrestande, men det  beror nog på två saker,  bland annat  att jag tycker mig höra sämre, och sen att jag ett par sår i munnen som gör grymt ont.

Jag och Felicia är färdiga och klara vi väntar nu bara på att Pappa Janne ska bli klar så vi kan åka till Rejmyre och mata morfars fågel, och sedan titta förbi hos Felicias mormor.



Felicia pruttar sådant så det luktar trots att det inte är nåt poop i blöjan ^^ Blir så full i skratt varenda gång.. (har fortfarande kvar min kiss & bajs humor oO
                                                                  

//Caroline

I know

Jag vet att jag lovade att blogga mera idag, men är rätt skapligt trött nu, har haft Weronica på besök hela eftermiddaen, timmarna bara fullkomligt flög iväg :)) Trevligt trevligt var det,  måste bubbla och ses snart igen och tack tack för de fina kläderna Felicia fick! ^^

Imorgon blir det en sväng till Rejmyre för att ge pappas papegoja Otto mat och lite rent i buren, pappa är iväg på Åmål rock och blues festival, så dääärför :))

Hepp skriver mer imorn I promise ;)

//Caroline

besök

Sitter här med Felicia, hon har nyss ätit, vi väntar nu på att Weronica ska komma förbi, ska bli så roligt och bubbla o fika lite, går för lång tid mellan gångerna ^^

Janne ska åka till Rejmyre sen men har suttit i telefon en timme nu, han ska iväg sen och hjälpa min kusin med datorn.
Bloggar mera sen Flisan kräver uppmärksamhet *älskar*

Suddig bild och flisan ser ut o ligga konstigt hehe

//Caroline


Sen kväll

Så ja  nu sitter jag här en sväng till Felicia ligger i sin spjälis och är fortfarande vaken men suger på nappen och tittar/lyssnar på musik mobilen som hänger över sängen, hoppas hon somnar snart för hon somnade när hon åt förut, men vaknade igen när jag la ner henne.

Under kvällen har jag haft henne i bärselen som hon hon kräkte ner och sig själv och mig, medans jag gick och pysslade och dammade m.m så fick hon hänga på, eftersomh hon var gnällig, sen när hon hade spytt för mycket (hon hade spytt ner oss även innan jag satte henne i bärselen) så gjorde jag ordning ett bad åt henne igen för det fullkomligt stank spya, och det ska hon ju inte behöva göra.

Hon fullkomligt njöt av badet, det ser verkligen mysigt ut!

Efter badet och pyjamaspåtagning så fick hon äta.. hon somnar och jag tänkte ja men hon får ligga en stund i famnen sen lyfter jag in henne i sängen, hinner inte gå och lägga henne, hon vaknar och illtjuter så håller det på någon timme mer spyor och  jag satte på lite musik för att lugna ner henne.. men det gick sådär.. hon tycker iallafall om låten I do love you (låten från coytote ugly).

Sen blev jag så himla törstig, hade inget vatten kvar i glaset (när man ammar så måste man dricka hur mycket som helst), så för att ordna både vatten och saft så var jag tvungen att sätta ner henne i babysittern, från att hon varit hur gnällig och gråtig som helst (dock inte magont den koliken slutade för 2 veckor sen puh) så tvärtystnar hon när hon hamnar i babysittern och blir nöjd, så himla skönt! :))

Jag blev så rörd att jag hämtade kameran och tog kort.
Hungrig som en varg var jag också, så jag passade på att koka några nappar och fixa toast och vaniljyoghurt, så hon satt där nöjd och glad om än rätt trött.

Så efter att jag hade fått i mig kvällsmat, så fick ville hon äta igen, då somnade hon ordentligt, men som jag sa längst upp, så vaknade hon när jag la henne i sängen, nu sover hon näästan verkar det som har inte gått och skruvat upp melodin något mer iallafall.

Janne kommer förhoppningsvis hem om 45 minuter, om det inte drar ut på tiden för han på jobbet.
Han höll tydligen på att skita ner sig i häromnatten när han satt där och securitas kom smygande hehe.

Nä nu blir det strax sängen för mig med, Weronica kommer ju förbi imorgon förmiddag, ska bli så trevligt och få bubbla det var ju ett tag sen,.. sist var ju när  jag var riktigt tjock och hade Felicia i magen ^^ och hon hade en liten kula som nu borde vara  nästan 3 dubbelt så stor.. gowsigt jue =)

Har haft så himla ont i min mun de senaste dagarna har haft riktigt svårt att prata, eller har rättare sagt, jag får ju blåsor och sår i munnen lite varstans i kinden på tungan osv..  och av dom får jag huvudvärk osv..  det är iallafall inte herpes det har jag testat föroch kollat upp allt, men de kan inte säga vad det är, jag vet att det är stressrelaterat iallafall och  nån överkänslighet mot det jag äter, vet med säkerhet att jag inte tål färska tomater iallafall, då får jag sådana uppblossningar också.

Nu sover snuttan, det har varit mycket ikväll.
Så natti natti



//Caroline

Kommer inte på någon rubrik ^^

Idag har vi varit iväg till Linköping var på hörcentralen där och träffade min audionom eftersom att jag behövde göra ett nytt avtryck till min hörselpropp, hade hoppats på att få låna hem en ny hörapparat också, men dom 2 sorterna jag ska låna hem  fanns inte där just då, så det får bli i september i sådana fall, tog upp det här med att hörselteknikern varken har hört av sig eller dykt upp ännu trots att min audionom skickade en order i mars månad, så nu ringde hon till dom och just den teknikern som ska komma till mig har semester nu, och det som är så himla skumt är ju att att enligt kollegan hade han arbetsorden liggandes på sitt skrivbord men inte hört av sig till mig, snacka om höjden av fräckhet när jag behöver en babyvakt till Felicia!

Blev så sugen nu på att köpa skor, ska nog bland annat köpa gladiatorsandaler men har inte bestämt mig om jag ska ha med eller utan klack, det är så himla fint ihop med jeans, 5 kg till sen kan jag iaf ha minst ett eller 2 par jeans som hänger i garderoben, så skönt att man bara har 10kg kvar till det man vägde när man blev gravid ^^

Nä fy vad Felicia har sovit järnet idag, nu verkar det som hon börjar vakna, men jag vet någon som inte kommer att somna före 12 ikväll isåna fall hehe, Felicia vaknade 2 ggr igårkväll och var vaken länge emellan..  nu när hon vaknar snart ska hon få äta sen får hon sitta i bärselen så ska jag ta och  pyssla lite städa och sånt tänkte jag och ner och hämta sista tvätten som ligger i torktumlaren.

Snacka om att jag längtar tills man flyttar till hus och sånt, då blir det mer privat man slipper grannar som har  volymen på högsta volym eller hundar som skäller,  folk som snackar högt i trapphuset sent på kvällen osv, plus fast den främsta anledningen till att jag längtar till hus är väl tvättmaskin, diskmaskin och en egen trädgård så man kan grilla :))

Imorgon kommer min gravida kollega som det ser ut just nu på besök  för att träffa Felicia ^^ och bubbla, ska bli trevligt, går för lång tid mellan gångerna, nästa gång får jag ta mig in till stan till henne, för nu har Janne faktiskt fixat en spegel till bilen så vi kan se Flisan när vi kör jippii :))
Nä nu  får  jag ta och sätta fart här.

Har inte laddat upp några nya bilder ännu, har förresten denna bilden som bakgrund på min mobil, hon är såå söt på detta kortet :))

//Caroline

Linköping

Nu ska vi aldeles strax åka till Linköping i regnruskvädret, det är tur att det inte är strålande sol idag då ^^

//Caroline

Bad och nattning

Felicia ligger nu i sin säng hon har fått badat ikväll och jag nattade henne vid 8 snåret då hade hon ätit och somnat på min arm, jag passade på att hoppa in i duschen, för jag vet på sistone så har hon somnat då vid 7-8 tiden för att bara sova en halvtimme, så jag visste att jag skulle hinna.. Så nu har hon varit vaken tills nu och peppar peppar somnat för natten, var precis och kollade till henne igen, verkar som att hon sover, då när hon har somnat för 2a gången då brukar hon sova hela natten, vilket jag tycker är jätteskönt och jättelyxigt med tanke på hur liten hon fortfarande är :))

Janne skickade sms förut till mig och sa att han tyckte det var för ensamt på jobbet och att han ville vara hemma och gosa med Felicia, men det är ju snart helg igen så då finns det ju mycket tid till det, det är som att dagarna försvinner mycket mer när Janne har sina kvällspass, det är ju tur att dom bara är vart 4e vecka.

Har förresten nu registrerat mig på www.mammabloggarna.se roligt roligt, fast nu måste jag ju seriöst ta fatt i min design på bloggen,  men som sagt i helgen ska vi ta lite kort som jag kan använda till headern osv.  Hade ju en rätt skaplig design på min gamla blogg, men nu vill ja ju ha en mer roligare och personligare med bilder på oss.

Min storayster Jenny är bara för gullig, hon hade läst om min jakt efter blöjor i häromdan, så nu hade hon gått och köpt blöjor till Felicia som finns hemma hos min far, så tusen tack :))

Imorgon så ska vi bege oss till Linköping jag har en tid på hörcentralen där, ska fixa en ny propp bland annat.



Följde resultatet för Vargarna hur det har gått under kvällens speedway match mot Västervik, det blev seger :)) Synd bara att vi inte kunde se den på plats, men det får bli en annan gång ^^

//Caroline


Åska & Regn

Ja fy bubblan vad det har spöregnat här förut och det mullrade på rätt bra också, då när vi väntade på att Felicias mormor skulle komma en sväng.

Idag har Felicia suttit i babysittern för första gången, fasen jag som glömde ta kort på det, får göra det nästa gång :)) Men tog kort på henne igen när hon fick ligga på filten iiigen  imorse när jag fixade mitt hår :))

Blir inget speedway ikväll för oss, får kolla resultatet via nätet, hoppas vädret håller sig skapligt till kvällen så att dom kan fullfölja matchen.

Fy vad kvavt det är fortfarande trots att ovädret har varit här.. Blir ju helt svett.. satte mig precis igen och skrev nu, eftersom det blev att snabbt laga ihop lite käk och äta och diska  innan janne skulle till jobbet.
Felicia har sovit under hela tiden och gör det fortfarande hon har ju varit vaken i stort sett sen morgonen så inte konstigt att hon somna för en timme sen, hoppas hon vaknar snart så hon kan sova inatt ^^

Huvudvärken är inte väck trots att jag har tagit 2 panodil.. knas..  är väl så spänd också, antagligen mycket för att jag hör sämre nu, vad det nu kan bero på.



//Caroline

Onsdag

Idag är jag inte heller tiptop har haft ont i huvudet nu i snart 2 dar i sträck, ska snart ta ett par panodil till.

Felicia ligger och sover middag här brevid mig i mjukliften, så jag passar på och skriver några rader, sen måste jag ta fatt i lägenheten.. ser ut som.. jaa ett bombnedslag just nu..nä det är väl inte så farligt, men tillräckligt för att jag ska störa mig på det.

Ska nog ta en promenad senare, kan va det som behövs.

Felicia har lite mysko insomningsrutiner nu.. hon somnar vid 7 tiden på kvällen men sover då bara en halvtimme coh sen är hon vaken till ca kl 24, lagom kul tycker jag som redan är rätt skapligt trött vid kl 23 ^^ Nä men får väl säga att vi är lyckligt lottade ändå, eftersom hon sover hela natten sen iaf.

Igårkväll innan det var dags för pyjamas och läggdags hade vi lite sång och mys stund på filten :))


Felicia säger även Grattis till faster Johanna som fyller 16 år idag, hoppas du får en toppendag :))


Nu är det dags och sätta fart lite här, även om jag inte har nån lust ^^

//Caroline

Har varit på bvc en sväng

Sitter nu här en kort sväng, ska laga mat aldeles strax.. Tänkte bara uppdatera lite snabbt.
Har varit iväg på bvc här förut Felicia fick träffa doktorn och vägas och mätas,  på 2 veckor har hon gått upp ett halv kilo och växt 3 cm ^^ dvs hon är 60 cm lång och väger 5300gram :))
Allt såg bra ut och har fått recept igen till ögat utskrivet på e-recept så ska hämta ut det imorn eller i övermorgon, det är inte jätteakut har ju kvar här hemma och ska vänta någon dag till med att behandla eftersom det värsta gegget har inte kommit, man ska ju ändå vara försiktig med antibiotika så att det inte blir resident.

Hör skitilla idag också börjar tröttna rejält på det är skapligt säker på att jag börjar bli döv.. hör inte den där musikmobilen som Felicia har över sin säng när jag går ut ur sovrummet, så jävla störigt..  Ursäkta.. men  är less på att höra sämre och sämre just nu, kan inte njuta av musik nu längre heller på samma sätt som förr blir ju lätt ljudkänslig mitt i allt.. jag som ääääälskar musik, brukar ju lyssna mkt på rock och blues fan jävla skit..

Hoppas att jag får mitt hörseltekniska hjälpmedel här snart också, för nu litar jag inte på att jag inte hör Felicia för minsta lilla på natten  ( jag sover med hörapparaten i).

Vet att ni är ett par stycken som är döva som läser min blogg, hör gör/gjorde ni med barnen vad för hjälpmedel och sånt hade ni  ifall de vaknar på natten eller när som och andra praktiska grejer? För mig känns det läskigt att inte kunna höra mitt barn på natten, har sådant stort kontrollbehov vad gäller det ^^

Dessutom så skulle jag behöva teckna någon dag träffa lite folk och bara teckna och umgås slippa anstränga sig för att höra.

Nä nu ska jag svänga ihop lite köttfärssås här, måste äta både sambon och mamma är på mig att jag måste äta, men man är inte så hungrig nu för tiden och man  har bara koll på Felicia och allt annat som ska göras så man glömmer bort det.. Jag vet jag äter och ska äta ^^



//Caroline


Natti

Så nu har jag nattat Flisan hon somnade efter maten och låg säkert på min arm i en halvtimme innan jag la henne i sin säng. Så nu har hon förhoppningsvis somnat för natten..  inte helt säkert med tanke på hur slut hon har varit idag.. men förhoppningsvis berodde det bara på vädret och då sover hon nog hela natten.. är ju glad om hon sover till4 åtminstone då vaknar hon och vill äta och sover några timmar till.

Imorn ska Felicia få träffa doktorn på bvc,., ska fråga om hennes utslag i ansiktet och på halsen och sånt, jag tror det är värme eksem och kombination av att jag åt lite granna choklad i helgen.

Vill piffa till bloggen rejält, men först måste vi ta lite mer bra bilder som man kan bygga med ^^


Felicia 9 veckor :))

Ser nu på bilden att jag måste verkligen börja träna mina armar ^^
Nä nu ska jag kolla vidare lite på nätet en stund för sen ska jag ta och titta lite tv för att sedan sova.

//Caroline

Lågtryck nej tack

Har nu varit på mvc för efterkontroll och fått hormonspiral ditsatt allt såg fint fint ut, så det var ju bra,, men jag min dumma nöt glömde fråga hur pass bra det går att jag börjar gymma nu  tex bodypump och sådana saker.. Vill ju komma igång med sånt lite smått.. visst jag går långa barnvagnspromenader.. men behöver få lite muskler och sånt igen.

Är lite mör nu efter insättningen.. man blir lite yrslig, fast jag  klarade av att gå till åbergs så där satt jag och Felicia och fikade.. eller jag gjorde det Felicia låg i vagnen och var nöjd efter att ha fått mammas bröst :))

Hör så himla illa idag också, men det beror nog på lågtrycket, och att jag borde få tummen ur för att fixa  så att hörselteknikerna kommer förbi och fixa  babyvakt special (så att det vibrerar när hon gör ljud ifrån sig) så jag slipper sova med hörapparaten i, för det gör nog sitt med att jag är så slut i öronen nu för tiden eftersom hörisen tjuter säkert en del under natten i örat på mig inte konstigt att jag hör sämre och har tinnitus som om jag hade varit på värsta partyt eller nåt.

Nä nu kom janne hem  ska  bubbla lite med han innan han ska iväg och jobba.

//Caroline

ps ändrade den rosa bakgrunden till mer snällare gammelrosa hoppas det går lättare att läsa?

Blöjjakt

Idag så vaknade man utvilad som vanligt, måste säga att det är så skönt att Felicia sover hela nätterna, är ju riktigt imponerad, hade aldrig kunnat tro att det skulle ske så här tidigt, iofs så vaknade hon vid 4 imorse och ville äta, men inte så konstigt då hon hade sovit sen 19:15 igårkväll ^^ men sen sov vi vidare igen.

Igår kom vi iväg till maxi iallafall så vi kunde handla mat och sånt, var så himla skönt och komma hemifrån en sväng:))

Men så fanns inte dom blöjorna jag ville ha till Felicia, då tänkte jag men va fasen dom är billigare på Viberga kan ju knalla dit imorn, jorå knallade dit idag  med Felicia och där var dom också slut.. Jaja men då går jag till Ica Hårstorp där finns dom säkert..  ånej inte där heller.. så då gick jag till netto och kollade... men fasen inte där heller!

Hittar jag inga pampers storlek 3 imorn får det väl bli ett annat märke.. att jag vill ha just pampers är för att dom sitter så himla bra på Flisan.

På vägen hem så började det mulna igen riktigt ordentligt och himlen såg oroväckande  ut, tur hade jag som tagit med min munkjacka, vill ju inte få mjölkstockning, och fick stänga igen mjukliften så att Felicia inte skulle bli kall och börja frysa. Nu sover hon sin powernap.. det brukar hon göra så här dags..

Har märkt ett mönster på hennes rutiner nu.. hon somnar oftast  vid halv 8-8 tiden på kvällen och sover hela natten, sen med undantag för kanske ett eller 2 tidiga morgon mål så sover hon til 10 på morgonen sen är hon igång fram till lunch tid strax efter ca 13 brukar hon sova, då sover hon max en timme sen är hon igång fram till 17 tiden och sover maxat en timme och är igång tills det är läggdags, då har hon oftast somnat mitt i kvällsmålet. :)) Min älskade lilla flicka :))

Imorgon är det dags för efterkontrollen  och insättningför spiral, det svider i plånboken.. men jag tror det blir bäst,  jag syftar på att spiralen kostar jue kring en tusenlapp..

Hela veckan  är det något som händer hela tiden, för på tisdag så ska vi till bvc igen och då ska Felicia få träffa doktorn, sen på onsdagkväll så är det speedway, hmm  bara jäkligt synd att janne jobbar kväll hela veckan, så det är ju om möjligt att vi kan lifta med pappa, om han nu inte prompt ska åka hoj in.

På torsdag blir det besök i Linköping ska till hörcentralen där och fixa en ny propp till hörisen.. och evt prova en ny höris, hör så jäkla illa nu för tiden, i och för sig ingen nyhet, men  lite extra illa då ^^

På fredag, lördag, söndag har vi inget inbokat iaf :)) inte på onsdag heller iaf inte på dagen.

Hepp nu ska jag surfa vidare lite här :)) Men först kommer lite bilder.




Felicia bara älskar att suga på sina knogar så det brukar hon varva med när hon inte har napp :))
Bodyn hon har på sig i bilbarnstolen är i stl 68! Köpte den på Lindex i förra veckan hon är så söt i den och brukar ge av värsta leendena när man sätter ner henne i stolen och fixat bältet ^^

//Caroline

Blä

Idag har jag satt igång en maskin tvätt här på morgonen blev bara en maskin men det är bra för sen har jag inte tvättid förräns på torsdag..  jag fick vänta i flera minuter på att människan som hade tvättstugenyckeln.. och då var jag ändå 13 min sen ner till tvättstugan.. sånt blir jag rätt irriterad på.. hade blivit det ännu mera om jag hade varit ensam med Felicia idag, men nu var ju janne tack och lov hemma och hade ett öga på henne.

Idag är det varken bra eller dåligt väder.. bara lite mittemellan.. ser ut som det kanske blir regn senare idag.. har ju regnat tidigt på morgonen..  Är lite nånstans över 20 grader iaf.. Har inte kollat så noga än.

Idag vill jag hitta på något, men janne har jouren hela dan.. så vi kan inte åka någonstans, det hade jag velat, typ till maxi eller nåt.

Är sjukt uttråkad.. ne nu måste jag ner till tvätten och sätta den på tork och äta något, har inte  kommit ihåg att göra det ännu.

//Caroline

naw

Ska nog aldeles strax passa på och hoppa in i duschen nu när Felicia sover en stund, hon får inte sova så länge för dom somnar hon inte senare ikväll.

Satt nyss och läste min förlossningsberättelse som jag har som kategori också här på bloggen, blev helt tårögd, det är nämnligen exakt 2 månader sen som Felicia föddes, kan ju säga att jag lätt gör om detta flera gånger :))

Jag var ute och gick förut med Felicia till centrum gick in en snabbis på bokia för jag ville kolla "mitt första album" till henne, men jag kunde inte bestämma mig för någon, fanns flera fina, men jag hade föreställt mig lite mer fylligare dvs att man får plats med mer.. hittar jag ingen snart framöver så kanske man skulle göra en helt egen i form av scrapbooking.. tåls att fundera på om inte annat.

Ikväll blir det lite lonely, Janne jobbar kvällen också var hans tur och ta hand om vad det nu heter igen :))

När jag och Felicia hade kommit hem igen så började det strax därefter att spöregna ordentligt och åskan hörde jag också på håll.

Blir nog kanske ingen dusch förräns senare ikväll Felicia håller på att vakna ^^


Vi mös på filten när ovädret var här :))

Tror det är smuts på linsen i mobilkameran ser lite suddigt  flammigt ut.


Felicia har blitt så duktig tycker jag hon brukar hålla emot nappen ibland så den inte ska åka ut :))
Om det är medvetet eller ej.. det har jag ingen aning om men det ser så gyyyligt ut :))

//Caroline

33 grader i skuggan

Ja tjena vad svettig det är men jag klagar inte, det var ju en sån här sommar vi ville ha right? :))

Har nu gjort mig och Felicia klara så nu är vi redo för dagen.. Skulle vilja gå på långpromenad sen.. men antar att det är risk för en rejäl skur här snart om nån timme eller 2.. För tydligen är det ordentligt åskoväder i sthlm nu.

Inatt har Felicia sovit toppen bra  somnade strax före halv 9 i sin säng  sen när klockan var 6 så hade det gått 10 timmar sen sist hon åt, så då kände jag att jag var tvungen att väcka henne och ge henne mat  men hon åt inte så värst länge hon ville sova vidare istället..  så vid 9 tiden vaknade hon igen då ville hon äta en hel del.
Det är så skönt nu att hon sover hela nätterna  och minfom dropparna har vi inte behövt använda på över en vecka! Så då känns det bra i mammahjärtat :))

Idag fyller Felicia 2 månader  tjoho fattar inte att tiden går så fort, redan om en månad ska hon få sin första vaccination:))

På måndag är det dags för efterkontrollen ska nog gå bra ska ju sätta in en hormonspiral också.

Nä nu står det still däroppe i hjärnbanken, ska surfa vidare lite :))

//Caroline

Myggnät

Så nu har jag satt upp "myggnät" i ett fönster här i vardagsrummet dom kommer från farmors gamla gardiner hihi.. det är ju bra att dom kommer till använding, vi ska sätta upp vid balkongdörren oxå så vi kan ha den öppen ikväll när Felicia ska sova  så slipper vi myggen och andra läskiga insekter :))

Har varit ner en sväng på centrum förut och köpte amningsinlägg och tvål och lite hårspray..  måste ta och handla mat.. får se när vi får tummen ur.. måste nog bli idag eller iaf allra senast imorn.

Fy vad svettigt det var att promenera ute förut  man dricker ju upp en halvliters vattenflaska på nolltid jue, nästa gång ska jag ha med ytterliggare en flaska.

Jag satt med Felicia och fikade på Åbergs förut, satt ute  drack lite loka och åt äggmacka.. lite tråkigt att göra det själv.. men men hellre det än att sitta inne och fisa.

>>Igår.

Idag har jag nåt slags depp vet inte riktigt vad det är, men det är nog för att jag är så jäkla rastlös och lite andra faktorer.

Hepp hepp.. ne ska göra nåt annat nu medans flisan sover.

//Caroline

090702

Idag är det exakt 2 månader sen vi åkte in till förlossningen och man hade värkar och grejs innan våran lilla sötis kom ut tidigt på morgonen dan därpå :)) Måste säga att jag tänker ofta tillbaks på minnet av hur allt gick till och kändes, alltså det var helt underbart och är!
Kan lätt säga att jag gör om det minst ett par gånger till :))

Felicias morfar kom hit strax för 10 imorse, hörde en välbekant hd brumma  förbi utanför fönstret och Felicia satt och åt och  vi hade ganska nyss vaknat och jag kollar Facebook i mobilen medans  och läser att pappa har skrivit att han skulle komma förbi med farmors gamla gardiner som funkar jättebra som myggnät, ja ni förstår våran svala lgh är inte så sval längre  och det har varit  jobbigt ett par kvällar nu när det känns som en bastu och inte kunnat haft öppet så mycket pga myggen och Felicia men nu jädrar nu kan vi ha öppet massor ikväll *me like*

Hur som haver blev det fart på mig när det ringde på dörren hehe han fick vänta nån minut :))
Vi åt och glass och bubblade lite.

När morfar hade åkt så ville Felicia äta en gång till inte konstigt eftersom hon la världens spya på hallgolvet när morfar var här, sen så somnade hon gott nu efter mellanmålet och nu ligger hon i sin mjuklift på sidan  så hon ska få jämn huvudform hehe, hon är så platt på andra sidan som hon egentligen helst ligger på när hon själv väljer.

Blir nog en promenad sen här efter lunch, måste ju passa på i det fina vädret,  är det någon som vill hänga på så hojta, alla eller de flesta jobbar ju så man har inte många att umgås med nu för tiden.



//Caroline

Nyklippt

Jepp så var man nyklippt blev rätt kort i nacken och  fått snygg färg i håret :))

Mormor fick agera barnvakt åt Felicia under tiden jag var hos frissan, fy vad jag hade flisan abstinens och ville att tiden hos frissan skulle gå fortare så jag fick lukta på min lilla flicka :)) Var ju första gången jag var ifrån Felicia, kändes jätteskumt men det gick bra ändå :))

Väntar på att janne ska komma hem så jag kan gå ner i tvättstugan igen.

Här har det åskat lite och regnat en massa men det kom lika fort som det försvann.. typ 10 minuter.
Pratade med pappa i telen för en stund sen och då åskade det och regnade järnet  i Rejmyre, tycker åskväder är myysigt!!

Nä nu ska jag ta hand om Felicia :))




//Caroline

RSS 2.0