100306 måla vitt vitt vitt

Hej på er.

Sitter här och tar en paus på 5 minuter, håller på att måla hyllorna vita som ska vara i hallen och köket, passar på nu när Felicia är hos sin pappa.

Solen lyser rakt på mig och det är så varmt och gott, fan nu längtar jag riktigt rejält efter sommarn tänk och få sitta där i bikini och busa med Felicia i gräset/sanden, de senaste dagarna antagligen i kapp med det vackra vädret så har jag fått sådana lyckokickar, är så himla lycklig är glad att jag har Felicia, att jag har min egen lägenhet som jag har köpt, att jag har ett jobb att gå tillbaks till om ett par månader när Felicia börjar dagis. Felicia är så himla underbar nu, en riktigt charmig ålder och hela tiden gör hon något nytt, det är så himla kul att se :) Imorse så vaknade hon vid  tjugo över 6, halv 7, vi gick upp vid tjugo i 7. Morgon pigga var vi, klockan brukar annars alltid bli strax efter 7, så hon blev ju rätt trött lite tidigare än vanligt hon brukar somna en sväng vid halv 11 idag somnade hon redan när jag klädde på na vid kvart i 10 när vi skulle ut och möta upp hennes pappa.

Känns lite som att det är söndag idag, men så kommer jag på hela tiden nä fasen det är ju lördag då blir man ju ännu gladare :))

Mamma och Tonny kommer kanske förbi sen och hämtar en spjälsäng som jag har ligger under min säng som hon ska ha hemma hos sig ( en säng som mina kusiner har haft och sovit i).

Nä om jag ska ta och plocka ur diskmaskinen nu och sen fortsätta och måla det sista.


Älskar min lilla Felicia så mycket att jag får tårar i ögonen, är så lycklig över att hon är min lilla tjej.

Precis när jag laddade upp bilden så ringde det på dörren, var ett par småflickor som frågade om jag hade några tomma toarullar hihi de var så söta, men tyvärr hade jag inga tomma, kastade soporna både igår och förut på förmiddan.

Kram


Kommentarer

Innan du kommenterar:
♥ Varken skitkommentarer eller reklam publiceras, så välj dina ord noga.
♥ Glöm inte att följa min blogg på bloglovin
bloglovin

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

Blogg eller Hemsida:

Ditt Spår:

Trackback
RSS 2.0